Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 2015 ΚΑΤΑ 614,54% ΗΤΟΙ: ΑΠΟ 94δις ΣΕ 770δις = ΔΙΑΦΟΡΑ 676δις !!! ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΤΑ 600δις ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΑΝ ΧΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ;;; !!!


http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c.pdf

Αλφειός: ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ … ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΚΤΙΝΑΣΕΤΑΙ Ο ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ !!! ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ;;; ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ;;; ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ;;; ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΕΤΣΙ ;;; ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΕΣ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ ΚΑΙ ΧΑΥΤΕΙΣ ΣΑΝ ΧΑΝΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ…

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ.

 

Ιπποκρατικός Όρκος



Νικητας Καραγιαννης 
ΠΡΟΣ ΜΜΕ ΚΑΙ ''ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ'' ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕ'Ι'ΣΤΕΣ-ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ-ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ...;;; 

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΩΔΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΑ

 
 
Viky Charalambous

ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ ΜΕΝΟΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ " ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ¨, ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΩΝ !!!


Athanasios Dimitrios Ntompros
ΤΑ ΛΑΓΩΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ......ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ..........

Η Ρωσία αποκαλύπτει: Καθόλου «Αθώες» οι ΙΩΣΕΙΣ που Έχουν Τσακίσει την ΕΛΛΑΔΑ!

ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ !
Η Ρωσία Αποκαλύπτει ότι οι ΗΠΑ Έχουν κάνει επέκταση των Εργαστηρίων τους Βιολογικών Όπλων στην Ευρώπη ...Η Ρωσία πρόσφατα χρέωσε στο Πεντάγωνο την επέκταση ενός δικτύου εργαστηρίων βιολογικών όπλων στην Ευρώπη.Ένα νέο ρωσικό έγγραφο στρατηγικής εθνικής ασφάλειας περιγράφει τις Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ ως απειλές και προειδοποιεί για την «αβεβαιότητα σχετικά με τις περιπτώσεις της κατοχής ξένων κρατών των βιολογικών όπλων και το δυναμικό τους για την ανάπτυξη και την παραγωγή τους. »
«Το δίκτυο των αμερικανικών στρατιωτικών-βιολογικών εργαστηρίων στο έδαφος των κρατών που γειτνιάζουν με τη Ρωσία έχει επεκταθεί», αναφέρει το έγγραφο. Φυσικά Αμερικανοί αξιωματούχοι και αναλυτές όπλων διέψευσαν την είδηση.Ο Blake Narendra, εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στον έλεγχο των όπλων, δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι σε πλήρη συμμόρφωση με τη Σύμβαση για τα Βιολογικά Όπλα, η οποία απαγορεύει την παραγωγή και αποθήκευση τους.
«Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών υποστηρίζει εργαστήρια δημόσιας και ζωικής υγείας σε όλο τον κόσμο, των οποίων η αποστολή είναι να ανιχνεύουν και να αναφέρουν με ασφάλεια και σιγουριά τα κρούσματα ασθενειών. Δεν υπάρχει καμία έρευνα σε αυτές τις εγκαταστάσεις, που να αποδεικνύει πως περιλαμβάνουν βιολογικά ή οποιοδήποτε άλλα είδη όπλων, είπε.
Η καταγγελία της Μόσχας γίνεται, με βάση τις κατηγορίες του Υπουργείου Εξωτερικών τον Ιούνιο, ότι το Πεντάγωνο έχει προχωρήσει σε κρυφή ερευνά για την χρησιμοποίηση βιολογικών όπλων για τις ασθένειες. Τον ισχυρισμό αυτό ακολούθησε η αποκάλυψη του Μαϊου, ότι ένα εργαστήριο του Υπουργείου Άμυνας στη Γιούτα λανθασμένα έστειλε ζωντανά δείγματα του άνθρακα, μολυσματικά βακτήρια που βρέθηκαν σε πρόβατα και βοοειδή που είναι θανατηφόρα σε ανθρώπους, σε πολλά εργαστήρια στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε διάφορα στο εξωτερικό.
Το υπουργείο ανέφερε ότι το Κέντρο Δημόσιας Υγείας των Ζώων και Έρευνας Richard G. Lugar, που έχει συσταθεί στο πλαίσιο του προγράμματος για τη μείωση των απειλών των ΗΠΑ, δημιούργησε Συνεταιρισμό κοντά στην πρωτεύουσα της Γεωργίας Τιφλίδα, που αποτελεί μια μυστική αμερικανική ερευνητική εγκατάσταση.«Οι αμερικανικές και γεωργιανές αρχές προσπαθούν να καλύψουν την πραγματική φύση αυτής της αμερικανικής στρατιωτικής μονάδας, η οποία μελετά ιδιαίτερα επικίνδυνες μεταδοτικές ασθένειες», ανέφερε το υπουργείο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ρωσικού Τύπου.
«Το Πεντάγωνο προσπαθεί να δημιουργήσει παρόμοιες μυστικές ιατρο-βιολογικές εγκαταστάσεις σε άλλες χώρες [στη γειτονιά της Ρωσίας],» ανέφερε χαρακτηριστικά το υπουργείο.


http://www.aetos-apokalypsis.com/2016/11/katholou-athoes-ioseis.html

ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΥΧΤΑ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ALFA BANK A.E". Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΚΛΕΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

Κάτι συμβαίνει με τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! – Νύχτα το ΨΗΦΙΣΑΝ 
Με απόφαση που δημοσιεύτηκε στην «Εφημερίδα της Κυβερνήσεως», με ημερομηνία 30 Δεκεμβρίου 2016, το Ελληνικό …
…..Δημόσιο γίνεται εγγυητής για κάλυψη δανείου ύψους ενός δις από την- ιδιωτική-«Alpha Bank.
Συγκεκριμένα, όπως αναγράφεται, «παρέχεται η εγγύηση του ελληνικού δημοσίου προς τους ομολογιούχους ομολογιακού δανείου εκδόσεως της τράπεζες με την επωνυμία ‘ALPHA BANK A.E’ ονομαστικής αξίας 1.000.000.000 ευρώ», με την υπογραφή του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη.
ellinikes trapezes 2
ellinikes trapezes 3
- See more at: http://paradrasi.gr/2017/01/08/kati-symveni-tis-ellinikes-trapezes-nychta-psifisan/#sthash.qYKzggoW.dpuf
https://eleftheriellas.blogspot.gr/2017/01/blog-post_42.html

Ιταλία: πλαστά αμερικανικά ομόλογα αξίας 6 τρισ. δολαρίων-οκτώ συλλήψεις

ΗΠΑ, ΟΜΟΛΟΓΑ
Λευτερης Στακιας
Αυτο για να καταλαβουν μερικοι αγαθοι συνελληνες που καταπινουν αμασητα τις μπουρδες των καναλιων,τι συμβαινει οταν καποιος κυκλοφορει με πλαστα ομολογα. Με το που διαπιστωνεται κατι τετοιο απο τις αρχες,σε εντοπιζουν σε οποιοδηποτε μερος του πλανητη και να κρυβεσαι (πόσο μαλλον οταν δεν κρυβεσαι και το διαλαλεις επι 5 χρονια οπως ο Αρτεμης Σωρρας) και σε χωνουν μεσα!

ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΗ ΛΗΘΗ !!!!!!!!!!!!!ΑΥΤΟΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ...............ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ !!!! ΞΥΠΝΑ ΡΕ 

 Οι ιταλικές Αρχές, σε συνεργασία με τις ελβετικές, κατάσχεσαν στην Ελβετία πλαστά αμερικανικά ομόλογα ονομαστικής αξίας 6 τρισ. δολαρίων, ενώ συνέλαβαν οκτώ άτομα με κατηγορίες για σοβαρά οικονομικά εγκλήματα.

Ο εντοπισμός των ομολόγων έγινε τον περασμένο μήνα σε ελβετική επενδυτική εταιρεία.
Τα ομόλογα, που αντιστοιχούν στο ένα τρίτο του αμερικανικού χρέους, είχαν ημερομηνία 1934 και είχαν μεταφερθεί το 2007 από το Χονγκ Κονγκ στην επενδυτική εταιρεία, στη Ζυρίχη.

Φαίνεται ότι οι πλαστογράφοι θα προσπαθούσαν να πουλήσουν τα πλαστά ομόλογα σε αναπτυσσόμενη χώρα απευθείας ή διαμέσου τράπεζας.

Οι οκτώ συλληφθέντες κατηγορούνται για έκδοση πλαστών ομολόγων, παραποίηση πιστωτικών καρτών, και τοκογλυφία στις ιταλικές περιοχές της Λομβαρδίας, του Πεδεμοντίου, του Λατίου και της Μπαζιλικάτα, ανέφερε η αστυνομία.

Η επιχείρηση οργανώθηκε και από τις δύο χώρες μετά από ενέργειες εισαγγελέων της Ποτέντσα, στη νότια Ιταλία, σε συνέχεια ερευνών για τη μαφία της Μπαζιλικάτα. Οι έρευνες διήρκεσαν περισσότερο από έναν χρόνο.

Το 2009 η ιταλική οικονομική αστυνομία είχε κατάσχει πλαστά αμερικανικά ομόλογα αξίας 742 δισ. δολαρίων στην πόλη Κιάσο κοντά στη μεθόριο με την Ελβετία. Επιπλέον, οι καραμπινιέροι είχαν εντοπίσει πρόσφατα βαλίτσα με πλαστά ομόλογα 20 δισ. δολαρίων.

Πηγή: tovima.gr, Φωτογραφία: AP/Canadian Press, Kevin Frayer
http://www.dotnews.gr/italia-plasta-amerikanika-omologa-ax/
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters