Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ STYLE 100 19 Ιαν 2016

Ο Κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΕΓΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ STYLE 100 ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Με αιωρούμενα μοτοποδήλατα (hoverbikes) εξοπλίζεται ο στρατός των ΗΠΑ (βίντεο)

 
Ένα »διαφορετικό» μοτοποδήλατο (Hoverbike) που αιωρείται, το επονομαζόμενο JTARV  ενδέχεται να αγοράσει σύντομα ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής(ΗΠΑ) . Το μοτοποδήλατο (Hoverbike) αποτελεί δημιούργημα της Malloy Aeronautics και θεωρείται ότι έχει μεγάλη χρησιμότητα καθώς δύναται να μεταφέρει εξοπλισμό, βοήθεια ακόμα και άτομα πάνω από κτήρια, βουνά μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού!
Όπως υποστρίζει η εταιρεία που κατασκεύασε το εν λόγω προϊόν  στο site της είναι εύχρηστο, αξιόπιστο και πολύ ασφαλές. Μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 10.000 πόδια ενώ είναι πάρα πολύ γρήγορο καθώς μπορεί να κάνει ανεφοδιαμό σε λιγότερο από 30 λεπτά όπως αναφέρεται σε άρθρο του engadget.

O Τραμπ Θα Εφαρμόσει τον Νόμο NESARA των Ανδρομέδιων;


 

 Αμερικανός αυθεντικός πατριώτης θεωρείται ο Donald Trump από τις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ και τους «Λευκούς Ιππότες»..

Ο ΝΕΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ NESARA

Οι πληροφορίες που δίδονται πιο κάτω καθώς και αυτές που δημοσιεύτηκαν από τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, «πνίγηκαν» από τα κύρια ΜΜΕ

Αμερικανός αυθεντικός πατριώτης θεωρείται ο Donald Trump από τις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ και τους «Λευκούς Ιππότες»..

Ο ΝΕΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ NESARA

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ CIA: Έδωσε στην δημοσιότητα 12 εκατομμύρια σελίδες με θεάσεις ΑΤΙΑ και παραφυσικά φαινόμενα – Δείτε τα


 

Ένα απίστευτα μεγάλο αρχείο, που περιλαμβάνει 12 εκατομμύριες σελίδες αποχαρακτηρισμένων εγγράφων της, ανέβασε η CIA στο διαδίκτυο. Στα αρχεία υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με θεάσεις ΑΤΙΑ, ναζιστικά εγκλήματα πολέμου, το Project Stargate και άλλα κάποτε μυστικά αρχεία.
Οι πληροφορίες κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά το 1995 όταν ο τότε πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Μπιλ Κλίντον διέταξε να αποχαρακτηριστούν όλα τα έγγραφα με ιστορική αξία που ήταν τουλάχιστον 25 ετών. Ωστόσο τα έγγραφα ήταν προσβάσιμα μόνο από 4 τερματικούς υπολογιστές στα Εθνικά Αρχεία στην Ουάσιγκτον.

Ο Γκρουέφσκι «κάρφωσε» τι του είπε ο Σόρος για την ονομασία των Σκοπίων και τον Παπανδρέου

 
Ο ελληνικής καταγωγής «γενίτσαρος» πρώην πρωθυπουργός των Σκοπίων, Νίκολα Γκρούεφσκι (Νικόλας Γρούιος), προέβη σε μια αποκάλυψη βόμβα σχετικά με τονΓιώργο Παπανδρέου, τον Τζορτζ Σόρος και την ονομασία των Σκοπίων σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Express» του Κοσσυφοπεδίου, την οποία αναδημοσίευσε και η εφημερίδα «Dnevnik» των Σκοπίων.
Απαντώντας ο Γκρουέφσκι σε ερώτημα εάν είχε ποτέ σχέσεις με τον Τζορτζ Σόρος, έκανε την ακόλουθη ελληνικού ενδιαφέροντος συγκλονιστική αποκάλυψη, όπως τη μεταφράζει το Βαλκανικό Περισκόπιο:

“Καταστρέψατε την Ελλάδα”: Ο γ.γ. της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Συνδικάτων κατά Λαγκάρντ

img_2994
«Δεν πήγα στο Νταβός απλώς για να κουβεντιάσω. Αντιπαρατέθηκα σκληρά με την επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κ. Κριστίν Λαγκάρντ για την καταστροφή την οποία προκάλεσε στην Ελλάδα η τρόικα και συμμετείχα σε θυελλώδεις συζητήσεις για την παγκοσμιοποίηση», είπε o γενικός γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Συνδικάτων Φίλιπ Τζένινγκς.

ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΝΑ ΗΧΟΥΝ ΠΕΝΘΗΜΑ;; ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ;

Viky Charalambous
ΜΟΛΙΣ ΑΓΓΙΞΑΜΕ ΤΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΣΑΣ ΧΟΡΔΕΣ, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΕΡΤΑ,
ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΚΤΥΠΑΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ..
ΔΩΣΑΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟΥΣ ΣΕ ΕΣΑΣ ΝΑ ΚΤΥΠΟΥΝ ΑΛΥΠΗΤΑ ΜΕ ΟΤΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΜΥΑΛΟ..
ΔΩΣΑΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΤΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ..
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ.. ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΜΕ...

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!!

Μαιρη Ε.Γ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ!!!!!
ΒΥΘΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ!!!!
ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΠΩΣ Η ΧΩΡΑ ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ(ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ) ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ!!!!!! 
 
ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΕΕΕΕΕΥΕΕΕΤΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ?????? 
ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΜΑΣ!!!!
ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΡΟΥΣ!!!!
ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ!!!!!
ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ!!!!!!
ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΖΟΦΕΡΟ!!!!!!!
 
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙ ΜΑΚΡΑΝ ΜΟΧΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΛΛΑ Η ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ (ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!! ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ????????

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΣΙΦ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΓΑΜΑΛΙΗΛ. ΟΙ ΑΦΑΝΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ: ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.

Ο  Ιουδαϊσμός τον  1ο  π.Χ. αιώνα  υφίστατο  από τον  Ελληνισμό  ισχυρή πίεση. Ένα επιτελείο  από  οξυδερκείς, ικανούς  και  σοφούς ιουδαίους,  υπό  την αρχηγία του  Γαμαλιήλ,  διέγνωσε τον  τεράστιο  κίνδυνο για  εξαφάνιση  του Ιουδαϊσμού. Υπήρχε  μεγάλη  ανάγκη ελιγμών  για  αναγέννηση του  ραγδαία  συρρικνούμενου ιουδαϊκού  ιερατείου. Έτσι  προέκυψε η  γέννηση  του παραλλαγμένου  Ιουδαϊσμού  με την  μορφή  του Χριστιανισμού,  ο  οποίος θα ανοίξει   ένα  νέο κεφάλαιο  επεκτατισμού, που  όλοι οι  ιουδαίοι  έπρεπε να ακολουθήσουν.
 Το  νέο αυτό  είδος Ιουδαϊσμού  θα εκπλήρωνε  πολύ  καλύτερα τις  εξουσιαστικές  τους βλέψεις  επί  των εθνών. 

Ναύαρχος Byrd: Ο ΠΡΩΤΟΣ που ΜΠΗΚΕ στην ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ (σπάνια συνέντευξη-video)

Ναύαρχος Byrd
Γράφει ο Σπύρος Μακρής,
Στη δεκαετία του 1920, ο ναύαρχος Richard E. Byrd έκανε τα παγκόσμια πρωτοσέλιδα να «πετάξουν» από πόλο σε πόλο καθώς ήταν ο πρώτος που έφτασε μόνος ως εκεί…
Όμως, φαίνεται πως ο διάσημος εξερευνητής προχώρησε ακόμη περισσότερο, καθώς σύμφωνα με το ημερολόγιό του και πολλούς θεωρητικούς υποστηρικτές της Κούφιας Γης, στις 19 Φεβρουαρίου 1947 πέρασε από άνοιγμα του Βόρειου Πόλους στο εσωτερικό της Γης…
 
Χωρίς να προλάβει να προχωρήσει περισσότερο (άγνωστο πόσο βαθιά είχε εισχωρήσει) ένας ιπτάμενος δίσκος πήρε τον έλεγχο του αεροπλάνου του, με κάποιο είδος δέσμης, και «αυτοί» τον προσγείωσαν στο κέντρο μίας πόλης, στο εσωτερικό της Γης, όπου του έδωσαν ένα μήνυμα:
«Θεωρούμε τους εαυτούς μας θεματοφύλακες αυτού του πλανήτη» του είπαν, «Εμείς δεν εγκρίνουμε ότι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν πυρηνικά όπλα».

H ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ (Δ.ΚΑΖΑΜΙΑΣ - Χ.ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ) ASTRA TV 20.01.17 ΒΙΝΤΕΟ


Σύμβουλος Ερντογάν: Ο Τσίπρας πούλησε τη χώρα του - Οι Έλληνες έγιναν όλοι σκλάβοι

 
«Ξαναχτύπησε» ο Γιγίτ Μπουλούτ: «Μακάρι να σηκώνονταν οι 300 του Λεωνίδα να πάνε να δούνε τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας...»

Για ξεπούλημα της Ελλάδας από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κάνει λόγο ο Γιγίτ Μπουλούτ, σύμβουλος του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, σε εκπομπή που παρουσιάστηκε στην κρατική τηλεόραση του τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού TRT haber.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters