Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΛYΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΑΒΙΣΤΟΚ Tavistock ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1947 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ!

 
Γεωργία Βαγενά  
ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ "ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ" ΚΑΙ ΤΙΣ "ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ" ΚΑΙ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΑΖΑΡΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΦΡΟΙΝΤ! 
ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ!!

ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ! 


ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ¨"
 

ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Η CIA ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΝΑ EINAI Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ BREATON WOODS TO 1944.....



από τον Dr. Byron T. Weeks , MD
31 Ιουλίου 2001
της ιστοσελίδας του FreeNews
Σημειώσεις του συντάκτη
.
- Αυτό το διεισδυτικό άρθρο αναφέρθηκε στον John Quinn από τον συγγραφέα, Dr. Byron Weeks . Η ύπουλη προπαγάνδα και οι χειρισμοί της κοινής γνώμης (συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων ελέγχου του νου) που ενορχηστρώθηκαν από το Ινστιτούτο Tavistock στο Λονδίνο αναφέρονται ευρέως στα βιβλία του David Icke και του Dr John Coleman , αλλά αυτό το πρόσφατο άρθρο προσθέτει νέες ιδέες και προοπτικές ιστορικό
- Ο ιδρυτής της εταιρείας Rand, Herman Kahn , ίδρυσε επίσης το Hudson Institute το 1961. Στην Εκπαίδευση για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, ο BK Eakman μιλά για το εκπαιδευτικό εγχειρίδιο για τους "παράγοντες αλλαγής" που ανέπτυξε η κυβέρνηση των ΗΠΑ από την Rand Corporation:
"... ένα εγχειρίδιο" πώς να το κάνουμε ", με αριθμό συμβολαίου του 1971 του Γραφείου Εκπαίδευσης των ΗΠΑ, με τίτλο" Κατάρτιση για πράκτορες αλλαγής ", επτά τόμους" φορέων αλλαγών "που ανέθεσε το Γραφείο της Αμερικανικής Εκπαίδευσης στην εταιρεία Rand του 1973-74 · πολλά άλλα έγγραφα που στάλθηκαν από ερευνητές συμπεριφοράς οι οποίοι είχαν λάβει δωρεές από το Γραφείο Εκπαίδευσης των ΗΠΑ για να διερευνήσουν τρόπους να «παγώσουν» και να «ξεψυχθούν» οι αξίες , "να πραγματοποιήσουμε την αλλαγή" και να μετατρέψουμε δυνητικά εχθρικές ομάδες και επιτροπές σε διαμορφωτικά όργανα που εγκρίνουν μηχανικά μέσω στρατηγικών όπως η τεχνική «Δελφών» »(σελ. 118)

Πρόλογος
από τον John Quinn
(NewsHawk)

Αυτό το άρθρο στάλθηκε από τον Byron Weeks , ο οποίος κατά τη γνώμη μας έχει πραγματικά μια καλή και σταθερή διαχείριση για το τι ακριβώς συμβαίνει σε πολλά επίπεδα με τα εξαιρετικά εκτεταμένα "ταξίδια ελέγχου" που στρέφονται επί του κόσμου από στοιχεία παγκόσμιας διακυβέρνησης τη σκιά
Οι εβδομάδες, τις οποίες ανέφερα εκτενώς στο βιβλίο Phoenix Undead , μας έστειλαν αυτή την ακαταμάχητη ματιά ενός παγκοσμίως ενεργού βρετανικού ινστιτούτου, το οποίο διαχειρίζεται κάθε πολιτικό / κυβερνητικό κίνημα που τονίζεται στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου εδώ και 50 χρόνια.
Για παράδειγμα, έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιος είναι "πίσω" από την, για παράδειγμα, τη CIA; Καλό Δεν ορκίζονται την πίστη στην Αμερική, αυτό είναι σίγουρο. Δοκιμάστε με τη βρετανική βασιλική οικογένεια.
Αυτή η έκθεση είναι πραγματικότητα, μελετημένη και σχολαστικά τεκμηριωμένη. οπότε, για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες από ότι σπάει τα σχήματα, διαβάστε το.
NewsHawk Inc.

Για τον John Quinn
Νομίζω ότι ο Ταβιστόκ είχε πάντα μυστικούς δεσμούς με τον Βρετανό Τεκτονισμό.
Byron Τ. Weeks , MD

Col. AFUS, MC, Ret.


Το καλύτερο αποθηκευμένο μυστικό στην Αμερική

Το ίδρυμα Tavistock (30 Tabernacle Street, London EC2A 4DD) ιδρύθηκε το 1947 και είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός οργανισμός που επιδιώκει να συνδυάσει την έρευνα στις κοινωνικές επιστήμες με την επαγγελματική πρακτική.

Αντιμετωπίζει προβλήματα θεσμικής κατασκευής και σχεδιασμού και οργανωτικής αλλαγής σε όλους τους τομείς: την κυβέρνηση, τη βιομηχανία και το εμπόριο, την υγεία και την ευημερία, την εκπαίδευση κ.λπ., τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, και σε πελάτες που κυμαίνονται από μεγάλες πολυεθνικές έως μικρές κοινοτικές ομάδες.


ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ TAVISTOCK
30 Οδός Ταμπέμ
London EC2A 4DD
Μια αναπτυσσόμενη περιοχή ήταν η χρήση της αναπτυξιακής προσέγγισης για την αξιολόγηση νέων πειραματικών προγραμμάτων, ιδιαίτερα στην υγεία, την εκπαίδευση και την ανάπτυξη της κοινότητας.

Αυτό έχει επίσης δημιουργήσει νέες εκπαιδευτικές εκδηλώσεις σε ένα κανονικό πρόγραμμα διασκέψεων για τις ομαδικές σχέσεις. Το Ινστιτούτο κατέχει και δημοσιεύει το μηνιαίο περιοδικό Human Relations (που δημοσιεύεται από την Plenum Press), το οποίο είναι τώρα στο 48ο έτος της και πρόσφατα ξεκίνησε (μαζί με τις δημοσιεύσεις Sage) το νέο περιοδικό Evaluation.
Τρία στοιχεία συνδυάζονται για να κάνουν το Ινστιτούτο ένα ασυνήθιστο, αν όχι μοναδικό, στοιχείο: έχει την ανεξαρτησία να είναι πλήρως αυτοχρηματοδοτούμενο, χωρίς κρατικές επιδοτήσεις ή από άλλες πηγές. τον προσανατολισμό του προς μια ερευνητική δράση, η οποία την τοποθετεί μεταξύ, αλλά μέσα στον ακαδημαϊκό και συμβουλευτικό κόσμο, και την ποικιλία των επιστημονικών κλάδων που περιλαμβάνουν την ανθρωπολογία, την οικονομία, την οργανωτική συμπεριφορά, την πολιτική επιστήμη, την ψυχανάλυση, την ψυχολογία και την κοινωνιολογία.
Η ιδεολογία των αμερικανικών ιδρυμάτων δημιουργήθηκε από το Ινστιτούτο Tavistockof για Ανθρώπινες Σχέσεις στο Λονδίνο. Το 1921, ο Δούκας του Μπέντφορντ, ο Μαρκήσιος του Ταβιστόκ, ο 11ος Δούκας, έδωσε το κτίριο στο Ινστιτούτο για τη μελέτη του τραυματικού αποτελέσματος που προκάλεσε ο βομβαρδισμός στους επιζώντες βρετανούς στρατιώτες του Πρώτου Παγκόσμιου Πολέμου.

Σκοπός του ήταν να καθιερωθεί το «σημείο θραύσης» των αντρών υπό άγχος, υπό την καθοδήγηση του Τμήματος Ψυχολογικού Πολέμου του Βρετανικού Στρατού, υπό την καθοδήγηση του Sir John Rawlings-Reese .

Σίγκμουντ Φρόιντ

Η έδρα του Ινστιτούτου Tavistock βρίσκεται στο Λονδίνο. Ο προφήτης του, Σίγκμουντ Φρόυντ, εγκαταστάθηκε στους Κήπους Maresfield όταν μετακόμισε στην Αγγλία.

Η πριγκίπισσα Βοναπάρτη του είχε δώσει ένα αρχοντικό. Το πρωτοποριακό έργο της Tavistock στην επιστήμη συμπεριφοράς, ακολουθώντας τις γραμμές του φρουδοβίου «ελέγχου» των ανθρώπων, τον καθόρισε ως το παγκόσμιο κέντρο της ιδρυτικής ιδέας.

Το δίκτυο εργασίας του εκτείνεται πλέον από το Πανεπιστήμιο του Sussex στις Ηνωμένες Πολιτείες, μέσω του Ινστιτούτου Ερευνών Stanford. Esalen; MIT. το Ινστιτούτο Hudson ( http://watch.pair.com/Hudson.html ). το Ίδρυμα Κληρονομιάς ( http://watch.pair.com/heritage.html ). το Κέντρο Διεθνών και Στρατηγικών Μελετών του Georgetown, όπου το προσωπικό του Κρατικού Τμήματος λαμβάνει εκπαίδευση. η Υπηρεσία Πληροφοριών της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας και οι εταιρείες Rand και Mitre.

Το εταιρικό προσωπικό πρέπει να συνεχίσει την κατη γορία σε ένα ή περισσότερα από τα όργανα που ελέγχει η Tavistock. Ένα δίκτυο μυστικών ομάδων: η κοινωνία Mont Pelerin, η τριμερής επιτροπή, το ίδρυμα Ditchley και ο σύλλογος της Ρώμης, κατευθύνονται σύμφωνα με τις οδηγίες του δικτύου Tavistock.
Kurt Lewin

Το Ινστιτούτο Tavistock ανέπτυξε τις τεχνικές μαζικής πλύσης εγκεφάλων που χρησιμοποιήθηκαν πειραματικά για πρώτη φορά στους Αμερικανούς κρατούμενους του Κορεατικού πολέμου.

Τα πειράματά του σε μεθόδους μαζικού ελέγχου έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στο αμερικανικό κοινό, μια λεπτή αλλά ντροπιαστική επίθεση στην ανθρώπινη ελευθερία, αλλάζοντας την ατομική συμπεριφορά μέσω της ψυχολογίας των θεμάτων.

Ένας Γερμανός πρόσφυγας, ο Kurt Lewin, έγινε διευθυντής του Tavistock το 1932. Το 1933 έφτασε στις Ηνωμένες Πολιτείες ως «πρόσφυγας», ο πρώτος από πολλούς εισβολείς, και ίδρυσε την Ψυχολογική Κλινική του Χάρβαρντ, η οποία προκάλεσε την προπαγανδιστική εκστρατεία αλλαγής στο αμερικανικό κοινό εναντίον της Γερμανίας και να τον εμπλέξουν στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο.
Ο στρατηγός Ντόνοβαν

Το 1938, ο Ράσεβελτ εκτέλεσε μυστική συμφωνία με τον Τσώρτσιλ, που ουσιαστικά απέδιδε την κυριαρχία των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αγγλία, επειδή συμφώνησε να τους αφήσει να ελέγξουν τους κανονισμούς των ΗΠΑ. στην Εκτέλεση Ειδικών Επιχειρήσεων.

Για να υλοποιήσει αυτή τη συμφωνία, ο Ρούσβελτ έστειλε τον Γενικό Δονωβάν στο Λονδίνο για να δογματοποιηθεί πριν εγκατασταθεί το OSS (τώρα η CIA), υπό την αιγίδα του SOE-SIS. Όλο το πρόγραμμα OSS, καθώς και το πρόγραμμα της CIA, εργάστηκε πάντα σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές που καθόρισε το Ινστιτούτο Tavistock.
Το Ινστιτούτο Tavistock προκάλεσε τις τεράστιες επιδρομές βομβιστικών επιθέσεων σε πολίτες, που πραγματοποιήθηκαν από τους Ρούσβελτ και Τσώρτσιλ απλώς ως κλινικό πείραμα μαζικής τρομοκρατίας, διατηρώντας τα αρχεία των αποτελεσμάτων παρακολουθώντας παράλληλα τα «ινδικά χοιρίδια» υπό «συνθήκες» ελεγχόμενο εργαστήριο. "

Όλες οι θεμελιώδεις τεχνικές της Αμερικανικής και της Tavistock έχουν ένα μόνο στόχο: να σπάσουν την ψυχολογική δύναμη του ατόμου και να τον αφήσουν ανίκανο να αντιταχθεί στους δικτάτορες της Παγκόσμιας Τάξης. Οποιεσδήποτε τεχνικές που βοηθούν στη διάσπαση της οικογενειακής μονάδας και οι αρχές που δημιουργεί η οικογένεια για τη θρησκεία, την τιμή, τον πατριωτισμό και τη σεξουαλική συμπεριφορά, χρησιμοποιούνται από τους επιστήμονες του Tavistock ως όπλο μαζικού ελέγχου.
Οι μέθοδοι της φροϋδικής ψυχοθεραπείας προκαλούν μόνιμη ψυχική ασθένεια σε όσους ακολουθούν αυτή τη θεραπεία, αποσταθεροποιώντας τον χαρακτήρα τους. Το θύμα εν συνεχεία συμβουλεύεται να "καθιερώσει νέες τελετουργίες προσωπικής αλληλεπίδρασης", δηλαδή να επιτρέψει σύντομες σεξουαλικές συνεννοήσεις που αφήνουν τους συμμετέχοντες να γέρνουν χωρίς σταθερές προσωπικές σχέσεις στη ζωή τους, καταστρέφοντας την ικανότητά τους να εγκαθιδρύσουν ή να διατηρήσουν μια οικογένεια

Το Ινστιτούτο Tavistock έχει αναπτύξει μια τέτοια δύναμη στις Ηνωμένες Πολιτείες ότι κανείς δεν μπορεί να υπερέχει σε κανένα πεδίο χωρίς να έχει εκπαιδευτεί στην επιστήμη συμπεριφοράς στο Tavistock ή σε μια από τις θυγατρικές του.

Ο Χένρι Κίσινγκερ, του οποίου η μετεωρολογική άνοδος στην εξουσία θα ήταν διαφορετικά ανυπόληπτη, ήταν ένας Γερμανός πρόσφυγας και ένας σπουδαστής του Sir John Rawlings-Reese στο SHAEF.

Ο Δρ Peter Bourne, ψυχολόγος στο Ινστιτούτο Tavistock, επέλεξε τον Jimmy Carter ως Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών μόνο επειδή ο Κάρτερ είχε πραγματοποιήσει ένα πρόγραμμα εντατικής πλύσης εγκεφάλου, με επικεφαλής τον ναύαρχο Hyman Rickover στην Αννάπολη.

Το "πείραμα" στην υποχρεωτική φυλετική ολοκλήρωση οργανώθηκε από τον Ronald Lippert, από το OSS του Αμερικανικού Εβραϊκού Κογκρέσου και από τον διευθυντή της εκπαίδευσης των παιδιών στην Επιτροπή Σχέσεων με την Κοινότητα. Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε για να σπάσει την αίσθηση της ατομικότητας της προσωπικής γνώσης στη φυλετική ταυτότητα και κληρονομιά τους.

Μέσω του ερευνητικού ινστιτούτου Stanford, ο Tavistock ελέγχει την Εθνική Ένωση Εκπαίδευσης. Το Ινστιτούτο Κοινωνικών Ερευνών, στο Εθνικό Εργαστήριο Εκπαίδευσης, πλένει τον εγκέφαλο των πιο σημαντικών στελεχών επιχειρήσεων και κυβερνήσεων.
Αυτή είναι η δύναμη του Tavistock ότι ολόκληρο το διαστημικό μας πρόγραμμα υπέστη οικονομικές περικοπές για εννέα χρόνια, έτσι ώστε οι Σοβιετικοί να το πιάσουν. Αυτή η διαφυγή ζητήθηκε σε ένα άρθρο που γράφτηκε από τον Dr. Anatol Rapaport και εξουσιοδοτήθηκε γρήγορα από την κυβέρνηση, πριν από τη συνολική πολυπλοκότητα όλου του προσωπικού που σχετίζεται με τη NASA. Μια άλλη σχετική λειτουργία του Tavistock είναι η Wharton School of Finance, στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας. Ένας κοινός παρονομαστής προσδιορίζει την κοινή στρατηγική του Tavistock: τη χρήση ναρκωτικών.
Το περίφημο πρόγραμμα της CIA, το MK Ultra, στο οποίο το LSD χορηγήθηκε σε ανυποψίαστους αξιωματούχους της CIA, μελετώντας τις αντιδράσεις τους σαν να ήταν «εργαστηριακοί αρουραίοι», είχε ως αποτέλεσμα πολλούς θανάτους
.
Παρίσι, Μάιος 68

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έπρεπε να καταβάλει εκατομμύρια σε αποζημιώσεις στις οικογένειες των θυμάτων, αλλά οι ένοχοι δεν διώχθηκαν ποτέ.

Το πρόγραμμα προήλθε όταν μια ελβετική φαρμακευτική εταιρεία, η Sandoz AG, που ανήκει στην SG Warburg Co. του Λονδίνου, ανέπτυξε το Lysergic Acid (LSD). Ο σύμβουλος του Ρούσβελτ, ο James Paul Warburg, γιος του Paul Warburg, ο οποίος έγραψε τον νόμο των Federal Reserve, και ο ανιψιός του Max Warburg, ο οποίος χρηματοδότησε τον Χίτλερ, δημιούργησε το Ινστιτούτο Μελετών Προτύπων ( http://watch.pair.com /FreedomHouse.html#ips ) για την προώθηση του φαρμάκου.

Το αποτέλεσμα ήταν η «αντιμέτρηση» του LSD στη δεκαετία του '60, η «επανάσταση των φοιτητών», η οποία χρηματοδοτήθηκε με 25 εκατομμύρια δολάρια από τη CIA.
Herbert Kelman

Μέρος του MK Ultra ήταν το Ταμείο Ανθρώπινης Οικολογίας. η CIA πλήρωσε επίσης τον Δρ. Herbert Kelman του Χάρβαρντ να διεξάγει περαιτέρω πειράματα ελέγχου του νου. Στη δεκαετία του 1950, η CIA χρηματοδότησε εκτεταμένα πειράματα με το LSD στον Καναδά.

Ο Δρ Ewen Cameron, πρόεδρος της Καναδικής Ένωσης Ψυχολογίας και διευθυντής του Βασιλικού Βικτωριανού Νοσοκομείου στο Μόντρεαλ, έλαβε γενναιόδωρες πληρωμές από τη CIA για τη χορήγηση 53 ασθενών με μεγάλες δόσεις LSD και καταγράφει τις αντιδράσεις τους.

Οι ασθενείς κρατήθηκαν για ύπνο από φάρμακα για εβδομάδες, και στη συνέχεια τους δόθηκαν ηλεκτροσόκ.
R. Emmett Tyrell Jr.

Ένα από τα θύματα, η σύζυγος ενός μέλους του καναδικού κοινοβουλίου, μήνυσε τις αμερικανικές εταιρείες που προσέφεραν το φάρμακο στη CIA.

Όλα τα αρχεία του προγράμματος δοκιμών φαρμάκων της CIA καταστράφηκαν με εντολή του διευθυντή της MK Ultra. Δεδομένου ότι όλες οι προσπάθειες του Ινστιτούτου Tavistock αποσκοπούν στην παραγωγή κυκλικής κατάρρευσης, το αποτέλεσμα των προγραμμάτων της CIA είναι τραγικά εμφανές.

Ο R. Emmett Tyrell Jr. , σε μια γραφή στην Washington Post με ημερομηνία 20 Αυγούστου 1984, αναφέρει τις «πενιχρές συνέπειες των ριζοσπαστών της δεκαετίας του 1960 στη ΣΑΑ» ως αποτέλεσμα του «αυξανόμενου ποσοστού παράνομης, εξημερωμένης αναρχίας, τοξικομανίας , την ευημερία, την πνευματική ασθένεια και την ψυχική ασθένεια ».
Αυτή είναι η κληρονομιά των Warburgs και της CIA. Το κύριο σώμα του, το Ινστιτούτο Μελετών Προτύπων, ιδρύθηκε από τον James Paul Warburg. ο συνιδρυτής του ήταν ο Μάρκος Ράσκιν, πρότζεκτ του McGeorge Bundy, πρόεδρος του Ford Foundation. Ο Bundy όρισε Raskin στην θέση του προσωπικού αντιπροσώπου του προέδρου Κένεντι στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας και το 1963 ίδρυσε τη φοιτητική κοινωνία για τη δημοκρατία, μέσω της οποίας η CIA σκηνοθέτησε τον πολιτισμό των ναρκωτικών.
Επί του παρόντος, το Ινστιτούτο Tavistock διαχειρίζεται ένα δίκτυο $ 6 τρισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως στις Ηνωμένες Πολιτείες και όλα αυτά ιδρύθηκαν με χρήματα των φορολογουμένων. Τα δέκα μεγαλύτερα ιδρύματα είναι υπό άμεσο έλεγχο, με 400 καταστήματα και άλλες 2.000 ομάδες μελέτης και ομάδες προβληματισμού που προέρχονται από πολλούς τύπους προγραμμάτων για την ενίσχυση του ελέγχου της παγκόσμιας τάξης στον αμερικανικό λαό.

Το Ινστιτούτο Ερευνών Stanford, το οποίο είναι συνδεδεμένο με το Ίδρυμα Hoover, διαχειρίζεται 150 εκατομμύρια δολάρια ετησίως και απασχολεί 3.300 εργαζόμενους. Εκτελεί ένα πρόγραμμα επιτήρησης για τις εταιρείες Bechtel, Kaiser και 400 άλλες εταιρείες και τεράστιες λειτουργίες πληροφοριών για τη CIA.

Είναι ο μεγαλύτερος θεσμός στη Δυτική Ακτή που προάγει τον ψυχικό έλεγχο και τις επιστήμες συμπεριφοράς.
Κυρ Βανς



Ένας από τους βασικούς φορείς για τη διεξαγωγή των γραμματειακών οδηγιών του Tavistock είναι το Ίδρυμα Ditchley, το οποίο ιδρύθηκε το 1957. Το αμερικανικό υποκατάστημα του ιδρύματος Ditchley διοικείται από τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Cyrus Vance και διευθυντή του Ιδρύματος Rockefeller και τον Winston Lord, Πρόεδρος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων.
Ένα από τα βασικά αλλά λιγότερο γνωστά έργα του Ιδρύματος Rockefeller ήταν οι τεχνικές του ελέγχου του αγροτικού κόσμου. Ο σκηνοθέτις Kenneth Warnimont, ανέλαβε τα γεωργικά προγράμματα που ελέγχει η Rockefeller στο Μεξικό και τη Λατινική Αμερική. Ο ανεξάρτητος αγρότης αποτελεί μεγάλη απειλή για την Παγκόσμια Τάξη, διότι παράγει μόνη της και επειδή η παραγωγή της μπορεί να γίνει πρωτεύουσα, γεγονός που της δίνει ανεξαρτησία.


Στη σοβιετική Ρωσία, οι Μπολσεβίκοι που πίστευαν ότι είχαν αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο του λαού. ήταν φοβερό να βλέπουν τα σχέδιά τους να απειλούνται από την επίμονη ανεξαρτησία των μικρών αγροτών, των γκουλάκων .
Ο Στάλιν διέταξε το ΟΓΠΠ να καταλάβει όλα τα τρόφιμα και τα ζώα των γκουλακών και να τα αφήσει να πεθάνουν από την πείνα. Στις 25 Φεβρουαρίου 1935, ο Στάλιν είχε ως τίτλο: ΕΞΙ ΕΙΚΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΩΝ ΑΝΑ ΦΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΟΒΙΕΤΕΣ. Οι καλλιέργειες των αγροτών έχουν κατασχεθεί, αυτοί και τα ζώα τους θα πεθάνουν από την πείνα.

Για να εκδιώξει την προσοχή από αυτή τη φρεσκάδα, αργότερα υποστηρίχθηκε ότι οι Γερμανοί, και όχι οι Σοβιετικοί, είχαν σκοτώσει έξι εκατομμύρια ανθρώπους, τον αριθμό που ανέφερε ο ιδιοκτήτης του Chicago American , από δημοσιογράφου του Σικάγου.
Το κομμουνιστικό κόμμα, το αγροτικό και εργατικό κόμμα, εξόντωσαν τους αγρότες και υποδούσαν τους εργάτες. Πολλά ολοκληρωτικά καθεστώτα έχουν διαπιστώσει ότι οι μικροί αγρότες αποτελούν το μεγαλύτερο εμπόδιο τους. Ο βασιλιάς της γαλλικής τρομοκρατίας δεν στρέφεται εναντίον των αριστοκρατών, πολλοί από τους οποίους συμπαθούσαν μαζί του, αλλά εναντίον των μικρών αγροτών που αρνούνταν να παραδώσουν τα σιτηρά τους στα επαναστατικά δικαστήρια σε αντάλλαγμα για άχρηστους διορισμούς.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα ιδρύματα εμπλέκονται επί του παρόντος στον ίδιο πόλεμο εξολόθρευσης εναντίον Αμερικανών αγροτών.
Ο παραδοσιακός τύπος γης και εργασίας για τον αγρότη μεταβλήθηκε λόγω της ανάγκης του αγρότη να αγοράσει ενέργεια, να αγοράσει τα βιομηχανικά αγαθά που χρειάζονται για τις γεωργικές εργασίες.

Λόγω αυτής της ανάγκης για κεφάλαιο, ο γεωργός είναι ιδιαίτερα ευάλωτος στη χειραγώγηση των επιτοκίων της παγκόσμιας τάξης, γεγονός που οδηγεί σε πτώχευση.

Όπως και στη Σοβιετική Ένωση στις αρχές της δεκαετίας του 1930, όταν ο Στάλιν διέταξε τους κουλάκους να εγκαταλείψουν τα μικρά αγροτεμάχια τους για να ζήσουν και να εργαστούν σε συλλογικά αγροκτήματα, οι μικροί Αμερικανοί αγρότες αντιμετωπίζουν τον ίδιο τύπο εξολόθρευσης, Παραδώστε το μικρό σας οικόπεδο για να νοικιάσετε το εργατικό δυναμικό σας για μεγάλες γεωργικές καταπιστεύσεις.
 


Το ίδρυμα Brookings και άλλα ιδρύματα δημιούργησαν τα νομισματικά προγράμματα που πραγματοποίησε το Federal Reserve System για να καταστρέψουν τον αμερικανικό αγρότη, μια επανάληψη της σοβιετικής τραγωδίας στη Ρωσία, με την προϋπόθεση ότι ο γεωργός θα επιτραπεί να επιβιώσει αν γίνει σκλάβος εργαζόμενος των γίγαντων εμπιστοσύνης.
Μόλις ο πολίτης γνωρίζει τον πραγματικό ρόλο των ιδρυμάτων, μπορεί να καταλάβει το υψηλό ποσοστό ενδιαφέροντος, τους υψηλούς φόρους, την καταστροφή της οικογένειας, την υποβάθμιση των εκκλησιών στα φόρουμ της επανάστασης, την ανατροπή των πανεπιστημίων σε πηγάδια οι μαύροι τοξικομανείς από τη CIA και οι κυβερνητικοί διάδρομοι σε υπονόμους κατασκοπείας και διεθνείς ίντριγκες.

Ο Αμερικανός πολίτης μπορεί πλέον να καταλάβει γιατί κάθε πράκτορας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης είναι εναντίον του. Τα αρκτικόλεξα όπως το FBI, το IRS, η CIA και η BATF πρέπει να κάνουν πολέμους στον πολίτη για να εκτελέσουν τα προγράμματα των ιδρυμάτων.
Τα θεμέλια παραβιάζουν άμεσα τα καταστατικά τους, τα οποία τους δεσμεύουν να διεξάγουν «φιλανθρωπικό» έργο, επειδή δεν χορηγούν επιδοτήσεις που δεν αποτελούν μέρος ενός πολιτικού στόχου. Το δίκτυο Heritage-AEI κατηγορήθηκε (και δεν αμφισβητήθηκε ποτέ) ότι είχε τουλάχιστον δύο στύλους της KGB στο προσωπικό του.

Η χρήση των επαγγελματικών κατασκόπων ως ευεργετικών «εργατών», όπως έκανε η αποστολή του Ερυθρού Σταυρού στη Ρωσία το 1917, εκθέτει τους τρομακτικούς πολιτικούς, οικονομικούς και κοινωνικούς στόχους τους οποίους η παγκόσμια τάξη χρειάζεται να στηρίξει τα θεμέλια μέσω των «κληροδοτημάτων» τους. "

Δανιήλ Coit Gilman


Δεν είναι μόνο φορολογική απάτη, δεδομένου ότι τα ιδρύματα απαλλάσσονται από την καταβολή φόρων μόνο για την εκτέλεση ενός φιλανθρωπικού έργου, αλλά είναι εγκληματικός συνδικαλισμός, συνωμοσία για τη διεξαγωγή διαμαρτυριών εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, σύμφωνα με το συνταγματικό νόμο 213, Corpus Juris Secundum 16.

Για πρώτη φορά αποκαλύφθηκε η στενή αλληλεξάρτηση των «ενώσεων» των ιδρυμάτων με τα ονόματα των κυρίων μελών της (Daniel Coit Gilman, ο οποίος εντάχθηκε στο Ίδρυμα Peabody και το John Slater Fund και έγινε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου). της Γενικής Εκπαίδευσης (επί του παρόντος, του Ιδρύματος Rockefeller).
 Ο Gilman, ο οποίος συμμετείχε επίσης στο Russell Trust το 1856, αργότερα έγινε μέλος του ιδρύματος Carnegie, με τον Andrew Dickson White (του Russell Trust) και τον Frederic A. Delano. Ο Ντελάνο ήταν επίσης πρωτότυπο μέλος του ιδρύματος Brookings και του Διεθνούς Κινήματος Διεθνούς Ειρήνης Carnegie. 

Ο Daniel Coit Gilman εντάχθηκε στο Ίδρυμα Russell Sage με τον Cleveland H. Dodge της Εθνικής Τράπεζας Πόλη.  Αυτά τα μέλη των ιδρυμάτων έχουν στενά συνδεθεί με το Σύστημα Ομοσπονδιακών Αποθεμάτων, το Συμβούλιο Βιομηχανιών Πολέμου του Πρώτου 

Παγκοσμίου Πολέμου, το OSS του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και τη CIA.
Έχουν επίσης συνδεθεί στενά με την Εταιρεία  Αμερικανική Διεθνής, που δημιουργήθηκε για να προωθήσει την μπολσεβίκικη επανάσταση στη Ρωσία. Ο Delano, ο θείος του Franklin Delano Roosevelt, βρισκόταν στο αρχικό Διοικητικό Συμβούλιο του Ομοσπονδιακού Συστήματος Κεντρικών Τραπεζών του 1914.

Ο πεθερός του ίδρυσε την ισχυρή δικηγορική εταιρία Covington και Burlin
Η Delano και άλλες επιρροές οικογένειες της Παγκόσμιας Τάξης έχουν μια γενεαλογία που κατεβαίνει απευθείας από τον William of Orange και το καθεστώς που χορήγησε την επιστολή από την Τράπεζα της Αγγλίας.
 

Ιδρύματα Tavistock στις Ηνωμένες Πολιτείες

    1. Η Flow Laboratories λαμβάνει συμβάσεις από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας.
    2. Η Merle Thomas Corporation λαμβάνει συμβάσεις από το Ναυτικό των ΗΠΑ, αναλύει πληροφορίες από δορυφόρους.
    3. Walden Research Εκτελεί το έργο της στον τομέα του ελέγχου της ρύπανσης
    4. Η Planning Research Corporation, η Arthur D. Little, η GE "TEMPO", η Operations Research Inc., μέρος των περίπου 350 εταιρειών που κατευθύνουν τις έρευνες και τις μελέτες, διατυπώνουν συστάσεις στην κυβέρνηση. Είναι μέρος αυτού του προέδρου Eisenhower  που ονομάζεται "ένας πιθανός κίνδυνος για τη δημόσια τάξη, ο οποίος θα μπορούσε από μόνος του να είναι αιχμάλωτος για μια επιστημονική-τεχνολογική ελίτ".
    5. Brookings Institution Εκχωρεί το έργο του σε αυτό που αποκαλεί "εθνική ατζέντα". Έγραψε το πρόγραμμα του Προέδρου Hoover, το New Deal του Προέδρου Ρούσβελτ, το πρόγραμμα "Νέες Συντεχνίες του Κένεντι" (μια παράκαμψη από την οποία ο John F. Kennedy μπορεί να κοστίσει τη ζωή) Μεγάλη Κοινωνία "του Προέδρου Τζόνσον, ο Brookings έχει πει στην κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών πώς να διεξάγει επιχειρήσεις τα τελευταία 70 χρόνια και εξακολουθεί να το κάνει.
    6. Ινστιτούτο Hudson Αυτό το ίδρυμα έχει κάνει περισσότερα για να διαμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο αντιδρούν οι Αμερικανοί σε πολιτικά και κοινωνικά γεγονότα, σκέφτονται, ψηφίζουν και γενικά ενεργούν από οποιονδήποτε άλλο, εκτός ίσως από τα Big Five. Ο Hudson ειδικεύεται στη διερεύνηση αμυντικών πολιτικών και σχέσεων με τη Ρωσία. Πολλά από τα στρατιωτικά τους έργα ταξινομούνται ως SECRET (κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ, μια ιδέα ήταν να χτιστεί μια τάφρος γύρω από τη Σαϊγκόν). Ο Hudson μπορεί να ταξινομηθεί σωστά ως ένας από τους θεσμούς της πλύσης εγκεφάλου που ανήκουν στην Επιτροπή 300. Ένας από τους μεγαλύτερους πελάτες του είναι το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, το οποίο περιλαμβάνει θέματα πολιτικής άμυνας, εθνικής ασφάλειας, στρατιωτικής πολιτικής και ελέγχου. των όπλων.
    7. Εθνικά Εργαστήρια Εκπαίδευσης Ένα από τα βασικά ιδρύματα που δημιουργήθηκαν για το σκοπό αυτό στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν τα Εθνικά Εργαστήρια Εκπαίδευσης. Ιδρύθηκε το 1947 από τα μέλη του δικτύου Tavistock στις Ηνωμένες Πολιτείες και αρχικά με έδρα το Bethel, Maine. Το NTL έχει σαφή σκοπό να πλυθούν οι κυβερνητικοί ηγέτες, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και οι εταιρικές γραφειοκρατίες. , σύμφωνα με τη μέθοδο Tavistock και στη συνέχεια να "χρησιμοποιήσουν" αυτούς τους ηγέτες είτε για να κατευθύνουν τις ομαδικές συνεδρίες του Tavistock στις οργανώσεις τους είτε να προσλάβουν άλλους ηγέτες όμοιων εκπαιδευμένων ομάδων για να κάνουν αυτό το έργο. Ο πυρήνας της λειτουργίας του NTL περιστρέφεται γύρω από την ιδιαίτερη μορφή εκφυλισμένης ψυχολογίας του Tavistock, γνωστή ως "δυναμική της ομάδας", που αναπτύχθηκε από τον Γερμανό εργαζόμενο του Tavistock Kurt Lewin, ο οποίος μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες τη δεκαετία του 1930 φοιτητές που ίδρυσαν το NTL.


      Σε μια ομάδα πλύσης εγκεφάλων Lewin, ένας αριθμός ατόμων από διαφορετικά υπόβαθρα και προσωπικότητες χειραγωγούνται από μια "ομάδα οδηγών" για να σχηματίσουν μια κοινή γνώμη, επιτυγχάνοντας μια νέα "ομαδική ταυτότητα".

      Το κλειδί στη διαδικασία είναι η δημιουργία ενός ελεγχόμενου περιβάλλοντος, όπου μερικές φορές εισάγεται άγχος (μερικές φορές αποκαλούμενος δυσαρέσκεια) για να καταρρεύσει η δομή των ατομικών πεποιθήσεων.

      Χρησιμοποιώντας την πίεση από μια άλλη ομάδα μελών, το άτομο «σπάει» και αναδύεται μια νέα προσωπικότητα με νέες αξίες. Η ταπεινωτική εμπειρία προκαλεί στο άτομο να αρνηθεί ότι έχει υπάρξει οποιαδήποτε αλλαγή. Με αυτό τον τρόπο, ένα άτομο πλύση εγκεφάλου χωρίς το θύμα να γνωρίζει τι συνέβη.
      Είναι η ίδια μέθοδος, αν και με κάποια μικρή τροποποίηση, που χρησιμοποιείται στις λεγόμενες "ομάδες ευαισθησίας" ή "ομάδες Τ", ή στην πιο ακραία αντί-κουλτούρα ροκ-ναρκωτικών-φύλων, "ευαίσθητες ομάδες αφής" τύπου που διαδόθηκε στη δεκαετία του '60 στο Ινστιτούτο Esalen, συναρμολογημένο με τη βοήθεια του NTL.
      Από τα μέσα της δεκαετίας του 1950, η NTL έθεσε τους περισσότερους από τους κορυφαίους εταιρικούς ηγέτες σε προγράμματα πλύσης εγκεφάλου, ενώ παράλληλα πραγματοποιούσε παρόμοια προγράμματα για το Υπουργείο Εξωτερικών, το Ναυτικό, το Υπουργείο Παιδείας και άλλους τομείς της ομοσπονδιακής γραφειοκρατίας.

      Δεν υπάρχουν αξιόπιστες εκτιμήσεις για τον αριθμό των Αμερικανών που έχουν περάσει από αυτή τη διαδικασία τα τελευταία 40 χρόνια, είτε στο NTL είτε στο γνωστό ως Ινστιτούτο Εφαρμοσμένων Συμπεριφορών Επιστημών του NTL, που βρίσκεται στο Rosslyn της Βιρτζίνια ή στη βάση του των δραστηριοτήτων στη Δυτική Ακτή, Δυτικά Εκπαιδευτικά Εργαστήρια στην Ανάπτυξη Ομίλου ή σε πολλά από τα δορυφορικά του ιδρύματα.

      Πιθανότατα, ο αριθμός πολλών εκατομμυρίων θα είναι γύρω.
      Μία από τις ομάδες που πέρασαν από το μύλο NTL στη δεκαετία του 1950 ήταν ο ηγέτης της Εθνικής Ένωσης Εκπαίδευσης, η μεγαλύτερη οργάνωση διδασκόντων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έτσι, η προοπτική του AEN έχει διαμορφωθεί από τον Tavistock, μέσω του NTL. Το 1964, το Ινστιτούτο NTL έγινε άμεσο μέρος του AEN, με το NTL να δημιουργεί "ομαδικές συνεδρίες" για όλες τις θυγατρικές του.

      Με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Παιδείας, το Ινστιτούτο NTL σχεδίασε προγράμματα κατάρτισης για τους καθηγητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο έθνος και έχει επίσης τη δυνατότητα να αναπτύξει το περιεχόμενο των εκπαιδευτικών «μεταρρυθμίσεων», συμπεριλαμβανομένου του OBE.
      Επίσης γνωστό ως Διεθνές Ινστιτούτο Εφαρμοσμένων Συμπεριφορών Επιστημών. 

      Αυτό το ινστιτούτο είναι ένα κέντρο πλύσης εγκεφάλου στο σχηματισμό τεχνητού άγχους, όπου οι συμμετέχοντες βρίσκονται ξαφνικά βυθισμένοι στην υπεράσπισή τους από τις κακόβουλες κατηγορίες. Το NTL περιλαμβάνει την Εθνική Ένωση Εκπαίδευσης, τη μεγαλύτερη διδακτική ομάδα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

      Παρόλο που επίσημα καταγγέλλουν τον «ρατσισμό», είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι το NTL, σε συνεργασία με την AEN, εξέδωσε ένα έγγραφο που προτείνει δικαιολογητικά έγγραφα που θα χωρίζουν τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες από τα πιο λαμπρά και η χρηματοδότηση θα κατανέμεται σύμφωνα με τον αριθμό των παιδιών με δυσκολίες που θα είχαν διαχωριστεί από εκείνους που προχώρησαν σε κανονικό βαθμό.

      Η πρόταση δεν έγινε δεκτή.

      Eric Trist

      Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, Σχολή Οικονομικών και Εμπορικού Πανεπιστημίου Wharton Με την ίδρυση του Eric Trist, ενός από τους "συσχετιστικούς εγκεφάλους" του Tavistock, το Wharton έχει γίνει ένα από τα πιο σημαντικά κέντρα του Tavistock, από την άποψη της "συμπεριφορικής έρευνας" .

      Ο Wharton προσελκύει πελάτες όπως το Υπουργείο Εργασίας των ΗΠΑ, το οποίο διδάσκει πώς να παράγει "προετοιμασμένες" στατιστικές στο Wharton Econometric Forecasting Associates Incorporated .

      Αυτή η μέθοδος ήταν πολύ περιζήτητη από το 1981, με πολύ περισσότερα εκατομμύρια άνεργα από τα στατιστικά στοιχεία USDL αντανακλάται. Το οικονομετρικό πρότυπο Wharton χρησιμοποιείται από όλες τις μεγάλες εταιρείες της Επιτροπής των 300 στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Δυτική Ευρώπη, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, τα Ηνωμένα Έθνη, την Παγκόσμια Τράπεζα και το Ινστιτούτο Κοινωνικών Ερευνών.

      Μεταξύ των πελατών της είναι το Ίδρυμα Ford, το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, η Αμερικανική Ταχυδρομική Υπηρεσία. και το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ. Μεταξύ των σπουδών του είναι «Η ανθρώπινη έννοια της κοινωνικής αλλαγής», «Νεολαία στη μετάβαση» και «Πώς οι Αμερικανοί βλέπουν την ψυχική τους υγεία».
      Ινστιτούτο για το Μέλλον Αυτό δεν είναι ένα τυπικό ίδρυμα Tavistock, δεδομένου ότι χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Ford, αλλά αποσπά τις μακροπρόθεσμες προβλέψεις του από τη μητέρα όλων των δεξαμενών σκέψης. Το Ινστιτούτο για το Μέλλον εκπονεί αυτό που πιστεύει ότι θα είναι οι αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν σε διάστημα πενήντα ετών.

      Τα αποκαλούμενα «DELPHI PANELS» αποφασίζουν τι είναι φυσιολογικό και τι όχι και προετοιμάζουν έγγραφα θέσης για να "κατευθύνουν" την κυβέρνηση προς τη σωστή κατεύθυνση για να αποκηρύξουν ομάδες "ανθρώπων που δημιουργούν πολιτικές αναταραχές".

      (Αυτό θα μπορούσε να είναι είτε οι πατριωτικές ομάδες που ζητούν την κατάργηση των διαβαθμισμένων φόρων, είτε εκείνων που ζητούν να μην παραβιάζεται το δικαίωμά τους να φέρουν όπλα).

      Το ινστιτούτο αυτό συνιστά δράσεις όπως η ελευθέρωση των νόμων περί άμβλωσης, η χρήση ναρκωτικών και η αμοιβή των αυτοκινήτων σε αστικές περιοχές, η διδασκαλία του ελέγχου των γεννήσεων στα δημόσια σχολεία, η καταχώριση των πυροβόλων όπλων, η λήψη φαρμάκων σε μη ποινικό αδίκημα, η νομιμοποίηση της ομοφυλοφιλίας, η καταβολή των φοιτητών για τα ακαδημαϊκά τους επιτεύγματα, η πραγματοποίηση ελέγχων βάσει ζώνης, ενός προφυλακτικού για το κράτος, προσφοράς ανταμοιβών σε οικογένειες που σχεδιάζουν οικογενειακό προγραμματισμό και τέλος μια τρομακτική πρόταση, με το στυλ του Pol Pot Cambio, να δημιουργηθούν νέες κοινότητες σε αγροτικές περιοχές (στρατόπεδα συγκέντρωσης με περίφραξη).

      Όπως μπορεί να φανεί, πολλοί από τους στόχους της έχουν ήδη πραγματοποιηθεί περισσότερο από πλήρως.
       

      ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (IPS)
      Jeane Kirkpatrick
       
       

      Ένας από τους "Τρεις Μεγάλοι", ο IPS, έχει διαμορφώσει και μεταρρυθμίσει τις πολιτικές των ΗΠΑ, τόσο εγχώριων όσο και ξένων, από την ίδρυσή του από τον James P. Warburg και τις οντότητες Rothschild στις Ηνωμένες Πολιτείες.

      Το δίκτυό της στην Αμερική περιλαμβάνει το League for Industrial Democracy. Οι πρώτοι παίκτες στο League for Industrial Democracy συμπεριέλαβαν την Jeane Kirkpatrick, πρώην πρεσβευτή των ΗΠΑ. στα Ηνωμένα Έθνη. Irwin Suall του ADL, Eugene Rostow, διαπραγματευτής ελέγχου των εξοπλισμών · Lane Kirkland, επικεφαλής της θέσης εργασίας, και Albert Shanker.

      Το 1963, οι Marcus Raskin και Richard Barnett, και οι δύο απόφοιτοι με υψηλό επίπεδο κατάρτισης στο Ινστιτούτο Tavistock, προσχώρησαν στην IPS. Οι στόχοι του IPS προήλθαν από την ατζέντα που ανέπτυξε το Ινστιτούτο Tavistock, ένα από τα σημαντικότερα που ήταν η δημιουργία της «νέας αριστερής», μιας λαϊκής κίνησης στις ΗΠΑ.

      Έχει ειπωθεί ότι η Barnett και Raskin ελέγχεται ποικίλα στοιχεία όπως Μαύρων Πανθήρων, ο Daniel Ellsberg, το μέλος του προσωπικού του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας, Halprin, Οι μετεωρολόγοι, το venceremos και το προσωπικό της εκστρατείας του υποψηφίου George McGovern . Δεν  σύστημα αφέθηκε να IPS βαθμό και τους οδηγούς τους να το οικειοποιηθούν και να κατευθύνει το .

      Μέσα από πολλά ισχυρά λόμπυ της στο Καπιτώλιο, IPS χρησιμοποιείται αδυσώπητα του «Big Stick» για να νικήσει το Κογκρέσο.

      IPS διαθέτει ένα δίκτυο ομάδων ειδικών συμφερόντων, όλοι υποτίθεται ότι λειτουργούν ανεξάρτητα, αλλά στην πραγματικότητα ενεργούν με συνοχή, έτσι ώστε Κογκρέσου είναι σφυροκοπούσαν από όλες τις πλευρές από φαινομενικά διαφορετικές και ποικίλες ομάδες ειδικών συμφερόντων.

      Έτσι , η IPS ήταν, και εξακολουθεί να είναι, είναι σε θέση να επηρεάσει με επιτυχία ατομική Αντιπροσώπων και γερουσιαστές να ψηφίσουν «τάση, τα πράγματα πηγαίνουν ls». Με τη χρήση του πλήκτρου άνδρες δείκτη στο Καπιτώλιο, IPS ήταν σε θέση να δημιουργήσει ρωγμές στη δομή του νομικού μας συστήματος και πώς λειτουργεί.

      IPS έγινε και σήμερα παραμένει ένα από τα πιο σημαντικά «δεξαμενές σκέψης» που ελέγχει τις αποφάσεις της εξωτερικής πολιτικής που εμείς, οι άνθρωποι, ανόητα πιστεύουν ότι ανήκουν σε νομοθέτες μας.

      Χορηγία μαχητικό ακτιβισμό στη χώρα μας, και με συνδέσεις με τους επαναστάτες στο εξωτερικό, την κατασκευή, όπως οι νίκες «Το Πεντάγωνο Papers», πολιορκούσαν την εταιρική δομή, γεφυρώνοντας τη διάρκεια της αξιοπιστίας μεταξύ των κινημάτων υπόγεια και πολιτικό ακτιβισμό αποδεκτή, διεισδυτική θρησκευτικές οργανώσεις και τη χρήση τους για να σπείρουν τη διχόνοια στην Αμερική, όπως η ριζική φυλετική πολιτική μεταμφιέζεται ως θρησκεία, χρησιμοποιώντας τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της εγκατάστασης για τη διάδοση των ιδεών της IPS, και στη συνέχεια να τους υποστηρίζουν, IPS έχει παίξει το ρόλο την οποία ίδρυσε.

      Stanford Research ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ

      Jesse Hobson, ο πρώτος πρόεδρος του Stanford Research Institute γίνει σαφές σε ένα συνέδριο το 1952, γραμμές το ίδρυμα επρόκειτο να ακολουθήσει.

      Stanford μπορεί να περιγραφεί ως ένα από τα «κοσμήματα» της κόμης του Tavistock στις ΗΠΑ κυβέρνησή του. Ιδρύθηκε το 1946, αμέσως μετά το τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, ήταν υπό την προεδρία του Charles A. Anderson, με έμφαση στην έρευνα ελέγχου του νου και το «μέλλον επιστήμες.»

      Εκείνος μπαίνει κάτω από την ομπρέλα του Στάνφορντ ήταν Charles F. Kettering Ιδρύματος οι οποίοι ανέπτυξαν τις «Αλλαγή Images of Man» ως βάση του Υδροχόου συνωμοσίας.

      Μερικά από τα πιο σημαντικούς πελάτες και οι συμβάσεις του Στάνφορντ ήταν σε πρώτη επικεντρώνεται γύρω από το στρατιωτικό κατεστημένο, αλλά και του Στάνφορντ μεγάλωσε, αύξησε επίσης την ποικιλομορφία των υπηρεσιών της:
        • Behavioral εφαρμογές στο Γραφείο Διοικητικής Επιστήμης Έρευνας Επιστήμης και Τεχνολογίας
        • Μυστικό πρόγραμμα Επιχειρηματική Πληροφόρηση SRI
        • Υπουργείο Άμυνας Διοικητικό Συμβούλιο της Αμυντικής Έρευνας και Τεχνολογίας
        • Υπουργείο Άμυνας Γραφείο Αεροδιαστημικής Έρευνας
          Μεταξύ των εταιρειών που αναζητούν τις υπηρεσίες του Στάνφορντ ήταν Wells Fargo Bank, Bechtel Corporation, η Hewlett Packard, η Bank of America Corporation McDonnell Douglas, Blyth, Eastman Dillon και TRW Εταιρείας.

          Μία από τις πιο μυστικές έργα του Στάνφορντ ήταν η εκτεταμένη εργασία για τα χημικά και βακτηριολογικά όπλα.

          Stanford Research είναι συνδεδεμένο σε τουλάχιστον 200 μικρότερα «δεξαμενές σκέψης» που διερευνούν σε κάθε πτυχή της ζωής στην Αμερική. Είναι το δίκτυο ARPA, και πιθανώς αντιπροσωπεύει την ανάδειξη της ευρύτερης προσπάθειας για τον έλεγχο του περιβάλλοντος της κάθε χώρας.

          Σε υπολογιστές του παρόντος Στάνφορντ συνδέονται με την 2500 αδελφές κονσόλες, συμπεριλαμβανομένης της CIA, Bell Telephone Laboratories, Υπηρεσία Πληροφοριών του Στρατού των ΗΠΑ Η Υπηρεσία Πληροφοριών του Ναυτικού, Rand, το MIT, το Harvard και το UCLA. Stanford παίζει σημαντικό ρόλο στο γεγονός ότι αυτό είναι η «βιβλιοθήκη» καταλογογράφηση όλα τα έγγραφα ARPA.

          «Άλλοι οργανισμοί» ..... εδώ μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία σας να έχουν την άδεια για να αναζητήσετε μέσα από το «βιβλιοθήκη» των SRI λέξεις-κλειδιά, φράσεις, αναζήτηση μέσα από τις δικές τους πηγές και τα αρχεία κύριο ενημέρωση με το Κέντρο Stanford Research.

          Το Πεντάγωνο χρησιμοποιεί SRI κύρια αρχεία σε μεγάλο βαθμό, και εκεί είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι αμερικανικές κυβερνητικές υπηρεσίες Δεν κάνουν το ίδιο. Τα προβλήματα της «διοίκησης και ελέγχου» Πεντάγωνο διαχειρίζεται Στάνφορντ.

          Αν και φαινομενικά αυτό ισχύει μόνο για τα όπλα και στρατιώτες, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι η ίδια έρευνα δεν μπορεί, και δεν απευθύνονται σε μη στρατιωτικές εφαρμογές.

          Stanford είναι γνωστό για την προθυμία του να κάνει τίποτα για κανέναν.


          Massachusetts Institute of Technology (ΜΙΤ)

          ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ P. Sloan ALFRED
          δεν αναγνωρίζεται γενικά ότι αυτή η μεγάλη Ινστιτούτο είναι μέρος του Tavistock ΗΠΑ

          Πολλοί άνθρωποι το εξετάσουμε ως ένα καθαρά αμερικανικό ίδρυμα, αλλά αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια. Ο Alfred Sloan του MIT μπορούν να διαιρεθούν στις ακόλουθες ομάδες:


            • Σύγχρονη Τεχνολογία εργασιακές σχέσεις
            • NASA-ERC Υπολογιστών Ερευνητικά Εργαστήρια
            • Γραφείο Ναυτικών Ερευνητική Ομάδα
            • Ψυχολογία Systems Dynamics
              Μερικοί από τους πελάτες στο MIT είναι οι εξής:

                • Αμερικανική Ένωση Διαχείρισης
                • GTE
                • Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων
                • NASA
                • Εθνική Ακαδημία Επιστημών
                • Εθνικό Συμβούλιο των Εκκλησιών
                • Sylvania
                • TRW
                • Στρατού των ΗΠΑ
                • αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ έχει
                • Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ
                • Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ
                • Η εταιρεία Volkswagen

                  ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ CORPORATION RAND


                  Αναμφίβολα, δεξαμενή RAND είναι πιο ευγνώμονες σκέψη του Tavistock Institute και σίγουρα το RIIA «s πιο διάσημο όχημα για τον έλεγχο των πολιτικών Ηνωμένες Πολιτείες σε όλα τα επίπεδα.

                  RAND συγκεκριμένες πολιτικές που έχουν γίνει λειτουργική περιλαμβάνουν το πρόγραμμά μας ICBM, θεμελιώδη ανάλυση για την αμερικανική εξωτερική πολιτική, την ηθική αυτουργία των διαστημικών προγραμμάτων, ΗΠΑ πυρηνική πολιτική, την εταιρική αναλύσεις, εκατοντάδες έργα για τη στρατιωτική, η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) σχετικά με τη χρήση του νου - ψυχοτρόπα φάρμακα, όπως πεγιότ, LSD (η συγκεκαλυμμένη MK-ULTRA λειτουργία η οποία διήρκεσε 20 έτη)

                  Μερικοί από τους πελάτες RAND περιλαμβάνουν:

                    • American τηλεφώνου και Telegraph Company (AT & T)
                    • Chase Manhattan Bank
                    • International Business Machines (IBM)
                    • Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών
                    • Ρεπουμπλικανικό κόμμα
                    • TRW
                    • Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ. UU.
                    • Υπουργείο Υγείας των ΗΠΑ
                    • Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ

                      είναι κυριολεκτικά χιλιάδες των πολύ σημαντικών εταιρειών, κυβερνητικά όργανα και οργανισμούς που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες RAND.


                      Θα ήταν αδύνατο να κάνει μια λίστα με όλους του τους. Μεταξύ των ειδικοτήτων ομάδα μελέτης RAND που προβλέπει το συντονισμό και τη διαχείριση είναι θερμοπυρηνικό πόλεμο, και ότι πολλά σενάρια που παράγεται από τα ευρήματά τους στη συνέχεια να εργαστούμε.

                      RAND χρεώθηκε αφού ανατέθηκε από τη Σοβιετική Ένωση για να διαπραγματευτεί τους όρους της εξαγοράς από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, μια κατηγορία που έκανε τον τρόπο του στη Γερουσία των ΗΠΑ, όπου έπεσε στα χέρια του γερουσιαστή Symington και στη συνέχεια έπεσε θύμα χύνεται περιφρόνηση από θεσμικούς τύπου.

                      Πλύση εγκεφάλου εξακολουθεί να είναι η κύρια λειτουργία της RAND.

                      Τα ιδρύματα αυτά είναι μεταξύ εκείνων που χρηματοδοτούν την ίδρυση της πράξης Ομοιογένεια, η λειτουργία των οποίων είναι να εξασφαλιστεί ότι ο ομοιόμορφος εμπορικός κώδικας παραμένει το μέσο για να καθοδηγήσει τις επιχειρήσεις στην την Ηνωμένες Πολιτείες

                       
                      Επιστροφή στην Tavistock Institute
                       Η ΜΑΤΑΦΡΑΣΗ ΕΓΕΙΝΕ ΜΕ
                      ImTranslator   v.12.6

                      αρχική σελιδα 

                      Δεν υπάρχουν σχόλια:

                      Next previous home

                      Αναζήτηση στο ιστολόγιο

                      -------\ KRYON IN HELLENIC /-------

                      -------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
                      Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

                      ------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

                      ------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
                      Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

                      Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

                      free counters