Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Οιωνοί ...

Κοίταξε προσεκτικά τα γεγονότα των ημερών, άνοιξε τα μάτια σου, τ`αυτιά και το μυαλό σου και άδραξε την πολύτιμη αυτή ευκαιρία για μια βαθιά και ουσιαστική συνειδητοποίηση.
Τίποτα δεν γίνεται τυχαία αυτή την περίοδο, καθώς πλησιάζουμε στην Έκλειψη Ηλίου. 
Όλα είναι ενορχηστρωμένα γύρω από τον άξονα ενός στόχου: να υποβιβάσουν το συχνοτικό μας πρότυπο μέσα από καταστροφές, μέσα από την απαξίωση της ζωής, να χάσουμε κάθε ελπίδα, να παραδοθούμε στον φόβο και να σταματήσουμε την μάχη που δίνουμε εναντίον του συστήματος της εξαθλίωσης, της ψευδαίσθησης και του σκοταδισμού.
Η θυσία του φυσικού περιβάλλοντος που τώρα διαδραματίζεται, είναι μέρος του τελετουργικού μαύρης μαγείας που επί σειρά αιώνων αφαιρεί τη ζωή, δημιουργώντας έτσι αιθερική τροφή για τους επικυρίαρχους που κρύβονται στην 4η διάσταση. Η τροφή τους είναι ο φόβος μας, η θλίψη μας, το μίσος, η βία, η οργή, η κατάθλιψη, η παραίτηση και κάθε αρνητικό, χαμηλού κραδασμού συν-αίσθημα.
Κοίταξε προσεκτικά και συνδύασε αιώνες Ιστορίας γεμάτους σφαγές, πόνο και δυστυχία.
Κατανόησε πώς λειτουργούν και πώς μας παγιδεύουν σε μια ατέρμονη επανάληψη των ίδιων μοτίβων σκέψης και αντίδρασης.
Η Έκλειψη που πλησιάζει, αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία για την Παγκόσμια Ενότητα, με έναν και μοναδικό στόχο: την απελευθέρωση του πλανήτη από αυτές τις οντότητες.
Αυτή την στιγμή, χιλιάδες άνθρωποι απ`όλο τον κόσμο ενώνουν τις φωνές και τις προθέσεις τους γι`αυτό τον σκοπό, ενθαρρύνοντας όλους να ακολουθήσουν το κάλεσμα και να συνταχθούν στις γραμμές που θα ανυψώσουν το πεδίο της μάχης πέρα από την 3η διάσταση και τα 3 πρώτα υποπεδία της 4ης, ολοταχώς προς την 5η.
Αυτό είναι γνωστό φυσικά, καθώς όλα παρακολουθούνται, ακόμα και στο νοητικό επίπεδο. Ξέρουν πολύ καλά τι έρχεται, γνωρίζουν το επερχόμενο τέλος της κυριαρχίας τους και τα γεγονότα τώρα είναι τα δικά τους αντίμετρα, τα δικά τους αντίποινα.
Μόνο έτσι ερμηνεύοντας το καθετί που συμβαίνει, δεν θα πέσεις στις παγίδες που είναι παντού γύρω μας στημένες.
Σκέψου πόσες φορές τα τελευταία χρόνια προσπάθησαν να ξεκινήσουν τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο, φτωχοποίησαν κι εξαθλίωσαν την συντριπτική πλειοψηφία με σκοπό να διαλύσουν τις κοινωνίες μας, βομβάρδισαν χώρες ολόκληρες δημιουργώντας στρατούς προσφύγων με σκοπό ν`αφυπνίσουν θρησκευτικά μίση, έστησαν "τρομοκρατικά χτυπήματα" όπου μπορούσαν για να υποδαυλίσουν τον φανατισμό, έθρεψαν τον φασισμό, τον όπλισαν και τον τοποθέτησαν σε όλες σχεδόν τις χώρες της Δύσης να διεκδικεί την εξουσία. Αυτά και άλλα πολλά έκαναν τόσο στο προσκήνιο όσο και στα παρασκήνια. Έχουν εξαγοράσει πολλές συνειδήσεις και έχουν εκβιάσει άλλες τόσες. Και όμως, η Ανθρωπότητα αρνήθηκε να παίξει το παιχνίδι τους και θ`αρνηθεί και πάλι, όσες φορές χρειαστεί ακόμα, μέχρι να έρθει η ώρα που όλοι θα τους αναγνωρίζουμε και δεν θ`αμφιβάλλουμε καθόλου για την παρουσία τους και τις αληθινές τους προθέσεις. Αυτή η Αποκάλυψη βρίσκεται πολύ κοντά μας και η επερχόμενη Έκλειψη επισημαίνει την ώρα που το στημένο τους παιχνίδι τελειώνει και όλα αλλάζουν.


Γνώριζε τι πραγματικά συμβαίνει, εστίασε, συγκεντρώσου και ετοιμάσου για τον Παγκόσμιο Διαλογισμό που έρχεται ν`αλλάξει το ρου της Ιστορίας καθώς έχουμε ήδη δεχτεί δεκάδες μηνύματα από τις Λεγεώνες του Φωτός πως θα είναι μαζί μας κάθε στιγμή και θα μας βοηθήσουν ν`ανυψωθούμε στο μέγιστο σημείο. Είμαστε περισσότεροι, είμαστε δυνατότεροι και αυτή τη φορά θα τους τρέψουμε σε φυγή (περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα).

Φρόντισε τον εαυτό σου κι απόφυγε τους χαμηλούς κραδασμούς της θλίψης, της οργής, της απαισιοδοξίας. Αν υποβιβάζεσαι σε αυτούς, τότε θρέφεις αυτές τις οντότητες που μετά στρέφονται εναντίον ολόκληρου του πλανήτη. Απόφυγε ν`ασχολείσαι με κάθε φερέφωνό τους, είτε αυτό μιλάει μέσα από την πολιτική σκηνή ή οπουδήποτε αλλού βρίσκεται. Όταν οι λακέδες τους ξυπνήσουν ξαφνικά και συνειδητοποιήσουν τι αδικήματα έχουν διαπράξει, τότε θα είναι αργά και όλα τους τα εγκλήματα θα πληρωθούν, ένα προς ένα. Αυτό δεν σε αφορά, γι`αυτό και πρέπει να μείνεις μακριά από κάθε επίκριση και καταδίκη, καθώς και αυτά είναι χαμηλού κραδασμού αισθήματα που έχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Στέρησέ τους την τροφή και προστάτευσε τον εαυτό σου, σταθεροποιώντας το συχνοτικό σου πρότυπο όσο πιο ψηλά μπορείς.


 Αυτή η Έκλειψη
αλλάζει οριστικά
τους όρους
του παιχνιδιού
για την Γαία
και ολόκληρο
το Ηλιακό Σύστημα.
Μένουμε σταθεροί και ακλόνητοι
μπροστά σε οποιαδήποτε πρόκληση.
Δεν παραδίδουμε ούτε μια σπιθαμή
από το έδαφος που έχουμε κερδίσει.
Η Παγκόσμια Ενότητα
είναι Γεγονός
που θ`ακουστεί
στα πέρατα
του Σύμπαντος Κόσμου.
Ετοιμάσου.

- artist: Tano Veron -
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters