Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

«Αδιάβρωτη συνωμοσία»: Το κρυφό σχέδιο της ελίτ για το μέλλον της Ανθρωπότητας


 

Οι “Κατευθυντήριοι Λίθοι της Τζώρτζια” έχουν υπάρξει αντικείμενο έρευνας πολλών, όχι μόνο για τα φανερά μηνύματα τους, αλλά και για πολλά κρυπτογραφημένα και άλυτα. Ένα νέο βίντεο προσπαθεί να ρίξει λίγο περισσότερο φως, όπου ο αναγραμματισμός του υποτιθέμενου κατασκευαστή του μνημείου διαβάζεται: «Αδιάβρωτη συνωμοσία»

Για όσους ίσως δεν γνωρίζουν ήδη, Οι “Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας” (στα Αγγλικά Georgia Guidestones) είναι ένα τεράστιο κατασκεύασμα από γρανίτη, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του λόφου Elbert County, στην Γεωργία των ΗΠΑ. Θεωρείται το πιο αισχρό και μισητό μνημείο που κατασκευάστηκε ποτέ.

Κάποιοι το αποκαλούν «Οι Ταφόπλακες Της Ανθρωπότητας», αφού με αφορμή την “αγάπη” για το περιβάλλον, συστήνει να μειωθεί ο πληθυσμός στα μόλις 500.000.000. Δηλαδή, να αφανιστεί το 90% των ανθρώπων, με όποιο τρόπο θα μπορούσε κανείς να φανταστεί, είτε τον θάνατο, είτε την παύση αναπαραγωγής.

Το  “μήνυμα” του, το οποίο αποτελείται από ένα σύνολο δέκα κατευθυντήριων γραμμών ή αρχών, είναι χαραγμένο στους Λίθους σε οκτώ σύγχρονες γλώσσες, καθεμιά στη μεγάλη πλευρά των τεσσάρων λίθων, ενώ ένα μικρότερο μήνυμα είναι επίσης χαραγμένο στην κορυφή της κατασκευής, σε τέσσερα αρχαία συστήματα γραφής: Βαβυλωνιακά, Αρχαία Ελληνικά, Σανσκριτικά και Αιγυπτιακά Ιερογλυφικά. Ξεκινώντας από βόρεια και με κατεύθυνση προς τα δεξιά, οι γλώσσες αυτές είναι: Αγγλικά, Ισπανικά, Σουαχίλι, Χίντι, Εβραϊκά, Αραβικά, Κινέζικα, και Ρώσικα. Και λέει:


  • Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με τη φύση.
  • Κατευθύνετε σοφά την αναπαραγωγή, βελτιώνοντας την φυσική κατάσταση και την πολυμορφία.
  • Ενώστε την ανθρωπότητα μέσω μιας ζωντανής νέας γλώσσας.
  • Τιθασεύστε το πάθος, την πίστη, την παράδοση και όλα τα πράγματα με ψύχραιμη λογική.
  • Προστατεύστε τους ανθρώπους και τα έθνη με δίκαιους νόμους και δίκαια δικαστήρια.
  • Αφήστε όλα τα έθνη να κυβερνούν εσωτερικά, επιλύοντας τις εξωτερικές διαφορές σ’ ένα παγκόσμιο δικαστήριο.
  • Αποφύγετε ασήμαντους νόμους και άχρηστους αξιωματούχους.
  • Εξισορροπήστε τα προσωπικά δικαιώματα με τα κοινωνικά καθήκοντα.
  • Να εκτιμάτε την αλήθεια, την ομορφιά, την αγάπη, αναζητώντας την αρμονία με το άπειρο.
  • Να μην είστε καρκίνος για τον πλανήτη – Αφήστε χώρο για τη φύση – Αφήστε χώρο για τη φύση.

Δύο Αμερικάνοι ακτιβιστές, το ζευγάρι Aaron and Melissa Dykes, επισκέφτηκαν πρόσφατα το μνημείο για να δουν από κοντά τις λεπτομέρειες κι έκαναν τη δική τους έρευνα.

Σίγουρα ένα από τα κρυπτογραφημένα μηνύματα είναι το δήθεν όνομα του εμπνευστή του μνημείου, που αναφέρεται ως R.C. Christian, ενώ από κάτω γράφει A Pseudonyn, που σημαίνει “Ένα ψευδώνυμο”, μόνο που στο τέλος αντί για m η λέξη είναι ανορθόγραφα γραμμένη με n.

Κάνοντας αναγραμματισμό όλο αυτό, βγαίνει η φράση “untarnished conspiracy”, που σημαίνει «Αδιάβρωτη συνωμοσία».

Το μνημείο κατασκευάστηκε στις 22 Μαρτίου 1980, όπως αναφέρει η επεξηγηματική πλάκα  δίπλα απ’ αυτό (επόμενη μέρα εαρινής ισημερίας). Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον Ιούνιο του 1979 μετέβη στην περιοχή κάποιος ονόματι R.C. Christian, όνομα το οποίο αποτελούσε ψευδώνυμο, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος. Προσέγγισε την εταιρεία φινιρίσματος γρανίτη Elberton και ζήτησε την οικοδόμηση ενός μνημείου το οποίο θα μεταβίβαζε ένα μήνυμα στην ανθρωπότητα. Όπως ο ίδιος είχε πει, αντιπροσώπευε μια “ομάδα ατόμων” που ήθελαν να προσφέρουν οδηγίες στην ανθρωπότητα. Ωστόσο πολλοί πιστεύουν ότι στην “ομάδα” βρίσκονται τα ονόματα του Ted Turner, εφευρέτη της καλωδιακής τηλεόρασης και ιδιοκτήτη του CCN και του Bill Gates, που δεν έχουν κρύψει τις απόψεις τους για μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Μια από τις πλάκες είχε στην άκρη έναν χαραγμένο ξεχωριστό κύβο, ώστε να μπορεί να αποκολληθεί, κάτι το οποίο έγινε με μια τελετή και στη θέση του μπήκε ένας άλλος κύβος.


Οι έξι πλευρές του κύβου γράφουν: ΜΜ, 20, 14, 16, 8, JAM. Κανείς δεν ξέρει τι θέλει να πει ο ποιητής, αλλά το μυαλό όλων πάει στο ότι μάλλον πρόκειται για κάποια ημερομηνία. Εξάλλου το μνημείο επίσης, αναφέρει και ότι μια χρονική κάψουλα είναι θαμμένη κάτω από την πλάκα, αλλά απουσιάζουν οι ημερομηνίες τοποθέτησης ή ανοίγματός της, οπότε δεν είναι σαφές αν η χρονική κάψουλα τοποθετήθηκε ποτέ.


Οι δυο ακτιβιστές συγκρίνουν το μνημείο με το Kryptos, ένα άλλο μνημείο που κοσμεί το προαύλιο της CIA στο  στο Λάνγκλεϊ της Βιρτζίνια.

Το μνημείο που ονομάζεται Kryptos (Κρυφός), δημιουργημένο από τον Τζέιμς Σάνμπορν, γλύπτη της Ουάσιγκτον που τού ανατέθηκε το 1988, όταν η CIA έχτιζε το νέο κτίριό της, πίσω από τα παλιά αρχηγεία. Η υπηρεσία ήθελε να τοποθετήσει ένα γλυπτό που το κοινό δεν θα έβλεπε ποτέ. Ο Σάνμπορν εμπνεύστηκε το έργο του από την ελληνική λέξη «κρυφός» και θεωρεί ότι είναι ένας στοχασμός στη φύση της μυστικότητας αφού το μήνυμά του είναι εξ ολοκλήρου κρυπτογραφημένο.

Σχεδόν 20 χρόνια μετά τη δημιουργία του, το μήνυμα αυτό δεν έχει ακόμα αποκρυπτογραφηθεί πλήρως. Ύστερα από προσπάθειες πληθώρας επιστημόνων και κρυπταναλυτών έχουν αποκωδικοποιηθεί τα 3/4 του κειμένου, αλλά κρατούνται μυστικά και δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα. Το αποκρυπτογραφημένο κείμενο, όμως, δημιουργεί περισσότερες απορίες από όσες λύνει. Ακόμα δεν έχουν αποκρυπτογραφηθεί οι 97 χαρακτήρες του τελευταίου μέρους.

Το Kryptos συμπεριλαμβάνει ένα γλυπτό ύψους 2 μέτρων, ένα κύμα σε σχήμα τελικού «σ» με γράμματα σμιλεμένα στην επιφάνειά του, το οποίο κρέμεται από μια κολόνα ύψους 3,5 μέτρων, και τεράστια κομμάτια γρανίτη που στηρίζουν ένα σιντριβάνι. Η καρδιά του έργου είναι το κρυπτογραφημένο κείμενο, κωδικοποιημένο με ένα σύστημα το οποίο είναι σχεδιασμένο, κατά τον δημιουργό του, να αποκαλυφθεί μόνο σε βάθος χρόνου.

Ο Σάνμπορν δεν μιλάει για το έργο του, αλλά το 2005 διέψευσε τον ισχυρισμό του συγγραφέα Νταν Μπράουν ότι το «WW» σε ένα σημείο του αποκρυπτογραφημένου κείμενου μπορεί να αναστραφεί σε «ΜΜ», και να παραπέμπει στο «Μαρία Μαγδαληνή». Ο Μπράουν συμπεριέλαβε κομμάτια από το Kryptos στο εξώφυλλο του βιβλίου «Ο Κώδικας Ντα Βίντσι».  Κι αυτό το διπλό ΜΜ, το συναντάμε και πάλι στους Κατευθυντήριους Λίθους της Τζώρτζια, στον κύβο που προστέθηκε το 2014, ενώ ο Μπράουν το 2013, έχει ήδη εκδώσει το Inferno, που 3 χρόνια αργότερα έγινε και ταινία, με υπόθεση που αφορούσε στην εξαπόλυση θανατηφόρου ιού που θα σκότωνε το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας.

Όσο κι αν όλα αυτά παραμένουν μυστήριο και μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν, το σίγουρο είναι ότι η αρρωστημένη παγκόσμια ελίτ έχει πλέξει όντως μια «Αδιάβρωτη συνωμοσία». Η οποία μάλλον προχωρά κατά πως την έχει σχεδιάσει, φτιάχνοντας το άλλοθι που θα δώσει στο εναπομείναντα πληθυσμό του 10%, την υποτιθέμενη διάσωση του πλανήτη… Ναι… Η Κλιματική Αλλαγή…


 

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ
G
M
T
Η λειτουργία ομιλίας περιορίζεται σε 200 χαρακτήρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters