Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ.

KASTORIA
Αρτέμης Σώρρας
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ  ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ.

ΠΑΙΡΝΩ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ  ΕΓΩ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ  ΣΩΡΡΑΣ.
ΕΦΟΣΟΝ  Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ  ΟΤΙ ΛΕΝΕ  ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ  ΛΕΞΕΙΣ  ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ  ΤΙΣ ΜΙΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

16106029_711674802315684_6654406831442628271_n

Artemis Sorras ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ Η ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΡΑΤΣΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΡΟΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΩΣ ΡΑΤΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥ [ ΕΚΠΤΩΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ] ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΠΡΟ’Ι’ΣΤΑΜΕΝΗ ΕΦΟΡΙΑΣ: «ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΑΣ… ΩΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ… ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ» (ηχητικό)

ΟΡΙΣΤΙΚΟ-ΞΕΧΡΕΩΜΑ-ΔΗΜΟΣΙΟΥ-ΚΑΙ-ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ-ΧΡΕΟΥΣ-ΔΕΗ-ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ
Πάνος Σώζος ΠΡΟ’Ι’ΣΤΑΜΕΝΗ ΕΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣ

» ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΑΣ
ΩΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ

ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΕΤΟΙΜΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΟΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΟΥΝΕ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΤΕ… ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΟΝΤΑΙ…

Screenshot-4
Viky Charalambous ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΡΡΑΞΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΣΤΟΕΣ, ΙΕΡΑΤΙΑ, ΜΜΕ.. ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΩΣ ΕΝΑΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ.. ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ, ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ..

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥΣ, ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ, ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΘΑΡΥΝΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.


ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΣΕΝΑΡΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ, ΕΝΟΡΧΗΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ. 

ΣΦΙΓΜΟΜΕΤΡΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΝΟΥΜΕΡΑ.. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ..

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ..
«ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΞΕΦΥΤΡΩΣΑΝ ΤΟΣΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ» ;


ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ… ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ.

 
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑ-ΛΟΓΟ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ (ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ) , ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑ-ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑ-ΦΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ, ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ..

 
ΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΤΕ… ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΟΝΤΑΙ..




http://alfeiospotamos.gr/?p=26690

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΧΑΑΡΠ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

ΕΔΩ ΚΑΙ 7 ΜΕΡΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ;;;

ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΙΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ;;;

Σήκωσαν ὁλόκληρα μουσεῖα οἱ Γερμανοὶ στὴν Κατοχή… Ο απολογισμός της μεγάλης ληστείας πάνω από 8.500 πολύτιμα αντικείμενα σε 37 περιοχές της χώρας μας κλάπηκαν ή λεηλατήθηκαν

Ο απολογισμός της μεγάλης ληστείας των κατακτητών. Πάνω από 8.500 πολύτιμα αντικείμενα σε 37 περιοχές της χώρας μας κλάπηκαν ή λεηλατήθηκαν από τους «μορφωμένους» γερμανούς αξιωματικούς κατά την περίοδο της Κατοχής…

Οταν δεν λεηλατούσαν γλυπτά από την Ακρόπολη με τις ξιφολόγχες τους, έκαναν βόλτες με τους σκύλους τους στον Ιερό Βράχο, απολάμβαναν ερωτικές στιγμές μέσα στο προφυλαγμένο από τα αδιάκριτα βλέμματα Ερέχθειο, έμπαιναν στον αρχαιολογικό χώρο σε ώρες εκτός λειτουργίας σκαρφαλώνοντας από τον πύργο της Αθηνάς Νίκης και έκαναν την ανάγκη τους εντός του Παρθενώνα διότι «δεν υπήρχαν ευκρινώς τοποθετημένες πινακίδες που να υποδεικνύουν πού υπάρχουν τουαλέτες».

Σχέδιο Αυνάν...

Πολύ καλά είναι τα νέα που έρχονται από τη Γενεύη, αφού οι συζητήσεις για το Κυπριακό δεν οδήγησαν πουθενά, όπως δηλαδή συμβαίνει τα τελευταία 40 χρόνια και θα συμβαίνει για τα επόμενα 400, μέχρι να υψωθεί το λάβαρο της
Επανάστασης στην Αγία Λαύρα και να γιορτάσουμε τη λήξη της Τουρκοκρατίας στο νησί.
Το Κυπριακό - όπως και μια σειρά άλλων θεμάτων - χαρακτηρίζεται ως εθνικό θέμα, ενώ, ας πούμε, η ανεργία και η μαζική μετανάστευση των νέων Ελλήνων δεν είναι εθνικά θέματα και χαρακτηρίζονται ως απλά συμπτώματα της κρίσης που δημιουργήσαμε εμείς οι ίδιοι στους εαυτούς μας.

Όλοι ΑΥΤΟΙ ελέγχουν το Hollywood KAI όχι μόνο! Η ΛΙΣΤΑ δεν έχει τελειωμό!

ebraioi
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.
1. Η Walt Disney Pictures, πOU διευθύνεται από τον Michael Eisner που είναι Εβραίος.
2. Η Touchstone Pictures, που διευθύνεται από τον Joe Roth που είναι Εβραίος.
3. Η Miramax Pictures, που διευθύνεται από τους αδερφούς Weinstein που είναι ….Εβραίοι.

ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ



Χαίρετε Λαοί και αγαλιάσθε, οι Περιούσιοι Σιωνιστές τύραννοι έπεσαν.
Από τα Ουράνια έπεσε θανατικό στους Κοσμοκράτορες.

«Δολοφονήθηκε –ΕΥΘΑΝΑΣΊΑ το λένε τώρα,- ο David Rockefeller,
και εκ ΘΕΟΥ, ο Jacob Rothschild είναι σε κώμα –

Σε πανικό ο Σιωνισμός!!»

ΕΣΥ ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΟΗΜΟΝ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ,ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΙ ΠΥΛΕΣ;


ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΣΩΡΕΥΩ ΤΟΣΗ ΟΡΓΗ ΜΕΣΑ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΩ,ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΙ ΜΟΥ,ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ,ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΑΠΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΜΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΚΡΙΤΕΣ,ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΠΕΤ ΣΟΟΥ,ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ,ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ,ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ,ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΟΥ ΛΑΘΗ,ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΗ ΤΟΛΜΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΡΙΜΑ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ,ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ,ΝΑ ΔΙΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ,ΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΣΟΥΝ ΑΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΙΩΘΟΥΝ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΡΟΛΟΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΘΛΙΒΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΚΕΨΗΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.

ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ,ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΟΥ ΜΗΧΑΝΗ,ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΟΠΙΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΑΣ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΚΡΥΓΟΡΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΑΡΑΔΕΣ,ΠΑΡΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ,ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΤΤΙΚΗ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΜΑΓΙΚΟ ΒΟΥΝΟ.ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ,ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ,ΣΤΟΝ ΛΥΚΑΒΗΤΟ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΕΡΑΣΤΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ,ΑΠΟΡΗΤΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΟΙΛΗ ΓΗ.

ΔΥΣΤΟΜΟ,ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ…ΦΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΜΟΡΦΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΠΗΛΑΙΩΝ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΑΜΟΥΔΙΑ ΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΣΟΥΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΓΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΓΚΡΙΖΩΝ.ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΑΚΗ ΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΛΟΦΟ ΤΗΣ ΑΝΑΒΥΣΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙ,ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΘΑΜΝΟΔΗΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ,ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΑΤΗΡΩΝ.

ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ,ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΛΙ.ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ,Η ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΕΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ;ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ,ΜΕ ΗΨΥΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ΒΛΑΣΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΚΙΑ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΦΟΥΛ ΜΑΥΡΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ,ΜΑΥΡΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΓΑΝΤΙΑ;


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΙΛΟΥΕΤΑ;ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΒΑΝΔΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΙ,ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕΙΣ,ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ….ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,ΑΛΑ ΓΙΑΜΕΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΓΕΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΚΑΤΣΕ ΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΚΟΥΡΟΥ-ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΤΙΣ ΙΝΔΙΕΣ,ΣΤΟ ΝΕΠΑΛ,ΣΤΑ ΙΜΑΛΑΙΑ,ΠΑΝΤΟΥ.ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ.ΤΙ ΘΕΑΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΓΛΙΑ,ΣΚΟΤΙΑ,ΝΟΡΒΗΓΙΑ,ΑΜΕΡΙΚΗ,ΚΙΝΑ,ΜΟΓΓΟΛΙ,ΕΡΗΜΟ ΓΚΟΜΠΙ.ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΩΤΟΠΩ!!!!ΔΕΣ ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.ΓΥΡΩ ΣΤΑ 11000000.ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ;ΔΕ ΜΠΟΡΟΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΓΚΡΕΜΟΥΣ,ΣΕ ΤΡΑΦΙΚΙΝΓΚ,ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ,ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΠΟΤΕ.ΚΑΠΟΥ ΠΑΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΤΕ.ΨΑΧΤΗΤΕ.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ,ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΩΡΟ ΝΑ ΣΤΑ ΓΡΑΨΩ.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΠΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΤΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ,Η’ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο 3 Π.Π,,Η’ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΥΦΟ ΠΡΟΒΑΤΟ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΣΕ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΜΕΝΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΒΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΤΟ «ΕΓΩ» ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ.ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ.ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

ΡΟΜΦΑΙΟΦΟΡΟΣ.
http://katohika.gr/ellada/esi-pou-xleuazeis-san-anoimon-pantognostispisteueis-akoma-pos-den-exoun-anoiksei-oi-piles/

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ...!!!


ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ !

Το ανθρώπινο γένος δεν γνωρίζει την πνευματική δύναμη του και καταστρέφει με τα ίδια του χέρια τον εαυτό του.
Ο τρόπος που σας μαθαίνουν να ζείτε σας έχουν δεσμεύσει το πνευματικό σας επίπεδο και δεν σας αφήνουν να εξελιχτείτε.

Αυτός είναι ο λόγος της παρακμής που βιώνετε.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ. ΝΕΜΕΑ 11/1/2017.

Ε.ΣΥ. ΝΕΜΕΑΣ,11/1/2017, ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΩΡΑ 19:00 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΝΕΜΕΑΣ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟ!!!
ΟΜΙΛΗΤΕΣ Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Θ. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
 ΜΕΡΟΣ 1


ΜΕΡΟΣ 2

1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr
2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr

Ούτε ένα δάκρυ, ενώ 74 εκατομμύρια ζωές του χρωστάνε την ζωή τους


Ο πιο σημαντικός θάνατος του 2016 και ιδέα δεν έχετε 
Η χρονιά-δρεπάνι 2016 ήταν ίσως η χρονιά που περισσότερο από κάθε άλλη είδε τα social media να γεμίζουν από κλαψουρίσματα και νοσταλγίες για μια σειρά από διάσημα ονόματα που «έφυγαν».
Και φυσικά δεν υπάρχει τίποτα το κακό σε αυτό. Δεν υπάρχει τίποτα το κακό στο να αναπολείς τα τραγούδια του George Michael ή του Prince αλλά είναι απολύτως προβληματικό και ενδεικτικό των αξιών μας το ότι η κλάψα περιορίζεται σε ανθρώπους της εμπορικής λαϊκής διασκέδασης (ξέρω ότι δε θα αρέσει αυτός ο χαρακτηρισμός) και ούτε καν σε καλλιτέχνες, πολύ δε περισσότερο δε θα περιλάβει εκείνους που προσέφεραν πραγματικά στην ανθρωπότητα.

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ!!! Δείτε ΠΟΙΟΙ μας ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ και θα ΜΕΙΝΕΤΕ με το ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ!



ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ στο ΚΑΒΟΥΡΙ στη ΓΙΟΡΤΗ ΜΙΣΟΥΣ των ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ κατά του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ! Τι ΖΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ με τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ που μας ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙ στο ΣΒΕΡΚΟ!!! ΠΟΤΕ θα ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ;;; (ΦΩΤΟ)

Που πάει ο κύριος υπουργός; Λέτε να ήταν «περαστικός» από το σημείο ή να είδε φως και σου λέει δεν μπαίνω μωρέ; Σιγά τα λάχανα…

ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ 140.000 ΛΙΤΡΑ! ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΖΑΜΠΑ ΠΟΥ ΨΟΦΑΝΕ ΑΠ ΤΑ ΜΑΓΚΑΛΙΑ; ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΠΙΝΑΚΑΣ

lathro
Ύστερα από αίτημα του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής θα χορηγηθούν άμεσα από τα Ελληνικά Πετρέλαια 140.000 λίτρα πετρελαίου στις Δομές Φιλοξενίας λαθροπροσφύγων και λαθρομεταναστών...
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters