Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΟΤΑΡΥ ΤΟ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»;

Σίγουρα θα έχετε δει / ακούσει / διαβάσει σχετικά με τους…μεγάλους αυτούς
«φιλανθρώπους», που παρελαύνουν στα ΜΜΕ ειδικά σε περιόδους γιορτών κλπ,
ζητώντας τον οβολό μας «για τα παιδιά», όπως λένε.
 
Ποιοι κρύβονται όμως πίσω από αυτούς; Όχι μόνο μεγάλα επιχειρηματικά και μιντιακά συμφέροντα, ΑΛΛΑ Η ΙΔΙΑ Η ΜΑΣΩΝΙΑ!!!
 
Έχουμε και λέμε: Ο Πρόεδρος του ιδρύματος Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος (και στην φωτογραφία αριστερά), εικονίζεται εδώ σε θερμή χειραψία με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των Ρόταρυ:

Αstana και ο γρίφος Άσαντ : ο Άσαντ είχε δηλώσει θα διαπραγματευθώ οτιδήποτε αλλά όχι μ΄οποιονδήποτε.

Des rebelles syriens à l'entrée de Hama en Syrie.ΠΟΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑSTANA
Oι κύριες οργανώσεις ανταρτών στη Συρία συμφώνησαν τη Δευτέρα να συμμετέχουν στις στρατιωτικές συνομιλίες με το κράτος που προβλέπονται για την επόμενη Παρασκευή στο Astana στο   Kazakhstan.
Αυτές οι άμεσες συνομιλίες θ΄αρχίσουν στις 23 Γενάρη στην Astana και έχουν για σκοπό να οικοδομήσουν μια γερή εκεχειρία σε όλη τη χώρα μ΄εξαίρεση τις ζώνες που κρατάει η ΙSIS και η al Nusra. Aυτή η διάσκεψη είναι προιόν ρωσοτουρκικής πρωτοβουλίας.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters