Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΥΠΑΚΙ, ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΛΟ ΣΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΦΤΥΝΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ........

Athanasios Dimitrios Ntompros
ΕΙΚΟΝΕΣ ΞΕΠΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΙΚΑΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ....
Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΝΘΥΜΙΣΕΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΓΙΑΝΤΙΣΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΝΤΑΧΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΟΕΡΓΑ ΤΟΥΣ..........
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ???
<<Επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη εξάπελυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.
Μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο κ. Πολάκης καταφέρεται εναντίον του πρώην υπουργού Οικονομικών για τη συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα σημειώνοντας ότι «συνειδητά περνά απέναντι.» Επίσης, τον χαρακτηρίζει «λίγο» αλλά και «ύπουλο».
Στο σχόλιό ο κ. Πολάκης αναφέρει:
«Γιάννη Βαρουφάκη, επειδή εγω τιμώ εναν αγώνα που δώσαμε το πρωτο εξάμηνο του 2015 ,επειδή σεβόμουν ενα κρασί που ήπιαμε παρέα στα χανια ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ για σένα όλο αυτο το διάστημα παρα το οτι προφανως διαφωνούσα με την πολιτική σου άποψη
ΟΜΩΣ ..
οταν δίνεις πρωτοσέλιδη συνέντευξη στο πρωτο Φλεμα του μιζαδόρου κομιστή τοτε περνάς συνειδητά ΑΠΕΝΑΝΤΙ !!
Αν το κανεις για προώθηση του βιβλίου εισαι πολύ λίγος ..
Αν το κανεις για ευρύτερους πολιτικούς λόγους τοτε εισαι πολύ ύπουλος ..
Κρίμα, δεν περίμενα να γίνεις στοιχείο του πολέμου φθοράς απο το προηγούμενο σύστημα εξουσίας» >>
ΑΘΑΝΑΣ ΝΤΟΜΠΡΟΣ.....ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΕ ΠΟΛΑΚΗ ΣΕΙΣ ΩΣ ΘΕΣΜΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΖΕΤΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΣ ΚΟΜΙΣΤΗΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΕΤΕ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΛΕΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ??????????
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΛΕΜΙΟ ΣΑΣ ΕΝΩ ΗΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΙΣΤΑ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΦΟΡΕΣ??????
ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΙΣΤΕ ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ????
=================
ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ..........
Απάντηση στον Παύλο Πολάκη για την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του δίνει ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.
Λίγες μόλις ώρες μετά τα όσα έγραψε στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατηγορώντας τον πρώην υπουργό Οικονομίας ότι «συνειδητά πέρασε απέναντι», ο Γιάνης Βαρουφάκης στην ιστοσελίδα του απαντά ότι συνεχίζει αυτό που έκαναν τότε όλοι μαζί κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι τώρα πια λέει «ναι σε όλα.»
Η απάντηση Βαρουφάκη στον Παύλο Πολάκη
«Συνεχίζω ακριβώς αυτό που κάναμε τότε όλοι μαζί. Εσύ;
Στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Παύλος Πολάκης μου έστειλε μήνυμα .Στο οποίο απαντώ εδώ:
H απάντησή μου Παύλο Πολάκη.
Επειδή τον αγώνα τον δίναμε πολύ πριν το πρώτο εξάμηνο του 2015 
Επειδή και τότε , απο το 2010 συνειδητά έβγαινα στα κανάλια των μιζαδόρων της διαπλοκής και έγραφα στις φυλάδες τους , για να 
κατακεραυνώνω τους ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ – καθώς διαφορετικά εκατομμύρια συμπολιτών μας θα έμεναν εγκλωβισμένοι μπροστά στα πρωτοσέλιδα και στις οθόνες να ακούνε αποκλειστικά τα ψέμματα περί εξόδου στις αγορές και της υπέρβασης της κρίσης μέσω Μνημονίων και λιτότητας.
Επειδή τίποτα δεν έχει αλλάξει σήμερα, εκτός από το πολιτικό προσωπικό που εφαρμόζει τις ίδιες πολιτικές και που λέει τώρα το ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ
Επειδή οι ΒΑΣΤΑ ΓΙΕΡΟΥΝ έχουν δικαιωθεί από εκείνους που σήμερα χαρακτηρίζουν ως αυταπάτη τον αγώνα μας εναντίον του ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.
Επειδή οι ΒΑΣΤΑ ΓΙΕΡΟΥΝ γιορτάζουν όταν βλέπουν τους “δικούς μας” να απαξιώνουν το σχέδιο με το οποίο είχαμε συμφωνήσει να πορευτούμε (ώστε να δικαιολογήσουν την μη χρήση του)
…για αυτό τον λόγο συνεχίζω ακριβώς αυτό που κάναμε τότε όλοι μαζί.
Με την ευχή της συμφιλίωσης στην βάση της σύγκρουσης με την τρόικα εσωτερικού και εξωτερικού, όχι μόνο όσων είμασταν τότε μαζί αλλά και άλλων που από το 2010 έπεσαν θύματα στην παράλογη και μισανθρωπική λογική των Μνημονίων και της χρεοδουλοπαροικίας, σε χαιρετώ.
Γιάνης Βαρουφάκης
===============
ΑΘΑΝΑΣ ΝΤΟΜΠΡΟΣ...ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΕ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΑΤΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΕΤΕ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΤΟΥΣ.....
ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.......
ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΩΣ ΘΕΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ?????
ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΝΟΜΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΔΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ??????
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΕΣΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΝΕΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣΤΕ ΩΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ?????
ΚΑ ΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ??????
ΠΟΣΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΘΑ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ????
ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ?????
ΔΙΝΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΑΝΕΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΩΝ ΣΚΟΤΑΣΔΙΣΤΙΚΩΝ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ????
ΑΥΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ??????
ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΒΑΛΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ........

ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΥΠΑΚΙ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΛΟ ΣΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΦΤΥΝΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ........
 
https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/07/blog-post_31.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters