Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Διασυρμός της χώρας: «Πέταξε» τη στολή ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ- Φόρεσε κοστούμι στην επίσκεψη Ερντογάν [εικόνες]

Με πολιτική περιβολή εμφανίστηκε στο προεδρικό Μέγαρο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Προκόπη Παυλόπουλου με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν.
Η εμφάνιση του με κοστούμι προκάλεσε εντύπωση καθώς δεν έχει ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο.
Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ τρίτος από δεξιά δίπλα στον Νίκο Κοτζιά

Σε επικοινωνία που είχαμε με ανώτατο στρατιωτικό στέλεχος επισημάνθηκε ότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται ειδικά σε μια τόσο σημαντική επίσκεψη για τη χώρα….
Τη στιγμή αυτή ο Ταγίπ Ερντογάν θέτει ευθέως ζητήματα αμφισβήτησης της Συνθήκης της Λοζάνης, προκαλεί με τις δηλώσεις του για τη Θράκη και προκαλεί την Πατρίδα μας.

Ο πολιτικός υπεύθυνος που οργάνωσε αυτήν την επίσκεψη, πρέπει ΤΩΡΑ να παραιτηθεί.
Αυτό που συμβαίνει τώρα, είναι ο απόλυτος εξευτελισμός της Ελλάδας.
Και όπως γνωρίζει το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, έρχονται και άλλα… 
Κάποια στιγμή θα κάνουμε συνολικό απολογισμό των «γκολ’ που έφαγε η ελληνική Κυβέρνηση. Μακάρι το κλίμα να αντιστραφεί μέχρι αύριο.





Ο Ρ.Τ.Ερντογάν πάντως μέχρι τώρα δείχνει ότι ήρθε άριστα διαβασμένος. Εχει μελετήσει και έχει ετοιμάσει σχέδια για την κάθε κίνηση.
Χαρακτηριστικό είναι ότι κατά την διάρκεια της έντονης συζήτησης στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Τούρκςο ΥΠΕΞ Αχμέτ Τσαβούσογλου έστειλνε σημειώματα που έφταναν στα χέρια του Τούρκου προέδρου με ενδιάμεσο τον επιτελάρχη του Ερντογάν.








 https://www.pentapostagma.gr
Τακης Μαιανδρος Δημητρακοπουλος

ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ Χ-Ω-Ρ-Ι-Σ ΣΤΟΛΗ Ο ΓΕΕΘΑ!!!!

ΑΝ ΚΑΙ Δ-Ε-Ν ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΑΣ
Μ-Ο-Ν-Ο ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΚΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ

Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters