Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλεί τον Χριστό αμαρτωλό και ψευδοπροφήτη!! (ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ)



Ο πάπας Φραγκίσκος βγάζει πλέων το αληθινό του πρόσωπο και δείχνει ότι αφεντικό του είναι… ο Σαμαέλ Σατανάς!Δείτε το βίντεο:

ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΨΕΤΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ !!!

ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ
Θέλουν να κάψουν τα στοιχεία της Εξεταστικής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ !!!

«Οι Έλληνες έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά την ελευθερία μας για να την πουλήσουμε τόσο φτηνά στον πρώτο τυχόντα» ...

Η παρουσία των σημερινών θεσμικών στην επέτειο των 195 ετών από την Α΄ Εθνοσυνέλευση, μας φέρνει στη σκέψη την αναπόφευκτη σύγκριση.

«Οι Έλληνες έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά την ελευθερία μας για να την πουλήσουμε τόσο φτηνά στον πρώτο τυχόντα» Δημήτριος Υψηλάντης
1. Ο Δημήτριος Υψηλάντης και η Α΄ Εθνοσυνέλευση

Τότε οι πρόγονοί μας διακήρυτταν τα εξής:
«Το ελληνικό Εθνος  το υπό τη φρικώδη οθωμανικήν δυναστείαν, μη δυνάμενον να φέρη τον βαρύτατον απαραδειγμάτιστον ζυγόν της τυραννίας και αποσείσαν αυτόν με μεγάλας θυσίας, κηρύττει σήμερον διά των νομίμων παραστατών του εις εθνικήν συνειγμένην συνέλευσιν ενώπιον θεού και ανθρώπων την πολιτικήν αυτού ύπαρξιν και ανεξαρτησίαν»

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ Ο ΝΥΝ & Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ !!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΜΑΜΟΥΘ 24.000.000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΚΑ
ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://www.kinima-ypervasi.gr/2017/01/24000000.html

Στον ανακριτή Κορίνθου οδηγήθηκαν πριν από λίγο πέντε στελέχη του καζίνο Λουτρακίου, τα οποία συνελήφθησαν κατηγορούμενα ως εμπλεκόμενα σε υπόθεση εισφοροδιαφυγής-μαμούθ.

Επαμεινώνδας Πανάς: Μασονία - Μυστικές Κοινωνίες, η ΝΤΠ και η Ελλάδα.

Πολλές φορές θα έχετε αναρωτηθεί για το λόγο ύπαρξης κάποιων μυστικών κοινωνιών (secret societies) [ή μυστικών εταιρειών]. Ασφαλώς και έχετε ακούσει για την περιβόητη «Λέσχη Μπίλντερμπεργκ», για τους «Ιλλουμινάτι» (=πεφωτισμένοι) και πολύ περισσότερο θα έχετε ακούσει για τους Ελευθεροτέκτονες ή τους Μασόνους.

Άραγε, γιατί υπάρχουν αυτές οι μυστικές κοινωνίες;
Ποιος είναι ο σκοπός τους;
Τι ακριβώς "προσφέρουν" στην κοινωνία...;

Τροφώνιο Αντρο – Μαντείο Διός

Τροφώνιο Αντρο – Μαντείο Διός 
Η Λιβαδειά είναι η αρχαία πρωτεύουσα της Βοιωτίας και δεν ονομάζεται έτσι επειδή υπάρχουν εκεί λιβάδια. Στην βαθιά αρχαιότητα, όπως γράφει ο Παυσανίας υπήρχε εκεί μία πόλη με την ονομασία Μήδεια και ήταν χτισμένη στον «πράσινο λόφο». Αργότερα, σύμφωνα με την μυθολογική παράδοση, ο Αθηναίος Λέβαδος ίδρυσε μία πόλη στην πεδιάδα, η οποία πήρε το όνομα της από τον κτήτορα της και ονομάστηκε Λιβαδεία και πολύ αργότερα το τοπωνύμιο παραφράστηκε και έγινε «Λιβαδειά».

Στους ιστορικούς χρόνους η πόλη έγινε ευρύτερα γνωστή στον Ελλαδικό χώρο λόγω του μυστηριακού μαντείου του Τροφωνίου. Στο αρχαίο Τροφώνιο Άντρο ταξίδευαν από παντού και ζητούσαν μελλοντολογικούς χρησμούς πάρα πολλοί άνθρωποι και εκεί είχαν προσφύγει ζητώντας

Νομιμοποίηση της Διχοτόμησης ή Αγώνας για την Αυτοδιάθεση του Κυπριακού Λαού;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΚΕΑ| ΚΥΠΡΟΣ:

Οι περίφημες —ξαφνικές για πολλούς— «διαπραγματεύσεις» για το Κυπριακό δεν εκφράζουν τίποτε άλλο από τον μόνιμο στόχο της Υπερεθνικής και της Σιωνιστικής Ελίτ στη Κύπρο, για την πλήρη εξάρτηση του Κυπριακού λαού από τους μηχανισμούς της παγκοσμιοποίησης και την ενσωμάτωσή του στη Νέα Διεθνή Τάξη. Στόχος που περνάει μέσα από την αποδοχή ενός «σχεδίου» ή «χάρτου» που επί της ουσίας —πέρα από τις φανφάρες για συνταγματική και εθνική «κυριαρχία»— εξασφαλίζει ότι το αίτημα για αυτοδιάθεση του κυπριακού λαού θα θαφτεί μια για πάντα κάτω από ένα σχέδιο «δικοινοτικής διζωνικής ομοσπονδίας»,

Ο ποιητής του αιδοίου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, αντιπρόεδρος της Βουλής, ΚΑΙ τ. υφ. Παιδείας σύντροφος ***Κουράκης, μας μπάζει "ανάμεσα στα σκέλια της" με το νεο του βιβλίο. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΦΩΤΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Τάσος Κουράκης«Ζωγραφίζει» ο Κουράκης με τα ποιήματα του: «Έρωτας είναι όταν ανάμεσα στα σκέλια της…». Ο βουλευτής Τάσος Κουράκης, ξαναχτυπά! Τη νέα του ποιητική συλλογή με τίτλο «Επί σωμάτων λέξεων» θα παρουσιάσει την ερχόμενη Τρίτη 31 Ιανουαρίου ο – ΚΑΙ – ποιητής αντιπρόεδρος της Βουλής , βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τ. Υπουργός Τάσος Κουράκης. Γνωστός και για τα ποιήματά του για το αιδοίο...

Επειδή, μια ζωή, φταίνε οι άλλοι


Επειδή, μια ζωή, φταίνε οι άλλοι. Εγώ θα σταθώ μόνο στους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ και τα ΛΑΜΟΓΙΑ που παρίστανται, και φέρουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ δίπλα στην Τουρκική και «Μακεδονική».

Όλους αυτούς, τους «έλληνες» του κάθε Αλέξη Τσίπρα, και του κάθε Πάνου Καμμένου, του «παλαιού και νέου» πολιτικού κατεστημένου της διαφθοράς και της προδοσίας.

Και αυτούς που κρύβουν τα πρόσωπα τους στις φωτογραφίες με τους Τούρκους και τους «Μακεδόνες» της Vardaska, ενώ παρίστανται και αντιπροσωπεύουν την Ελλάδα μας στην «Μακεδονία» των άλλων.
Μετά μας φταίνε οι άλλοι, οι ξένοι ε;

Σιχάματα, ανθέλληνες και προδότες, οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν ξεχνούν…!!!

Έκτακτη ανακοίνωση της Gazprom για τις ραγδαίες εξελίξεις στον πλανήτη


Ταυτόχρονα καμουφλαρισμένοι ρωσικοί πύραυλοι οδηγούνται στα σύνορα με την Ευρώπη

Οι μαζικές μετακινήσεις νατοϊκών δυνάμεων στα σύνορα της Ρωσίας δεν θα μπορούσαν να μείνουν αναπάντητες από την Ρωσία του Πούτιν.

Έτσι, πραγματοποιείται μαζική μετακίνηση πυρηνικών πυραύλων στα σύνορα με την Ευρώπη, οι οποίοι κατά την πάγια ρωσική τακτική θα «μασκαρευτούν» κατάλληλα, προκειμένου για να μην «ανιχνεύονται».

Όπως μεταδίδεται, η Ρωσία έχει έτοιμα 1.500 ειδικά πακέτα καμουφλάζ που θα χρησιμοποιηθούν για τους εκτοξευτές βαλλιστικών πυραύλων που διαθέτει.

Άνοιξε το στόμα του ο Μαρτίνης στον Κορυδαλλό. “Καίει” τρεις υπουργούς για μεθόδευση εκχώρησης του Ντυνάν στον όμιλο Πειραιώς του Σάλλα!


Σε ένορκη κατάθεση του στην εποπτεύουσα των φυλακών Κορυδαλλού, εισαγγελέα, Βικτωρία Μαρσιώνη, η οποία έχει ήδη διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Διαφθοράς, ο πρώην πρόεδρος του Νοσοκομείου, Ανδρέας Μαρτίνης, ο οποίος κρατείται προσωρινά για αδικήματα που του καταλογίζουν οι δικαστικές αρχές ότι διέπραξε κατά τη διάρκεια της θητείας του, εμπλέκει σε «σχέδιο εκχώρησης- παράδοσης» του «Ερρίκος Ντυνάν»:

Τους πρώην Υπουργούς Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο, Άδωνη Γεωργιάδη, Μάκη Βορίδη, αλλά και πρόσωπα εμπιστοσύνης των πολιτικών ηγεσιών τα οποία είχαν διοριστεί μέλη του Δ.Σ.

Τα παιδιά θα μαθαίνουν για τους τρανσέξουαλ αντί για τον Σωκράτη.ΒΙΝΤΕΟ απο τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ κανάλια

ΒΙΝΤΕΟ: Τα παιδιά θα μαθαίνουν για τους τρανσέξουαλ αντί για τον ΣωκράτηΗ ελληνική Παιδεία δίνει την θέση της στον «πολύχρωμο» σκοταδισμό.
Η ελληνική Παιδεία σε συνδυασμό με τα γεμάτα αγάπη και μαθηματική λογική λόγια του Χριστού είναι ο μόνος τρόπος, προκειμένου να αποκτήσει κάποιος πρόσβαση προς την αλήθεια. Το πρόσφορο πολιτικό έδαφος που έχει βρει η Νέα Τάξη, όμως, καταργεί όλα αυτα και τα αντικαθιστά με τις θεωρίες της Νέας Εποχής....

Τι σηματοδοτεί η κατάργηση της Αντιγόνης στο Λύκειο;

Γιατί δε φύτρωσε ποτέ στον κόσμο, σαν το χρήμα, τόσο κακή εφεύρεση· αυτό γκρεμίζει πόλεις, αυτό κι από τα σπίτια τους ανθρώπους ξεσπιτώνει, αυτό το φρόνιμο μυαλό το ξεπλανεύει πάντα, το παρασέρνει στο κακό και στης ντροπής τη στράτα, και καθετί το πονηρό μαθαίνει στους ανθρώπους, διδάσκει την ασέβεια σ’ όλες της τις εκφράσεις. Μα όσοι τα κατάφεραν στο χρήμα πουλημένοι, με τον καιρό κάποια στιγμή άσχημα το πληρώνουν.

Από πού νομίζετε ότι προέρχεται το παραπάνω απόσπασμα; Είναι από την «Αντιγόνη» του Σοφοκλή. Είναι η τραγωδία που περιέχει και το χορικό «Έρως ανίκατε μάχαν».

Είναι η τραγωδία που περιέχει και τον παρακάτω διάλογο:
ΚΡΕΩΝ  Παρ’ όλα αυτά το τόλμησες να παραβείς το νόμο;
ΑΝΤΙΓΟΝΗ  Γιατί δε μου το πρόσταξε αυτό ο μέγας Δίας ούτε και η συγκάτοικος με τους θεούς του Άδη, η Δίκη, είναι που όρισε στον κόσμο τέτοιους νόμους. Ούτε και νόμιζα ποτέ πως έχουν τέτοιο κύρος πια οι δικές σου προσταγές, ώστε, θνητός που είσαι, τους άγραφους κι ασάλευτους νόμους να ξεπεράσεις.

«η Κυβέρνηση λειτουργεί ως εντολοδόχος της τρόϊκας ενώ η Ιστορία δεν θα συγχωρήσει ποτέ το κατάπτυστο ΝΑΙ στους οικονομικούς εισβολείς».

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ (2007 – 2009) 
ΚΑΤΑΓΩΓΗ: ΧΩΡΙΟ ΠΩΓΩΝΙΣΚΟΣ ΚΟΝΙΤΣΗΣ

Στο βιβλίο του κ. Βασιλείου Νικόπουλου, με τον τίτλο «Αγαπημένο μου. Σύνταγμα ή αντισυνταγματικοί παραλογισμοί – Η αλήθεια για την σημερινή αντισυνταγματική κατάσταση της Ελλάδας» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΑΡΜΟΣ, τονίζεται ιδιαίτερα ότι: «η Κυβέρνηση λειτουργεί ως εντολοδόχος της τρόϊκας ενώ η Ιστορία δεν θα συγχωρήσει ποτέ το κατάπτυστο ΝΑΙ στους οικονομικούς εισβολείς».
Επίσης σημειώνεται ότι πρώτη φορά στην ιστορία του τόπου, το Σύνταγμα έγινε κουρελόχαρτο.

ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΑΝΕΥΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΣΑΣ...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ALPHA ΠΟΥ "ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΠΟΤΕ.
 
ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΘΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΕΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.


ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΗΝΥΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ..

Viky Charalambous

ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ», 
ΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ Ν' ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΚ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, 
ΗΤΟΙ ΕΚ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.
ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΤΑΛΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΑΦΟΥ ΜΙΑ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ» ΕΚ ΤΟΥ ΣΤΕΝΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΑΡΧΗ, 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
( ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΞΑΝΘΗΣ)
Ξάνθη 25-1-2017
Με μεγάλη έκπληξη ακούσαμε τη δημόσια τοποθέτηση, στο διαδίκτυο, του Μητροπολίτη Ξάνθης Παντελεήμονα, σε δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού με την επωνυμία ΚΑΝΑΛΙ 6 της Ξάνθης στις 15-1-2017, να χειραγωγεί τον λαό της Ξάνθης, χαρακτηρίζοντας τον Πολιτικό Φορέα ( με αριθ. Πρωτ. του Αρείου Πάγου 6199/040915) « ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ως οργάνωση και με «αμφιλεγόμενο» ρόλο, έντονα εθνικιστικό, αντιεκκλησιαστικό, αρχαιολογικό και ρατσιστικό. Χαρακτήρισε επίσης στην εν λόγω τοποθέτηση του, τους συμπολίτες του και μέλη του Πολιτικού Φορέα του Έθνους των Ελλήνων αφελείς, που τρώνε «κουτόχορτο», παραδίδοντας στην κυριολεξία με τον λόγο του τους Ξανθιώτες, βορά στις ορέξεις των Τραπεζών και των αντισυνταγματικών νόμων, που πολλάκις έγκριτοι νομικοί καθώς και ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών έχουν δημόσια καταγγείλει.

Οι δοσίλογοι της κατοχής 1940-'44 και το τέλος που είχαν... (video)


Απόσπασμα απο την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα "Ελεύθερος σκοπευτής".
Πόσες διαφορές υπάρχουν άραγε μεταξύ των σημερινών δοσιλόγων με εκείνους του 1940-'44...;

Η τιμωρία των δοσίλογων ήταν και θα είναι πάντα η ίδια...ΘΑΝΑΤΟΣ.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ...

Γεωδαιτικός Κανόνας Αρμονίας [πηγές, ροές και εκβολές ποταμών]


Ο θεός Απόλλωνας και η νεράιδα Δάφνη

– Το Ιερό Απόλλωνος Δειραδιώτη στο Άργος http://goo.gl/maps/1Oclt
 * ανασκάφηκε από τη Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή αλλά επειδή στα μεσαιωνικά χρόνια έγινε στην ίδια θέση μια μεγάλη εκκλησία και άλλα μικρότερα οικοδομήματα, ελάχιστα λείψανα του αρχαίου ναού διατηρήθηκαν.

Από το ιερό του Απόλλωνος Δειραδιώτη διατηρήθηκαν οι λαξεύσεις στο βράχο για τη θεμελίωση του, ενώ καλύτερα διατηρήθηκαν ο μεγάλος βωμός του Απόλλωνα και δέκα σκαλοπάτια σκαλισμένα στο βράχο.

Σήμερα, το Ιερό Απόλλωνος Δειραδιώτη, αν και Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς για τον πολιτισμό μας, έχει εγκαταλειφθεί πλήρως από το αποτυχημένο ελληνικό κράτος…

Παντού Ελλάδα! κάτω από τα πόδια τους!!! ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!! ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters