Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΟ ART TV--"ΝΟΜΙΚΑ" ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ,,ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

 
Ευάγγελος Ηρακλείδης

ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ_ART TV: Ο Α_ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ -- [EΣΥ TV--08--01--2017]

ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΟ ART TV--"ΝΟΜΙΚΑ" ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,,ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ,,

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ LIVE ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ Ή ΜΗ ΤΗΣ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ 2,3 ΤΡΙΣ

ΨΕΥΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡAΦΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕIΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛHΣ ΒΡIΣΚΕΤΕ ΣΕ ΠΛHΡΗ ΠΑΝΙΚO ΑΠΟΚΑΛYΠΤΕΤΑΙ Ο ΠΛOYΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛHΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑIΑ ΓΕΓΟΝOΤΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΚΑΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕIΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕIΝΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚO ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣIΑΣ



Αλέξανδρος Γεράκης

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ``ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ``!

``ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ! ΑΥΤΟΙ ΦΟΒΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ``! ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΡΙΤΟΥ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΝΤΟΥΚΑΚΗ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΦΕ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ)!
ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΕΠΙ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΕΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ``ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ`` ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ!


ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ``ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ`` ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ!


Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★






ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ (Συνεντευξη στο ενα) ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ 4ες ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 16 Δεκ 2014


ΠΟΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ (ΠΑΣΟΚ και ΑΝΕΛ) δηλώνει: «έχει απόλυτο δίκιο ο κ. Σώρρας...» ΒΙΝΤΕΟ!


 
Συνεχίζεται έντονος ο απόηχος της υπόθεσης Σώρρα. Εκτός όμως από τους επικριτές του, εμφανίζονται και δημόσια πρόσωπα που δηλώνουν ότι  «έχει απόλυτο δίκιο ο κ. Σώρρας» τουλάχιστον για το θέμα της Τράπεζας της Ανατολής. 
 
Αυτό τουλάχιστον είπε μιλώντας στην τηλεόραση η δικηγόρος Ειρήνη Μαρούπα η οποία υπήρξε υποψήφια βουλευτής στη Β' Πειραιά με τους ΑΝΕΛ και προηγουμένως με το ΠΑΣΟΚ. Για τα 600 δις, η κ. Μαρούπα είπε σε ανάλογο κλίμα ότι "πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν αυτά τα λεφτά..."
 
Τις αναφορές αυτές επικαλούνται μάλιστα υποστηρικτές του Σώρρα οι οποίοι τις αναπαράγουν στις σελίδες τους:
 
Ε. ΜΑΡΟΥΠΑ ( Δικηγόρος ) : » … Το πρώτο θέμα που είναι η Τράπεζα της Ανατολής , πρέπει να σας πω ότι έχει απόλυτο δίκιο ο κ. Σώρρας …» … » … είναι πολύ σημαντικά όλα αυτά , έχει δίκιο…» … «… έχει μετοχές , να σας πω πως αποδεικνύεται…» … «… ο Σώρρας ή κάποιος ανθρωπός του , δεν είμαι πρόχειρη να σας πω επακριβώς παρουσίασε δύο μετοχές το 2010 και ο κ. Προβόπουλος για λογαριασμό της ΤτΕ υπέγραψε έγγραφο με το οποίο πρόσφερε 1,5 δις για τις δύο αυτές μετοχές , προκειμένου όμως αυτός ο κάτοχος ο οποίος παρουσιαζόταν ως Γάλλος υπήκοος , δεν έπρεπε ποτέ να αναφερθεί στις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής… Κι αυτό έπρεπε να γίνει μέσω Βρεττανικής εταιρείας … το γνωρίζω γιατί παρέστην στο δικαστήριο στην Κω που τα είδα τα χαρτιά μπροστά μου… »
 
 
Την ίδια ώρα εκδηλώνονται όμως και δηκτικές αντιδράσεις για τις δηλώσεις της κ. Μαρούπα αλλά και τους ΑΝΕΛ: 
 
Γιώργος Χρ. Αναγνωστάκος 
Η πρώην πολιτεύτρια του ΠΑΣΟΚ και των ΑΝΕΛ, δικηγόρος Ειρήνη Μαρούπα που για χάρη της διαλύθηκε η οργάνωση των ΑΝΕΛ στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 στη Β' Πειραιά, πριν από λίγα λεπτά στο δελτίο ειδήσεων του "Ε" και στο Νίκο Ευαγγελάτο ανέλαβε την πολιτική στήριξη του Αρτέμη Σώρρα .

Ας μην σπεύδουν λοιπόν οι εκπρόσωποι των ΑΝΕΛ να καταγγέλουν και να καταχεριάζουν τους οπαδούς του Σώρρα μια και αυτοί με τις πολιτικές τους συνέβαλαν στη δημιουργία τους.
 
 
 
http://www.press-gr.com/2017/01/blog-post_2912.html

ΟΙ 4 ΑΣΣΟΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ -- ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

 



Δημοσιεύτηκε στις 5 Ιουλ 2014
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ #ΗΡΘΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ#
ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ
https://app.box.com/s/531gab2y6sc24uj...
ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ
ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑΤΑ
ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑΤΑ
http://ei-end.blogspot.gr/
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
http://wp.me/P4bG26-38

___ΕΛΛΑΝΙΑ ΒΟΗ___ ENERGOI-ELLHNES.BLOGSPOT.COM: 600ΔΙΣ, ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ..
http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/


ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ.

ΟΙ - - - - - εΛΛΗΝΕΣ - - - - - τροπος του λεγειν ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΟ 5% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ 50 % ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΤΕ ... ΕΝΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ??? ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ??? ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ???
ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ??????????

ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ --- ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ???
ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ????
ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ???

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΛΜΑΚΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΙ - END.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! (ΛΙΣΤΑ) ΚΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΨΟΦΑ ΚΑΙ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ !!! IFC ΤΗΣ WORLD BANK ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ !

image
ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΗΝ 28/10/2015 ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ…
Vasilis Theodoropoulos «σχεδιάζεται μια περιορισμένη δέσμευση προς στην Ελλάδα κατόπιν αιτήματος των ελληνικών αρχών»…….
ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ !!!!!!!

ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΠΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ ;;; ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΙΛΑΜΕ. !!!!!!

ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ- ΠΕΛΑΤΕΣ- ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΓΙΑ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ. 

 Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΣΙΠΡΟΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΛ. ΤΟΝ ΜΑΡΔΑ ΚΙ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ Η WORLD BANK ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΜΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟ IFC !!!

[ Σχόλιο Αλφειού: «Ρευστό χρήμα ετοιμάζεται μετά από πολλές δεκαετίες να δώσει η Παγκόσμια Τράπεζα σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στη χώρα μας μετά από αίτημα των ελληνικών Αρχών.» ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ… 

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν

ΩΣΤΕ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΕΕΕ ;;;; ΤΙ ΛΕΤΕ ΒΡΕ !!! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΕ ;;;  
Από τα καταπιστεύματα χρηματοδοτήθηκε η Lidl σχεδόν $1 δις, από το IFC της Παγκόσμιας Τράπεζας

ΩΣΤΕ ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΜΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ;;;;;;;;;; !!!!!!! ΜΑ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΞΕΡΟΚΑΤΑΠΙΕ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ !!! 

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΜΑΡΔΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ !!! ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΨΕΛΛΙΣΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΦΕΚ 315/1945 ΕΙΝΑΙ… ΠΑΛΙΟ !!! ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ… ΤΕΛΙΚΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΠΤΥΧΙΟ ΜΕ «ΑΡΙΣΤΕΙΑ» !!!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ( ΜΕ ΤΙ ΕΓΓΥΗΣΗ;;; ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΠΑΝΩ;;; ) , ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ IFC ΚΙ ΕΚΕΙΝΟ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ( ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ) , ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΞΟΔΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ( ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΩΝ ;;; ) , ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΟΝΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΑ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ( ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ , ΔΗΛΑΔΗ ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ ) ΚΙ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΛΗΣΤΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥΡΗ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΗ !!!

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙ ΕΘΝΑΡΧΙΔΗ ΚΑΡΑ-ΜΑΝ-ΑΛΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ 1960 , ΟΤΑΝ ΙΔΡΥΣΑΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΤΕΒΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1970 ( ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ) … ΨΑΞΤΕ ΤΟ… ]
………………………..

ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΑΚΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ http://www.logiosermis.net ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΓΑΙΑ … ΠΑΝΓΑΙΑ
Σβήνουν τα ίχνη του σκανδάλου Εθνικής Πανγαία!
Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος, πως γίνεται μια ξένη εταιρία, που ιδρύθηκε επί τούτου και που η αξία της δεν ξεπερνά τις 260.000 ευρώ, κατάφερε να καταβάλλει σε μετρητά (!) 161 εκ. ευρώ αποκτώντας ακίνητα αξίας 1 δισ. ευρώ και να λάβει επιπλέον, εξόχως χαμηλότοκο δάνειο ύψους 420 εκατομμυρίων από την Εθνική, το οποίο και θα αποπληρωθεί από την ίδια την τράπεζα;…
Στα «χαρτιά» φαίνεται ότι θα μείνει η διακηρυχθείσα πρόθεση της κυβέρνησης να διερευνήσει την υπόθεση της Εθνικής Πανγαία, που αποκαλύψαμε τον Δεκέμβριο του 2013,  η οποία πουλήθηκε με σκανδαλώδεις όρους από την προηγούμενη διοίκηση Τουρκολιά σε εταιρεία συμφερόντων του Ισραηλινού δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Beny Steinmetz. 

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.logiosermis.net/2016/06/blog-post_57.html#.V2MkHWRPTSB

……………………….

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ …  

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ , ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ , ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ … ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ !!!    


 13418623_1195504740459652_60566265503838702851_o
………………..
… ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ … Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ( αλλά αυτά είναι… ευαίσθητα δεδομένα !!! ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ , ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣ !!! 

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ 1(1)
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ 2(2)
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ 3(3)
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ 4(4)
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ 5(5)
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ 6(6)
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ 7(7)
……………………………
ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο Μετοχαράκης ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ… 




… ΤΗΝ ΠΑΝΓΑΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ;;;

http://alfeiospotamos.gr/?p=23791

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ«ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ 2.875.426.500.000 ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!» ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ Η.Π.Α !!!


Δημοσιεύτηκε στις 27 Οκτ 2012
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ δ΄ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ


ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...? 13 Μαρ 2015



ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ START ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ 25-7-2016.



Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Α.ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!


Γιάννης Καλογερόπουλος:

ΚΟΥΙΖ ΓΙΑ :

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ … ΔΙΚΑΣΤΕΣ … ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ …. ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ … ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ….. ΝΟΜΙΚΟΥΣ … ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ …. ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ …. ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ …….


ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ :
Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!
ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΟΡΟ ΝΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΣΕΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ [ που απαρτιζεται απο τους ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ] …
.. ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ < ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ > …
ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ………ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ :
ΑΝ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΨΕΥΤΟΚΡΑΤΟΥΣ <ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ> ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ !!!!!
 
ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ????
ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!!!
ΑΡΑ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΛΟΜΕΝΟ !!!!
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΛΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΤΑΝ ΕΔΩ ………..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ??????

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

δηλαδη…

ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!


ΑΡΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ Η ΨΕΥΤΟΕΤΑΙΡΕΙΑ ΨΕΥΤΟΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ …..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ………………………………………………….ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ …. ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ……………..οπως το …. ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ……………..

ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΛΥΣΣΑΛΑΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!!

ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΠ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΠ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ

ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΟΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΕΠ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ.

ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ …….

ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΟΥΣ 302 !!!

ΑΝ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΟ Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ….
ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ !!!

ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ !!!
ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ !!!!!!

==================================
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ “ΕΛΛΑΝΙΑ ΒΟΗ”:
http://energoi-ellhnes.blogspot.co.at/2014/08/blog-post.html


http://ellanionforum.com/archives/5357

Ξυπνήστε: Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. μοιράζει οδηγούς τσέπης για τον «Πόλεμο των Πόλεων». ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ


Ο «Πόλεμος των Πόλεων»  δεν απέχει πολύ από το να γίνει πραγματικότητα της καθημερινότητάς μας, καθώς μουσουλμάνοι «μετανάστες» και πεμπτοφαλαγγίτες είναι έτοιμοι να κάνουν την ζωή των Ελλήνων κόλαση....
 
 Αυτή την φορά δεν το λέει ο Λιακόπουλος, ο οποίος ως συνήθως είναι πολύ πιο μπροστά από τις εξελίξεις, αλλά η Ελληνική Αστυνομία, εξέδωσε οδηγό… τσέπης 17 σελίδων για τον εντοπισμό και την αναγνώριση τζιχαντιστών, θρησκευτικά φανατισμένων, εξτρεμιστών, ακροδεξιών, αναρχικών και τρομοκρατών!!!  

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα, το εγχειρίδιο προήλθε από την πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. και του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας (ΚΕΜΕΑ), με τις εργασίες να ξεκινούν το περασμένο καλοκαίρι και να ολοκληρώνονται τον περασμένο Οκτώβριο.  

Τα μέτρα αστυνόμευσης φυσικά θα αυξηθούν!  Αναφέρει το ρεπορτάζ:  
Ο επιχειρησιακός οδηγός, που έχει αρχίσει και διανέμεται σε όλους τους «επαγγελματίες πρώτης γραμμής», πάτησε πάνω στο Community Policing and the Prevention of Radicalization (CoΡΡra), ένα σχέδιο της Βελγικής Ομοσπονδιακής Αστυνομίας, την Κοινωνία Αστυνόμευσης και Πρόληψης της Ριζοσπαστικοποίησης, το οποίο προσαρμόστηκε στα ελληνικά και τα διεθνή δεδομένα.  

Στον οδηγό γίνεται και παρουσίαση… τατουάζ με σύμβολα, εμβλήματα και λογότυπα που παραπέμπουν σε εξτρεμιστικές-τρομοκρατικές οργανώσεις, σε θρησκευτικά υποκινούμενη ριζοσπαστικοποίηση αλλά κυρίως σε ακροδεξιό εξτρεμισμό. 

Το ίδιο γίνεται με σύμβολα που εντοπίζονται σε κοσμήματα, αξεσουάρ, ρούχα, αφίσες, ακόμη και σε… αυτοκόλλητα αυτοκινήτων. 

Δυστυχώς, η συγκεκριμένη μελέτη προέβλεψε τις επιθέσεις σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους συγκέντρωσης πλήθους (μαλακούς στόχους – soft targets), όπως αυτή που εκδηλώθηκε πρόσφατα στο Βερολίνο αλλά και στην Κωνσταντινούπολη. 

Ο επιχειρησιακός οδηγός παρομοιάζει τη διαδικασία της ριζοσπαστικοποίησης στο σχήμα του γνωστού παιχνιδιού «φιδάκι», όπου θα πρέπει να βρεθούν τρόποι για να ελαχιστοποιηθούν οι σκάλες και να πολλαπλασιασθούν τα εμπόδια («φίδια») προκειμένου να έρθει το άτομο όσο πιο κοντά γίνεται στην αρχή. 

Αυτό το μοντέλο παρουσίασης της ριζοσπαστικοποίησης ως δυναμικής διαδικασίας («φιδάκι») χρησιμοποιήθηκε από τον David Sloggett, τον Βρετανό ειδικό επί θεμάτων τρομοκρατίας και συμβούλου του υπουργείου Αμυνας της χώρας του. 
Φιλοδοξία των συντελεστών δημιουργίας του οδηγού είναι αυτή η μελέτη να γίνει βασικό μάθημα στις σχολές της Αστυνομίας, αλλά ακόμη και σε κάποιες βαθμίδες του εκπαιδευτικού συστήματος της χώρας.  

Στόχος του χρήσιμου εγχειριδίου (Οδηγός Ευδιάκριτων Ενδείξεων/Observable Indicators Manual) είναι να γίνει ένα πρακτικό και χρήσιμο «εργαλείο» έγκαιρης αναγνώρισης, καταγραφής και ταξινόμησης εμφανών ενδείξεων που ενδεχομένως να σημαίνουν τη συμμετοχή σε «διαδικασία ριζοσπαστικοποίησης και βίαιου εξτρεμισμού». 

Οι αστυνομικοί και στελέχη αρμόδιων υπηρεσιών πρέπει να μπορούν να διακρίνουν ευάλωτες ομάδες και ανθρώπους που χρήζουν υποστήριξης για να μην τύχουν εκμετάλλευσης από ακραίες και βίαιες οργανώσεις.   
Οι επαγγελματίες «πρώτης γραμμής» πρέπει να εντοπίζουν κάποιες ενδείξεις που αποτελούν σημάδι ότι ένα άτομο βρίσκεται σε μια διαδικασία ριζοσπαστικοποίησης.
 

 
 
 

Απόρρητα έγγραφα του FBI στο φως: Ο Χίτλερ σκηνοθέτησε την αυτοκτονία του και «το ‘σκασε» στην Τενερίφη μέσω… Ελλάδας


Ακόμη μια θεωρία συνωμοσίας ή μια καλοστημένη απάτη που επέτρεψε στον μεγαλύτερο serial killer της Ιστορίας να ζήσει ξέγνοιαστα τη ζωή του, έχοντας βυθίσει την υφήλιο στον πόλεμο και το θάνατο; Αυτοκτόνησε ή όχι ο Αδόλφος Χίτλερ στα υπόγεια του καταφυγίου του στο Βερολίνο λίγο πριν η γερμανική πρωτεύουσα πέσει στα χέρια των Σοβιετικών;
Ομάδα πρώην ερευνητών της CIA ανακάλυψαν απόρρητα έγγραφα του FBI, τα οποία (όπως υποστηρίζουν) αποκαλύπτουν ακριβώς τι συνέβη στον Χίτλερ.
Πως δηλαδή όχι μόνο δεν αυτοκτόνησε για να μη συλληφθεί αλλά διέφυγε στον Τενερίφη μέσω… Ελλάδας!
Η ομάδα υποστηρίζει πως έχει αποδείξεις ότι ο ηγέτης της ναζιστικής Γερμανίας δεν αυτοκτόνησε αλλά σκηνοθέτησε το θάνατό του.
Οι πρώην ερευνητές της CIA έχουν στα χέρια τους αρχεία του FBI που αποχαρακτηρίστηκαν πρόσφατα και μέχρι πρότινος ήταν απόρρητα.
Σε ένα από αυτά αναφέρεται: «Αξιωματούχοι του αμερικανικού στρατού στη Γερμανία δεν εντόπισαν το σώμα του Χίτλερ ούτε καμία αξιόπιστη πηγή πως ο Χίτλερ είχε πεθάνει».
Η ομάδα, που πρωταγωνιστεί σε νέα σειρά του History Channel, χρησιμοποίησε ραντάρ, ιστορικούς χάρτες και τελευταίας λέξης τεχνολογία, ενώ τα μέλη της μίλησαν και με πιθανούς αυτόπτες μάρτυρες.
Ο Χίτλερ κατάφερε να πείσει τους πάντες πως αυτοκτόνησε χρησιμοποιώντας έναν σωσία του. Σύμφωνα με τους ερευνητές, το πτώμα που βρήκαν οι Σοβιετικοί, ήταν λίγα εκατοστά κοντύτερο και με μικρότερο κρανίο. Το πτώμα αυτό, εξαφανίστηκε πριν Αμερικανοί ή Βρετανοί ερευνητές το εξετάσουν.
Από την Ελλάδα στα Κανάρια Νησιά! Η μαρτυρία Έλληνα οικοδόμου
Πρόσφατα εμφανίστηκε μια φωτογραφία που υποτίθεται πως έδειχνε τον Χίτλερ στη Βραζιλία. Ο πρώην ερευνητής του ΟΗΕ για εγκλήματα πολέμου John Cencich είναι βέβαιος ότι τόσο ο Χίτλερ όσο και η Εύα Μπράουν είχαν σωσίες. Και αυτός, λέει, ήταν ο καλύτερο τρόπος για να σκηνοθετήσουν το θάνατό τους.
Όταν ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος έφτανε στο τέλος του και η Γερμανία είχε πια ηττηθεί, πολλοί από τους ναζί άρχισαν να ψάχνουν μέση στη Νότια Αμερική για να βρουν καταφύγιο. Οι ερευνητές αποκάλυψαν μαζική έξοδο ναζί από το αεροδρόμιο Τέμπλεχοφ την επομένη της τελευταίας δημόσιας εμφάνισης του Χίτλερ. Αεροπλάνο που απογειώθηκε εκείνη την ημέρα, είχε μέσα βαλίτσες του Χίτλερ.
Εκτιμάται δεν θα μπορούσε να κάνει το μακρύ ταξίδι ως τη Νότια Αμερική απευθείας. Και τα στοιχεία δείχνουν πως πέρασε από τα Κανάρια Νησιά και την Ελλάδα. Μιλώντας με έναν φερόμενο ως μάρτυρα της διαφυγής του Χίτλερ, ο κ. Cencich άκουσε τι είχε να πει ένας Έλληνας οικοδόμος, που υποστηρίζει ότι είδε τον Χίτλερ τον Μάιο του 1945, μέρες αφού υποτίθεται πως είχε αυτοκτονήσει.
«Το 1945 έφτιαχνα μια μυστική κατασκευή μέσα σε ένα μοναστήρι στη Σάμο. Έπρεπε να φτιάξω μυστικά τούνελ και διαμερίσματα για τους Γερμανούς. Ένας από αυτούς ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ! Ήταν αυτός, ήταν εκεί, χωρίς μουστάκι ή κάτι άλλο. Ήταν Μάιος του 1945. Κατάλαβα πως ήταν ο Χίτλερ εξαιτίας του αεροπλάνου.
Πήγα να δουλέψω σε άλλη πόλη. Το πρώτο πράγμα που είδα εκεί ήταν ένα γερμανικό αεροπλάνο. Είχε προσγειωθεί σε ένα χωράφι με πατάτες και ο αγρότης μου είπε πως κατέβηκαν πέντε Γερμανοί», είπε ο άνδρας.
Από εκεί, πιστεύεται πως ο Χίτλερ έφυγε με γερμανικό υποβρύχιο. Ένα πολύπλοκο δίκτυο με τούνελ και αεροπλάνα έκανε το ταξίδι προς την Αργεντινή δυνατό.
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2017/01/fbi.html

Οι αποκαλύψεις του Γιάννη Ντάσκα, ΚΑΙΝΕ τα ΜΜΕ της παραπληροφόρησης και της προπαγάνδας! (βιντεο)


Οδοστρωτήρας, ο δημοσιογράφος Γιάννης Ντάσκας, αποκαλύπτει, πως στα ΜΜΕ, υπάρχουν "άνθρωποι των Γερμανών", που φιλτράρουν τις ειδήσεις...!

ΔΗΛΑΔΗ, ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ 4ου ΡΑΪΧ! 

Δεν είχαμε καμία αμφιβολία περί τούτου...
ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

Δυό στρέμματα στον Υμηττό, είναι... 


Καλλιόπη Σουφλή

Δειτε το βίντεο...




Αναδημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης

https://eleftheriellas.blogspot.gr/2017/01/blog-post_7.html

Τρέχουν και δεν φθάνουν τα αργυρώνητα παπαγαλάκια των καναλιών της διαπλοκής, της διαφθοράς και τους ψεύδους!!!


Basilis Drosos
ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΕΒΑΛΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΙΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΠΕΙΡΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΔΙΑ-ΣΤΡΕΒΛΩΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΩΣ!!

ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΘΑΝΟΥΝ...
ΤΑ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ!!

ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΚΚΛΗΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΑ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΩΔΕΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΕΛΩΤΑ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΝΟΗΣΙΝ!!

ΤΟΣΗ ΜΩΡΙΑ, ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΑΝΟΗΤΑ, ΜΙΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΙ’ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ. ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΕΚΘΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΑΛΥΠΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΛΕΥΗ ΤΩΝ ΝΟΥΝΕΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!

ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΕΛΓΗΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΙΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!
ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΜΕΡΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΨΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΟΛΕΤΗΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!

ΑΛΛΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ, ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΟΝΔΥΛΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΛΕΥΗΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!

Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΙΣ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΝ ΔΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ!!


ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ
(ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ) 

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΕΒΑΛΕ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ
 
 
Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ "Ε.ΣΥ.-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΨΙΛΟΝ ΣΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΠΕΜΠΤΗ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017
https://www.youtube.com/watch?v=dNYJJSROr7M 
 
ΚΑΝΑΛΙ ΕΨΙΛΟΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΤΑΤΙΑΝΑ LIVE" ΓΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 6/1/2017
https://www.youtube.com/watch?v=sIvcqwSvyKg 
 
ΑΡΗΣ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΓΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ 4/1/2017
https://www.youtube.com/watch?v=M_2-c_M-eDM 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 4/1/2017
https://www.youtube.com/watch?v=s3FB1_Ua0xw 
 
Ο Άδωνις Γεωργιάδης για την υπόθεση Σώρρα στον Ευαγγελάτο (Etv, 4/1/17)
https://www.youtube.com/watch?v=d7IY_s-Lnxk 
 
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Κοντονής για την υπόθεση Σώρρα.
https://www.youtube.com/watch?v=wsb6A3-TiiA

 
 

Διαδώστε το παντού!!! Ολοι οι Ελληνες πρέπει να απαιτήσουμε να κληθεί ο Αρτέμης Σώρρας στην Βουλή και στην συνέχεια στην Κεντρική Τράπεζα Ελλαδος...

Αποτέλεσμα εικόνας για Σωρρας
Πάνος Σώζος
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ LIVE ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ Ή ΜΗ ΤΗΣ... ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ 2,3 ΤΡΙΣ.
ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 2 ΑΥΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΙ ΟΦΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΥΤΩΝ??
ΦΟΒΑΣΕ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΣΩΡΡΑΣ???

ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΔΕ ΛΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ??

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ???

ΚΑΙ ΑΝ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ??

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΗΜΆΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΗ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΑΞΑΜΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ??

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΕΡ Ή ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΑΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ....ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΜΕΣΟ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ........
ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ LIVE ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !!!
ΟΣΟΙ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Ή ΑΝΟΗΤΟΙ Ή ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
 
 

«Καίει» τέσσερις υπουργούς οπτικοακουστικό υλικό από τα γραφεία της Novartis

Tέσσερις πρώην υπουργοί φέρεται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο της Novartis σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Παραπολιτικά” το οπτικοακουστικό υλικό από το εσωτερικό κύκλωμα της εταιρείας στην Ελλάδα “προκαλεί δέος” καθώς όπως αναφέρεται ακούγονται ονόματα πολιτικών οι οποίοι ενδιαφέρονται να ικανοποιήσουν τα αιτήματα της εταιρείας, να πληρωθούν από τον ΕΟΠΥΥ.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ακούγονται...
  διαβεβαιώσεις πρώην στελέχους της Novartis για πιέσεις σε υπουργούς οι οποίοι συνεργάζονται μαζί τους ενώ άλλο ανώτατο στέλεχος εμφανίζεται να “ασχολείται προσωπικά” με την υπόθεση της φαρμακευτικής εταιρείας.

Οι υπηρεσίες των ΗΠΑ, όπως το FBI είναι σε γνώση του περιεχομένου του video, γνωρίζουν ότι ακούγονται ονόματα τεσσάρων πρώην υπουργών μεγάλου βεληνεκούς τους οποίους το μεγαλοστέλεχος της Novartis επικαλείται λέγοντας πως θα παρέμβουν προκειμένου να μην προχωρήσει η δικαστική έρευνα για την εταιρεία.

Η έρευνα για αθέμιτες μεθόδους με μίζες για την προώθηση των προϊόντων της Novartis βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη μετά και την έφοδο των ελληνικών αρχών στα γραφεία της Novartis στη Μεταμόρφωση όπου κατασχέθηκαν έγγραφα και ηλεκτρονικό υλικό.

Τα γενόσημα σκάνδαλα της Novartis ανά την υφήλιο – Πίτα 1,5 τρισ. δολάρια – Η περίπτωση της Ελλάδας – Διαφημιστικές καμπάνιες στην Ελλάδα της κρίσης

1.Τα γενόσημα σκάνδαλα της Novartis ανά την υφήλιο

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Δημήτρη Τερζή στην Εφημερίδα των Συντακτών, η υπόθεση Novartis μοιάζει με ένα καλογραμμένο αστυνομικό θρίλερ. Τα έχει όλα: έναν φαρμακευτικό κολοσσό, καταγγελίες για μεγάλο σκάνδαλο με μίζες, δικαστική διερεύνηση από το FBI και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ, ελληνική εισαγγελική έρευνα, μία απόπειρα αυτοκτονίας στελέχους της εταιρείας, καταθέσεις δεκάδων μαρτύρων, φήμες για εμπλοκή πολιτικών προσώπων κ.ά. Και να φανταστεί κανείς ότι βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή.

Πίσω από το καλογραμμένο θρίλερ, όμως, όπως όλα δείχνουν, παίζεται ένας ανελέητος πόλεμος μεγάλων οικονομικών συμφερόντων μεταξύ Αμερικής και γερμανικής Ευρώπης, στο πλαίσιο του οποίου έχουμε δει μάχες κατά καιρούς με εταιρείες μεγαθήρια στους τομείς τους: Volkswagen, Deutsche Bank, Apple κ.ά.

Ας ξεκινήσουμε με την εξής διαπίστωση: Η Novartis είναι μία από τις ηγέτιδες εταιρείες παγκοσμίως στον χώρο του φαρμάκου.

Από το 1996 που δημιουργήθηκε έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τη δημοσιότητα, αλλά και τη Δικαιοσύνη ανά τον κόσμο, για θέματα παρόμοια με αυτά που εξετάζουν οι αμερικανικές αρχές με την αρωγή και των ελληνικών.

Είναι αναμενόμενο σε μια βιομηχανία με τεράστιους τζίρους, όπως είναι η φαρμακευτική, ο ανταγωνισμός μεταξύ των εταιρειών να είναι ιδιαίτερα έντονος.

2. Πίτα 1,5 τρισ. δολάρια

Είναι γνωστό, επίσης, πως αθέμιτες μέθοδοι σ’ αυτόν τον ανταγωνισμό χρησιμοποιούνται κατά κόρον.

Με δεδομένο ότι η συνταγογράφηση φαρμάκων θα φτάσει παγκοσμίως το 1,5 τρισ. δολάρια στην επόμενη πενταετία, αντιλαμβάνεται κανείς ότι όλες οι εταιρείες του χώρου θέλουν ένα μεγάλο κομμάτι από αυτήν την πίτα. Το ερώτημα είναι, ποιοι θα είναι οι νικητές.

Η ιστορία της ελβετικής -γερμανικών συμφερόντων- εταιρείας αρχίζει πριν από 21 χρόνια, με τη συγχώνευση των εταιρειών Ciba-Geigy και Sandoz.

Η ιστορία, δε, των μητρικών εταιρειών πάει κάπου 250 χρόνια πίσω και ξεκινά από την παραγωγή συνθετικών χρωστικών υλών, ενώ στην πάροδο των χρόνων επεκτάθηκαν στην παραγωγή χημικών και τελικά φαρμακευτικών προϊόντων.

Σήμερα, ο όμιλος Novartis διαθέτει εταιρείες σε πολλά σημεία του κόσμου, στις οποίες εργάζονται συνολικά 118.700 εργαζόμενοι (στοιχεία 2015).

Τα «στρατηγεία» της είναι δύο: ένα με έδρα στη Βασιλεία της Ελβετίας κι άλλο ένα στο Κέμπριτζ, στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ.

Αν δει κανείς αναλυτικά την πορεία της Novartis από τη στιγμή της ίδρυσής της έως σήμερα, θα διαπιστώσει ότι βασίστηκε σε μια ιδιαίτερα επιθετική πολιτική εξαγορών άλλων εταιρειών και μέσα σε 20 χρόνια κατάφερε να φτάσει στην κορυφή της φαρμακευτικής αγοράς.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τις σημαντικότερες εξαγορές-συνεργασίες της τα τελευταία χρόνια:

● Το 2000 δημιουργεί μια νέα εταιρεία, τη Syngenta, μαζί με μια άλλη φαρμακευτική, την AstraZeneca, στον τομέα των αγροτικών φαρμάκων.

● Το 2005 αποκτά έναντι 8,2 δισ. δολαρίων τη Hexal, μία από τις κορυφαίες γερμανικές εταιρείες γενοσήμων, αλλά και την Eon Labs, μια ανερχόμενη αμερικανική εταιρεία γενοσήμων.

Την επόμενη χρονιά αποκτά την αμερικανική εταιρεία Chiron Corporation, με ειδίκευση στα εμβόλια και στα βιοφαρμακευτικά σκευάσματα.

● Το 2009 αποκτά το 85% της κινεζικής εταιρείας εμβολίων Zhejiang Tianyuan Bio-Pharmaceutical Co., Ltd. Θα αποτελέσει το όχημά της για να μπει στην αγορά της Ασίας.

● Το 2010 κάνει το μεγάλο μπαμ και έναντι 39,3 δισ. δολαρίων εξαγοράζει την αμερικανική Alcon, τη μεγαλύτερη εταιρεία οφθαλμολογικής φροντίδας στον πλανήτη.

● Το 2011 εξαγοράζει την Genoptix, εταιρεία διαγνωστικών εργαστηρίων, ενώ ένα χρόνο αργότερα αναδεικνύεται στον μεγαλύτερο κατασκευαστή γενόσημων φαρμάκων για το δέρμα, με την εξαγορά της Fougera Pharmaceuticals για 1,5 δισ. δολάρια.

● Το 2014 η εταιρεία κάνει το δεύτερο μεγάλο μπαμ και συνεργάζεται με τη βρετανική φαρμακευτική GlaxoSmithKline, όπου έναντι 16 δισ. δολαρίων αγοράζει τα φάρμακά της για τον καρκίνο και της πουλάει έναντι 7,1 δισ. δολαρίων τη διαχείριση των εμβολίων της (πλην των αντιγριπικών). 

Παράλληλα ιδρύουν μία κοινοπραξία στον τομέα των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

Επειδή όμως καμία εταιρεία τέτοιου μεγέθους δεν πορεύεται με τον σταυρό στο χέρι, ανάλογα μεγάλες ήταν και οι υποθέσεις για τις οποίες η Novartis κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμα για αθέμιτες πρακτικές προώθησης των προϊόντων της.

Υπενθυμίζουμε εδώ ότι οι καταγγελίες που έγιναν για τη δράση της εταιρείας στην Ελλάδα αφορούν το διάστημα 2006-2014. Κατά την ίδια περίοδο, όμως, η εταιρεία αντιμετώπισε προβλήματα με τη Δικαιοσύνη και αλλού. Ειδικότερα:

■ Το 2005 ξεκινά η πρώτη μεγάλη έρευνα των ομοσπονδιακών αρχών των ΗΠΑ για τη Novartis. Η υπόθεση αφορά την προώθηση από δίκτυο γιατρών έξι ευπώλητων φαρμάκων της εταιρείας προς το κοινό. Το αντίτιμο της προώθησης ήταν δώρα, γεύματα, ταξίδια που πλήρωνε η εταιρεία.
Η υπόθεση έκλεισε πέντε χρόνια αργότερα με τη Novartis να πληρώνει αποζημίωση 422,5 εκατ. δολάρια στο αμερικανικό Δημόσιο.

■ Το 2010 δικαστήριο της Νέας Υόρκης επιδίκασε αποζημίωση 3,3 εκατ. δολάρια σε 12 γυναίκες που εργάζονταν στο τμήμα πωλήσεων της Novartis, καθώς αποδείχθηκε ότι η εταιρεία έκανε διακρίσεις εις βάρος τους όταν έμαθε ότι οι συγκεκριμένες εγκυμονούσαν.

Η καταδίκη αυτή άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για την εταιρεία, η οποία στους επόμενους μήνες πλήρωσε άλλα 152 εκατ. δολάρια σε αποζημιώσεις εργαζόμενων γυναικών που κατήγγειλαν ότι από το 2002 υπέστησαν διακρίσεις που αφορούσαν τη μισθοδοσία, τις προαγωγές τους και τη γενικότερη συμπεριφορά της Novartis απέναντί τους.

■ Το καλοκαίρι του 2013 ξεσπά στην Ιαπωνία το σκάνδαλο Diovan, ένα φάρμακο της Novartis για την υπέρταση. Δύο πανεπιστήμια της χώρας που είχαν διεξαγάγει έρευνα για το σκεύασμα ανακάλεσαν τα συμπεράσματά τους κάνοντας λόγο για νοθευμένα κλινικά στοιχεία.

Η Novartis απέδωσε το θέμα σε ανάρμοστη συμπεριφορά ενός υπαλλήλου που είχε εμπλοκή σε όλες τις έρευνες, αλλά δεν δέχτηκε εμπλοκή της διοίκησης με σχετική απόφαση «μαγειρέματος» των στοιχείων.

Στις εξηγήσεις που έδωσε στις αρχές ανέφερε ότι ο υπάλληλος συμμετείχε στις πανεπιστημιακές έρευνες χωρίς να δηλώσει τη σχέση του με την εταιρεία – γεγονός που συνιστά σύγκρουση συμφερόντων. Οι αρμόδιες αρχές έκαναν μήνυση στην εταιρεία αλλά και στον υπάλληλο.

■ Την ίδια χρονιά λήγει εις βάρος της Novartis μια επτάχρονη δικαστική διαμάχη που έλαβε χώρα στην Ινδία. Η εταιρεία επιχείρησε να περάσει στη συγκεκριμένη αγορά ένα φάρμακο κατά του καρκίνου διεκδικώντας την προστασία της πατέντας του.

Το κόστος του συγκεκριμένου φαρμάκου ανερχόταν στα 4.000 δολάρια. Η υπόθεση έφτασε ώς το ανώτατο δικαστήριο της χώρας το οποίο και απέρριψε το αίτημα της εταιρείας, από τη στιγμή που αποδείχθηκε ότι το εν λόγω σκεύασμα είχε ελάχιστες διαφορές από άλλο γενόσημο σκεύασμα που η τιμή του ήταν στα 73 δολάρια!

Η εταιρεία είχε φτάσει στο σημείο έως και να εκβιάσει για την απόφαση, μέσω ενός ανώτερου στελέχους της, που σε συνέντευξή του στους Financial Times είχε δηλώσει:

«Αν η τωρινή κατάσταση παραμείνει ως έχει, δηλαδή όλες οι βελτιώσεις ενός πρωτότυπου σκευάσματος δεν μπορούν να προστατευτούν, αυτά τα φάρμακα δεν θα κυκλοφορούν στην Ινδία».

■ Τον Νοέμβριο του 2015 οι αμερικανικές αρχές επιβάλλουν νέο πρόστιμο ύψους 390 εκατ. δολαρίων στην εταιρεία. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είχε στήσει ένα δίκτυο προώθησης των προϊόντων της σε φαρμακεία της χώρας, με αντίτιμο εκπτώσεις επί των τιμών και δώρα στους φαρμακοποιούς.

Διαπιστώνει κανείς ότι οι περισσότερες καταδίκες της εταιρείας έχουν γίνει στις ΗΠΑ. Είναι λογικό εν μέρει, αν το συνδυάσουμε με τα επίσημα στοιχεία πώλησης των φαρμάκων.
Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Φαρμακευτικών Βιομηχανιών και Ενώσεων (EFPIA – στοιχεία 2014), τη μερίδα του λέοντος κατέχει η Βόρεια Αμερική (Καναδάς και ΗΠΑ) όπου πωλείται το 44,5% των παραγόμενων φαρμάκων, με την Ευρώπη να ακολουθεί σε απόσταση, 25,3%.

Θα μπορούσε να πει κάποιος πως στις καταδίκες αυτές η εταιρεία απάντησε με απολύσεις, καθώς στην Αμερική μόνο κατά το διάστημα 2010-2013 5.400 συνεργάτες της Novartis (κυρίως στον τομέα των πωλήσεων) έχασαν τη δουλειά τους.

3. Η περίπτωση της Ελλάδας

Οι καταγγελίες που αφορούν την Ελλάδα δεν διαφέρουν από τις άλλες περιπτώσεις που αναφέραμε πιο πάνω. Πρόκειται για καταγγελίες προώθησης των προϊόντων της εταιρείας από δίκτυο γιατρών με τη συμμετοχή διαφόρων στελεχών από τον χώρο της Υγείας.

Κάποια δημοσιεύματα, μόλις έγινε γνωστό ότι εξετάζονται και οι ενδεχόμενες ευθύνες πολιτικών προσώπων, έσπευσαν να απορρίψουν αυτή την εκδοχή, λέγοντας ότι δεν στοιχειοθετούνται τέτοιες κατηγορίες.

Βάσιμες πληροφορίες της «Εφ.Συν.» αναφέρουν ότι κανείς δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος έως ότου αποφανθεί σχετικά το FBI που διεξάγει την έρευνα μαζί με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ.
Κλιμάκιο του FBI βρέθηκε ήδη στην Ελλάδα για συλλογή στοιχείων, ενώ είναι δεκάδες οι άνθρωποι που έχουν καταθέσει για την υπόθεση.

Οι ίδιες πηγές μάς λένε ότι οι πληροφορίες που έδωσαν στις αμερικανικές αρχές τα δύο πρώην στελέχη της εταιρείας είναι βάσιμες και αποδεικτέες και γι’ αυτό άλλωστε ξεκίνησε και η σχετική έρευνα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Είναι, δε, σημαντικό να αποσαφηνιστεί ότι τα εν λόγω «βαθιά λαρύγγια» εξαγοράζουν με αυτό τον τρόπο την ασυλία τους μια και συμμετείχαν και οι ίδιοι στο δίκτυο το οποίο καταγγέλλουν.

Το μόνο σίγουρο είναι πως στην υπόθεση, όπως μας μεταφέρθηκε από αξιόπιστη πηγή, «εμπλέκονται σημαντικά πρόσωπα σε σημαντικές θέσεις» και πως θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις από την εισαγγελία της Νέας Υόρκης «μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2017».

4. Διαφημιστικές καμπάνιες στην Ελλάδα της κρίσης

Ακόμα και εν μέσω κρίσης η Novartis δεν είχε κανένα οικονομικό πρόβλημα να τρέξει διαφημιστικές καμπάνιες προώθησης των προϊόντων της στην Ελλάδα.

Χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή για το Bexsero, το εμβόλιο μηνιγγίτιδας τύπου Β
Πολλοί ήταν εκείνοι που από πολύ νωρίς πήραν θέση υπέρ της ένταξης του σκευάσματος στο εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμών και η εταιρεία διοργάνωσε σειρά εκδηλώσεων προκειμένου να το στηρίξει. Έως και πρόσφατα το θέμα ήταν στην επικαιρότητα, όταν για άλλη μια φορά η ανάλογη Αρχή απέρριψε το αίτημα της εταιρείας για την ένταξή του.

Απ’ την πλευρά τους, πολλά ΜΜΕ, και σχεδόν όλες οι ιστοσελίδες του ιατρικού χώρου, δεν παρέλειπαν να φιλοξενούν δηλώσεις επιστημόνων που συμφωνούσαν ότι είναι απαραίτητη η εισαγωγή του στο πρόγραμμα εμβολιασμών.

Το γεγονός ότι καμία χώρα στην Ε.Ε. δεν το έχει εισαγάγει στο αντίστοιχο πρόγραμμά της, παρά μόνο η Βρετανία και η Ιταλία για συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμού που παρουσίασαν υψηλά ποσοστά κρουσμάτων (τριπλά απ’ την Ελλάδα), δεν φαίνεται να το έλαβε κανείς υπόψη του.

Αντιθέτως, πλήθαιναν οι κραυγές… συμπαράστασης στους γονείς που, μεσούσης της κρίσης, θα έδιναν 100 ευρώ για την κάθε δόση ενός εμβολίου προκειμένου να προφυλάξουν το παιδί τους. Για την ιστορία, το 2015 τα κρούσματα μηνιγγίτιδας τύπου Β στη χώρα μας ήταν συνολικά 57.
Αντιδράσεις, όμως, άλλου τύπου προκάλεσε και η πρόσφατη καμπάνια της εταιρείας για την ψωρίαση, με τη συνεργασία της Ελληνικής Δερματολογικής Εταιρείας.

Οι αντιδράσεις αφορούσαν αφίσες για την ψωρίαση, όπου ο ασθενής παρουσιαζόταν να έχει τέλειο δέρμα και τέλεια χαρακτηριστικά (αφού προηγουμένως θα είχε κάνει χρήση των νέων φαρμάκων) και με αυτόν τον τρόπο θα είχε την ευκαιρία για μια φυσιολογική ζωή. Οι υπόλοιποι, στον Καιάδα…

πηγή: alfavita.gr
Και μετά απ’ όλο αυτό που βγαίνει στη φόρα (όχι πως δεν τα ξέραμε) και πόσα άλλα που παραμένουν στο σκοτάδι, εμείς καλούμαστε να έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη στους γιατρούς, αξιωματούχους και πάνω απ’όλα, στα λεγόμενα της κάθε φαρμακευτικής όσον αφορά τις δοκιμές και την ασφάλεια των προϊόντων τους!

 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters