Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Η «ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΚΤΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ» ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΥΛΑ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ

Basilis Drosos
Η «ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΚΤΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ» ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑΝ ΜΑΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟΝ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΥΛΑ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΙΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΑΝΤΙΟΤΡΟΠΩΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!
 
ΔΙΟΤΙ Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕMΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ D.N.A. (ΙΘΥΣ +ΓΕΝΟΣ), ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΓΕΝΕΑ ΣΕ ΓΕΝΕΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΤ’ ΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΒΑΘΟΥΣ ΑΙΩΝΩΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ, ΠΑΡΑΛΟΓΟΝ, ΑΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΝΟΜΟ!!

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟ ΩΣ ΕΘΝΟΣ;;;

Athanasios Dimitrios Ntompros

.....ΕΛΛΗΝΕΣ...!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΕΡΗΜΗΝ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΟΠΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΩΣ ΔΑΝΕΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ............

ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΩΝ ΝΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ...........

ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΕΣ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΠΙΛΩΣΗΣ & ΔΥΣΦΗΜΗΣΗΣ, ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΚΑΛΕΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ

Thomas Kofinis
 
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΠΟΥ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ ΜΕ....ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 4 ΧΡΟΝΩΝ ....ΤΟ FBI... Η CΙΑ ...ΜΟΣΑΝΤ ...ΕΥΠ....ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ......ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.....ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ......!!!
 
Α) ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ..
Β) ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ...
Γ) ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΧΕΙ ΑΙΤΗΘΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ...ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!
Δ) ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/2013 ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ....ΑΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΧΟΥΛΑΧΟΥΠ, ΤΣΑΡΛΕΣΤΟΝ ΚΑΙ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠ.ΟΙΚ. ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΟΝ ΠΡΙΝ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑΧΙΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ !!!

%cf%85%cf%80%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%b5%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%b5%ce%bc%ce%b7-%cf%83%cf%89%cf%81%cf%81%ce%b1
………


18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2899 ή κατ’ άλλους 2015 
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ
Πρωτόκολλο 63673/18/12/15
ΟΡΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !!!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΠΟ 05/01/2017 ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»


ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»



ΑΦΟΡΑ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΠΟ 05/01/2017 ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»



ΑΘΗΝΑ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΒΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΠΡΩΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

Ο ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ, ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εκτός από την εκμάθηση των ελληνικών, την εκπαίδευση, τα επιδόματα, τα διαμερίσματα βγαίνουν προγράμματα για θέσεις εργασίας για «πρόσφυγες/μετανάστες».

Διότι πρέπει οι λαθρομετανάστες να «ενταχθούν».

Αυτό που όλοι οι δήθεν ονομάζουν ένταξη, με πρώτο και καλύτερο τον Καμίνη και την ομάδα του, είναι αυτό που από αρχαιοτάτων χρόνων ονομάζεται ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ.

Αποκάλυψη: Και όμως… Νησιά ελληνικής ιδιοκτησίας βρίσκονται στην τουρκική κυριαρχία

DIAKOMIXALHS022
        Γράφει ο Δημήτρης Ελ. Διακομιχάλης

Ο Ταγίπ Ερντογάν μετά την απειλή ότι άμεσα θα προχωρήσει στη διεκδίκηση των απολεσθέντων 16 νησιών του Αιγαίου στα πλαίσια της εκβιαστικής διπλωματίας που ασκείται από τη Τουρκία σε βάρος της χώρας μας τα τελευταία πενήντα χρόνια, μας απείλησε εκ νέου λέγοντας ότι θα αντιδράσει δυναμικά στο σχέδιο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολίτικής για το πρόγραμμα ανάπτυξης και κατοίκησης 28 μικρών νησιών του Αιγαίου.

Τόσον οι προηγούμενοι ηγέτες της Τουρκίας και πολύ περισσότερο ο Ταγίπ Ερντογάν αναδεικνύονται άριστοι μαθητές του Πρώσσου Στρατιωτικού και θεωρητικού του πολέμου Κλαούζεβιτς ο οποίος χρησιμοποιώντας τον «πόλεμο ως συνέχεια της πολιτικής με άλλα μέσα» επιδιώκουν με την απειλή χρήσης βίας να δημιουργήσουν μια δυναμική που να επιφέρει τα μέγιστα πολιτικά αποτελέσματα.

Πλοίο γεωτρήσεων-μυστήριο κοντά στα παράλια της Ρόδου! Φωτογραφίες


Ένα πλοίο γεωτρήσεων με σημαία Λιβερίας, κάνει “βόλτες” από χθες ανοιχτά της Ρόδου. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που έφθασαν στο Militaire.gr δεν πλέει και τόσο…ανοιχτά.

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !! ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΚΑΚ@Λ@- ΔΙΑΒΑΣΕΤΟ


Επειδή πολύς ντόρος γίνεται από τον…
φιλοξενούμενο Αλβανικό λαό, έχω κάποια ερωτήματα:

1. Εφόσον δεν αισθάνεσθε Έλληνες όσοι έχετε γεννηθεί στην Ελλάδα, ποιός ο λόγος να υιοθετείτε την Ελληνική υπηκοότητα;

2. Δεν ξέρετε ότι εφόσον πολιτογραφείστε ως Έλληνες,
έχετε και τις υποχρεώσεις των Ελληνοπαίδων,
όπως το να υπηρετείτε με σεβασμό στον Ελληνικό Στρατό;

ΙΔΟΥ Η ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ! Το Κρύβουν Αιώνες!! Ελάχιστοι το Γνώριζα, Αλλά δεν Μίλαγαν!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΜΝΗ & ΣΤΕΓΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ  ΑΛΒΑΝΩΝ! ΤΕΛΕΙΑ & ΠΑΥΛΑ! ΑΠΟ ΤΟΝ   Κ Α Υ Κ Α Σ Ο !!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΜΝΗ & ΣΤΕΓΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ
ΑΛΒΑΝΩΝ! ΤΕΛΕΙΑ & ΠΑΥΛΑ! ΑΠΟ ΤΟΝ
Κ Α Υ Κ Α Σ Ο !!!
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΙΩΝΕΣ, ΙΔΟΥ Η ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ: ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ …ΚΑΥΚΑΣΟ!!!
(ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΑΝ! ΙΔΟΥ Ο ΧΑΡΤΗΣ! ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΕΛΟΣ!!!) Δεν τα λέμε εμείς,
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters