Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Συμβούλιο των Δώδεκα: ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ένα ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΤΡΙΞ !!!

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Μάτριξ !!! Ένας αθέατος και παράδοξος κόσμος που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε, αλλά ζούμε μέσα σε αυτόν. Δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη περιγραφή από τον Πλάτωνα και την αλληγορία του Σπηλαίου

Άραγε, λοιπόν, είμαστε «βυθισμένοι» σε μία κατάσταση που «κάποιοι» έξω από αυτήν ορίζουν τις ζωές μας; Άλλοι τους ονομάζουν Ερπετοειδή, άλλοι Άρχοντες. Η ουσία, όμως, είναι πως εξουσιάζουν ή θέλουν να εξουσιάσουν τον πλανήτη, όποιοι κι αν είναι, όπως και αν ονομάζονται.
Παράλληλα, υπάρχει και ένα αντίπαλον δέον. Αυτοί που θέλουν να μας βγάλουν έξω από το Μάτριξ, έξω από το «Σπήλαιο του Πλάτωνα». Άλλοι τους ονομάζουν Εργάτες του Φωτός, άλλοι 12 Ολύμπιους, άλλοι Δυνάμεις της Φύσης κλπ. Άλλοι τους ταυτίζουν όλους κάτω από μία άλλη ονομασία. Άλλοι όχι. Η ουσία είναι πως όποιοι κι αν είναι συντάσσονται υπέρ της ανθρωπότητας και της Γης. Θέλουν να μας κάνουν να δούμε τα πράγματα όπως είναι -αν το θέλουμε κι εμείς.

Αν εμπιστευτούμε την επαφική Morag που «έλαβε» το παρακάτω μήνυμα και το επινώνησε μέσω του In5D.com, τότε, αυτό είναι το εξής:

Είμαστε το Συμβούλιο των Δώδεκα.
Το μήνυμά μας σήμερα είναι για τους Εργάτες του Φωτός που εργάζονται ακούραστα για να αυξήσουν τη δόνηση στον πλανήτη Γη.
 
Γνωρίζουμε τις προσπάθειές σας, εκτιμούμε τη σκληρή δουλειά σας, αναγνωρίζουμε τα υψηλά και χαμηλά επίπεδα επούλωσης. Σας περιβάλλουμε όλους με αγάπη και φωτεινή ενέργεια για να σας αναζωογονήσουμε και να σας επανατοποθετήσουμε τις προσεχείς εβδομάδες και μήνες.
 
Οι άνθρωποι της Γης ξυπνούν με εκθετικό ρυθμό. Έχουμε επενδύσει στη διασφάλιση ότι αυτή η μετατροπή από το σκοτάδι στο φως θα είναι όσο πιο ανώδυνη γίνεται. Σήμερα επικοινωνούμε με ευχαριστίες για τη δέσμευσή σας στην ανθρωπότητα και την Γαία και για να σας υπενθυμίσουμε απαλά την σημασία της φροντίδας της δικής σας κυριαρχίας, της υγείας αλλά και της πνευματικής σας εξέλιξης.
 
Είναι γεγονός ότι η πνευματική υποδούλωση έχει αφήσει πίσω της εκτεθειμένους «ασθενείς» οργανισμούς. Μια μικρή μειοψηφία είναι έτοιμη να δει πέρα ​​από τα τείχη της φυλακής, της προσομοίωσης της ολογραφικής μήτρας (matrix). Ωστόσο, η πλειοψηφία κρατήθηκε σε ενεργειακές αλυσίδες πυκνών συχνοτήτων που εμποδίζουν την οργανική αλλά και πνευματική εξέλιξη.
 
Αυτή η πλειοψηφία διακατέχεται από θρησκευτικά δόγματα, ρητορικές πολιτικών και μεγάλη συχνότητα από φόβο. Για όλους αυτούς, είναι σημαντικό να παρουσιάσουμε συμπόνια και αγάπη καθώς ξυπνούν. Γιατί είναι αυτοί των οποίων τα μάτια έχουν κλείσει σφιχτά, με συνέπεια να απαιτείται περισσότερη υποστήριξη και καθοδήγηση.
 
Εργάτες του Φωτός, μην απελπίζεστε. Αυτός είναι ο τρόπος της αφύπνισης. Τίποτα δεν είναι όπως έχει εμφανιστεί ή έχει δοθεί στον μαζικό παγκόσμιο πληθυσμό. Επιδιώκουμε να καθησυχάσουμε όσους αγωνίζονται με τις ενσυναίσθητες συνέπειες του συνεχιζόμενου τραύματος και των καταστροφών στον πλανήτη Γη. Η νέα γη γεννιέται σε θετική εκδήλωση με τη βοήθεια κοσμικών δυνάμεων του φωτός πέρα ​​από την κατανόησή σας.
 
Εμπιστευθείτε αυτή τη διαδικασία. Γνωρίστε ότι το μονοπάτι είναι βραχώδες και πολλοί θα σκοντάψουν και θα πέσουν, αλλά ακόμα πολλοί περισσότεροι θα πάρουν τον εαυτό τους και θα προχωρήσουν στη φώτιση. Περιορίστε την αρνητικότητα και τους αρνητικούς, παρέα με την σκληρή αυτο-φροντίδα. Προστατέψτε τους δικούς σας Εργάτες Φωτός και τις δικές σας δονήσεις. Παραμείνετε στη χαρά και την αγάπη ευγνωμοσύνης. Παράλληλα παραμείνετε σε συνεχή επαγρύπνηση. Αναζητήστε την Φύση και διαλογιστείτε για την επανευθυγράμμιση του πνεύματος, του μυαλού και του σώματος.
 
Τα σκοτεινά πέπλα αραιώνονται ταχύτερα από ό, τι μπορεί να χειριστεί η ανθρωπότητα. Μεταβαίνουμε σε μια προσομοίωση ενός νέου Μάτριξ. Ανησυχούμε ότι η ανθρωπότητα αυτή τη στιγμή δεν θα μπορέσει να αντέξει την πλήρη αποκάλυψη, ώστε να δει τα διαφορετικά ξένα είδη, τα υβρίδια και τους κλώνους που λειτουργούν στον πλανήτη Γη, εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Στην αρχαιότητα η ανθρωπότητα ήταν πιο κοντά στα αστέρια, στον ρυθμό της Γαίας και μπορούσε να συνδεθεί εννοιολογικά με τους επισκέπτες από το διάστημα. Σήμερα, μετά από πολλά φεγγάρια προγραμματισμού, συνθηκών και καρμικής υποδούλωσης, η αποσύνδεση του νου, του σώματος και της ψυχής και όλων αυτών μεταξύ της Γαίας και του πολλαπλού στίβου έχει γίνει πολύ βαθιά. Το χάσμα είναι μεγάλο. Υπάρχει ανησυχία για την ευημερία.
 
Οι εχθροί της ανθρώπινης ευημερίας χρησιμοποιούν την ολογραφική τεχνολογία και τον προγραμματισμό του ελέγχου μυαλού για να συγκαλύψουν την πραγματική τους φύση. Αντισταθμίζουμε αυτές τις συχνότητες προκειμένου να διευκολυνθεί η μετάβαση. Αυτή η σταδιακή φροντίδα θα μας απελευθερώσει από το πλήρες σοκ της αποκάλυψης της αλήθειας.
 
Η Διαγαλαξιακή Ομοσπονδία έχει προχωρήσει για να διαχειριστεί αυτήν την αποκάλυψη. Τα άτομα που είναι ήδη σε υψηλότερη δόνηση και επομένως βλέπουν περισσότερα, θα είναι οι αναζητούντες την αλήθεια, οι φέροντες το φως. Φαίνονται σταδιακά από το σκοτάδι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι γνωστοί ως Εργάτες του Φωτός. Προκειμένου να προστατευθεί η ανθρωπότητα από την αποσυναρμολόγηση του σχεδιαζόμενου πλέγματος των ερπετών, δημιουργήθηκε μια δεύτερη μήτρα, ένα δεύτερο Μάτριξ. Αυτό ονομάζεται Κοσμική Αίθουσα Αναμονής.
 
Είναι κάτι περισσότερο από αυτό που αντιλαμβανόμαστε. Δεν μπορούμε να σταματήσουμε τον χρόνο σε όλες τις μορφές του επηρεάζοντας έναν ολόκληρο πλανήτη. Χρησιμοποιούμε τις τεχνολογίες μας για μία διαδικασία αναβαθμίσεων του DNA που «βυθίζεται». Δεν υπάρχει τίποτα δυσοίωνο στις προθέσεις μας ή στις πράξεις μας. Προσπαθούμε να φωτίσουμε, να ενδυναμώσουμε την ανθρωπότητα να σπάσει τις αλυσίδες της δουλείας. Λειτουργούμε μέσα στους νόμους του πολλαπλού στίχου όπως και όλοι οι εμπλεκόμενοι. Δεν φέρνουμε κακή βούληση ή βλάβη. Προσπαθούμε να διευκολύνουμε μια ευκολότερη μετάβαση.
 
Η Γαία επέλεξε αυτή τη φορά για να αποσύρει τους θηρευτές της και να ανέλθει σε μια πιο ειρηνική κατάσταση ύπαρξης. Επιδιώκει την ανάκτηση και όχι την εκδίκηση. «Αναζωογονείται» ως θεά των αστεριών για να ανακτήσει το δικαίωμά της σε αφθονία. Αυτή είναι η θέλησή της, η σοφία της και ο τρόπος της. Τα είδη της ανθρωπότητας πάνω στο μέρος της είναι μέρος αυτής της μεταμόρφωσης. Οι υψηλότερες κοσμικές συχνότητες αντλούν τις αρνητικές, πυκνές, βαριές δονήσεις απληστίας, μίσους και κακού. Είναι καιρός να είμαστε προσεκτικοί.
 
Να έχετε πάντοτε ασπίδες προστασίας. Ασπίδες δόνησης αγάπης. Καμία χαμηλή συχνότητα με πρόθεση να βλάψει, δεν μπορεί να διεισδύσει σε ιερές ασπίδες αγάπης φωτός. Σας παροτρύνουμε να χρησιμοποιείτε μάντρας προστασίας για να επικοινωνείτε με τον υψηλότερο εαυτό σας τακτικά, ακόμα κι αν δεν μπορείτε ακόμα να ακούσετε τις απαντήσεις του. Σας παροτρύνουμε να είστε προσεκτικοί, με οδηγό την καρδιά σας. Γνωρίστε και ενσωματώστε την αγάπη ως τη μόνη άμυνα εναντίον όλων των σκοτεινών ενεργειών.
 
Η ανθρωπότητα μαθαίνει όχι μόνο την ενέργεια και τη συχνότητα ή την γλώσσα πολλών στίχων. Μαθαίνει για τον εαυτό της. Εκείνοι οι εθελοντές που πλοηγούνται σε πολλαπλές διαστάσεις στην Γη αυτή τη στιγμή, οι Εργάτες του Φωτός, σας καλούμε να ενεργοποιήσετε τα τσάκρα της καρδιάς, για να διατηρήσετε την αγάπη να ρέει. Αυτό θα σταθεροποιήσει τις συχνότητές σας ενσωματώνοντάς σας περισσότερο στην 5η διάσταση. Η μήτρα του φωτός που τοποθετούμε πάνω στην ολογραφική πραγματικότητα των κακόβουλων και θα γίνει αντιληπτή και αισθητή από εσάς.
 
Θα μπορείτε να εκδηλώνεστε με επιταχυνόμενους ρυθμούς. Θα είστε σε θέση να προστατευθείτε άμεσα από όλες τις χαμηλότερες συχνότητες και τις δονήσεις. Θα κατανοήσετε τη δύναμη της γλώσσας ως εργαλείο για να ρυθμίσετε και να επαναφέρετε τους άμεσους κραδασμούς της πραγματικότητας. Αυτή η αύξηση της αυθόρμητης εκδήλωσης θα ενισχύσει θετικά χρονοδιαγράμματα από την αρχή. Μείνετε στην αγάπη. Χρησιμοποιήστε θεραπείες αυτοθεραπείας για να επαναπροσδιορίσετε τα ενεργειακά σας συστήματα.
 
Για να συντονιστείτε με αυτές τις λέξεις, πρέπει να ενεργοποιηθείτε ως Εργάτης του Φωτός, ώστε να γνωρίζετε την αποστολή σας και να αποκρίνεστε. Για να ανοίξετε το τρίτο μάτι. Για επικοινωνία με τον ανώτερο εαυτό απευθείας. Για να μάθετε τις δεξιότητες και τον τρόπο να ρυθμίζετε εσείς τις δικές σας συχνότητες παρά να προγραμματίζετε από άλλες εξωτερικές πηγές. Αυτή είναι η ελευθερία. Αυτό είναι που πρέπει να δει η ανθρωπότητα. Οι γείτονες, οι φίλοι, οι συγγενείς, οι συνεργάτες. Όλοι πρέπει να δουν ότι η αλλαγή είναι δυνατή.
 
Γίνετε ένα με την συχνότητα της παγκόσμιας αγάπης φωτός και θα είστε ασφαλείς από κάθε απειλή, βλάβη ή ζημιά. Ως πνευματικά όντα έχετε οδηγούς. Δημιουργείστε μαζί τους ιερούς προστατευμένους χώρους φωτός υψηλής συχνότητας.
 
Εργάτες φωτός, είστε οι αλχημιστές. Οι πολεμιστές της Γαίας μετασχηματίζουν το πυκνό κάρμα σε «χρυσή» φωτεινή ενέργεια.
Το Συμβούλιο των Δώδεκα



diadrastika

Το διαβάσαμε από το: http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters