Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Τι σεξοτουρισμός κι αηδίες. Ένας διαφορετικός τουρισμός σε κατασκηνώσεις του Ισραήλ - «Μάθετε πως να σκοτώνετε...». ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ: Ένας διαφορετικός τουρισμός σε κατασκηνώσεις του Ισραήλ - «Μάθετε πως να σκοτώνετε...»Της Χριστίνας Φλάσκου.  
Μια περίεργη είδηση που κάνει το γύρο του διαδικτύου και που σας τη μεταδίδουμε με μεγάλες επιφυλάξεις είναι η ανάπτυξη στρατιωτικού τουρισμού στο Ισραήλ, όπου οι τουρίστες μαθαίνουν να σκοτώνουν.... Παλαιστινίους....


Όπως αναφέρει,  το stepfeed, οι Ισραηλινοί στρατιώτες εκπαιδεύουν με όπλα ξένους τουρίστες στα στρατόπεδα που έχουν δημιουργήσει. Οι στρατιώτες  χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες των Παλαιστινίων ως «τρομοκρατικούς» στόχους, λέγοντας το σύνθημα «πυροβολήστε τρομοκράτες στη Δυτική Όχθη». Τα στρατόπεδα, όπου κάθε χρόνο εκπαιδεύονται χιλιάδες τουρίστες, στοχεύουν στην Παλαιστίνη. Σκοτώνοντας εκατοντάδες Παλαιστινίους κάθε χρόνο, οι στρατιωτικές δυνάμεις  υποστηρίζουν ότι παρέχουν την εκπαίδευση για την προστασία των ανθρώπων.

«Για να γίνετε οι καλύτεροι - Ελάτε να εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους», το πιο δημοφιλές ισραηλινό στρατόπεδο που προωθεί την «αντιτρομοκρατική» εκπαίδευση, Caliber 3, έχει αυτό ως highlight μήνυμα  στην πρώτη σελίδα του ιστοτόπου του, ενώ, όπως φαίνεται, αυτή η δραστηριότητα των τουριστών αυξάνεται σε φήμη και αριθμό.

Πολλές ισραηλινές επιχειρήσεις διεγείρουν τη φαντασία, διαφημίζοντας  "αντιτρομοκρατικές" κατασκηνώσεις που προσφέρουν σε τουρίστες από ολόκληρο τον κόσμο εκπαίδευση από πρώην στρατιωτικούς διοικητές του Ισραήλ. Εκεί, οι τουρίστες βιώνουν την εμπειρία από ένα πραγματικό πολεμικό περιβάλλον στο στρατόπεδο αντιμετώπισης της τρομοκρατίας όπου εκπαιδεύονται για να σκοτώνουν "τρομοκράτες" που κατά σύμπτωση  μοιάζουν πάρα πολύ με τους Παλαιστίνιους Άραβες. Γι’ αυτή την εμπειρία οι τουρίστες χρεώνονται με 115 δολάρια για τους ενήλικες και 85 δολάρια για τα παιδιά. Η διάρκεια δύο ωρών προσομοίωση περιλαμβάνει περίπτωση βομβιστή αυτοκτονίας σε μια αγορά της Ιερουσαλήμ, μια  επίθεση με μαχαίρι, μια ζωντανή διαδήλωση με επιτιθέμενα σκυλιά, καθώς  και εκπαίδευση ελεύθερων σκοπευτών. Και φυσικά, όλοι οι στόχοι τους  είναι Παλαιστίνιοι.

Μάλιστα, η εφημερίδα Haaretz περιγράφει τα στρατόπεδα αυτά ως ένα είδος προπαγάνδας, αλλά και νοσηρής διασκέδασης.

Σε αυτά τα στρατόπεδα οι τουρίστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν πραγματικά όπλα και τουφέκια και η εκπαίδευση είναι παρόμοια με εκείνη των ισραηλινών δυνάμεων ασφαλείας, ενώ έχει ως στόχο να δώσει στους τουρίστες την ευκαιρία να παίξουν το ρόλο των Ισραηλινών στρατιωτών σε μάχες.

Το πιο δημοφιλές από αυτά τα στρατόπεδα είναι το «Caliber 3», που βρίσκεται στο ισραηλινό οικισμό του Gush Etzion στη Δυτική Όχθη και υποστηρίζεται ότι προσελκύει περίπου 15.000 έως 25.000 τουρίστες κάθε χρόνο.

Ο συνταγματάρχης του ισραηλινού στρατού, Sharon Gat, καθιέρωσε για πρώτη φορά το στρατόπεδο το 2003, το οποίο αργότερα ενέπνευσε την εξάπλωση της ιδέας αυτής σε ολόκληρη τη χώρα.

"Οι άνθρωποι που κάνουν τα προγράμματά μας έχουν μια πολύ καλύτερη κατανόηση αυτής της χώρας. Γίνονται πρέσβεις για το κράτος του Ισραήλ ", λέει ο Sharon Gat, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Caliber 3 Academy.

Ενώ η πλειοψηφία των επισκεπτών είναι Αμερικανοί Εβραίοι, παρατηρείται αισθητή αύξηση της ζήτησης από τουρίστες που προέρχονται από τη Βραζιλία, την Αργεντινή, τη Γαλλία, την Ιταλία, τη Ρωσία και την Κίνα.











http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2017/08/blog-post_281.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters