Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

40 σελίδες ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ μέρος της μεγάλης ληστείας σε βάρος των ΕΛΛΗΝΩΝ

Να λογοδοτήσουν στους ΕΛΛΗΝΕΣ, εδώ και τώρα.
Οι διεφθαρμένοι ΔΙΚΑΣΤΕΣ και τα λαμόγια του ΣΔΟΕ των ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ της χώρας, και μαζί όλοι οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ για την καλοσχεδιασμένη ΛΗΣΤΕΙΑ σε βάρος των ΕΛΛΗΝΩΝ.

40 σελίδες ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ μέρος της μεγάλης ληστείας σε βάρος των ΕΛΛΗΝΩΝ.
 

Δραματική εξέλιξη: «Κελάηδησαν» οι «8» φυγάδες Τούρκοι αξιωματικοί όλα τα σχέδια εισβολής στην Ελλάδα!

του Γιάννη Πετρίδη
Σημαντικές πληροφορίες και πακέτο επιθετικών σχεδίων των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων κατά της Ελλάδας σε στικάκια μετέφεραν κάποιοι από τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς, οι οποίοι δραπέτευσαν μετά την αποτυχία του πραξικοπήματος στην χώρα μας και στους οποίους δόθηκε τελικά πολιτικό άσυλο με απόφαση του Αρείου Πάγου!

Αυτή ήταν η "προίκα" τους όταν ήρθαν στην Ελλάδα κάτι που συνεκτιμήθηκε από τις ελληνικές αρχές σίγουρα, αν και δεν έπαιξε ρόλο στην μη έκδοσή τους.

Σοκ από τα στοιχεία της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης : 4.400.000 αλλοδαποί στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή


Γνωρίζοντας τα συστήματα υπνωτισμού της κοινής γνώμης, τις σκοπιμότητες, αλλά και τα «οπτικά φράγματα» που κάποιοι επιβάλλουν στο πολιτικό μας σύστημα, αποφασίσαμε να σας δείξουμε με απλά στοιχεία και κατανοητά την πραγματικότητα, για έναν και μόνον λόγο.

Έχετε το απόλυτο δικαίωμα να ξέρετε…που πάμε και με ποιες προοπτικές.

Στις 30 Απριλίου 2012, ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε αναφέρει στο Βήμα FM με αφορμή την κατασκευή στρατοπέδου παράνομων (τότε) μεταναστών στην Αμυγδαλέζα: «Δεν είναι δυνατό μια χώρα έντεκα εκατομμυρίων με ένα εκατομμύριο νόμιμους μετανάστες – τους οποίους απορρόφησε τα προηγούμενα 15 χρόνια- να φιλοξενεί και ένα εκατομμύριο μετανάστες ….»

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ... 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1949: ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ» ΣΤΟΥΣ... «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ» ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ...!!!


Στον «ριζοσπάστη» της Πέμπτης, στην στήλη «Σαν σήμερα», η κομματική φυλλάδα της καπιταλιστικής επιχείρησης του Περισσού γράφει, μεταξύ των άλλων, και τα εξής:

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ


Vasilis Theodoropoulos
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΛΙΑΝ ΤΡΙΚΥΜΙΩΔΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΗΘΙΚΩΝ , ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ , ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ , ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΛΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΓΡΙΕΥΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΕΞΟΥΘΕΝΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΦΟΒΙΑΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε.

Hellas Planitia: Όταν η Ελλάδα «έφτασε» επίσημα στον Άρη το...1958


HELLAS PLANITIA 

Η ανακοίνωση του Νίκου Παππά περί δημιουργίας ελληνικής διαστημικής υπηρεσίας (Εθνικού Κέντρου Διαστημικών Εφαρμογών) προκάλεσε αίσθηση, με πολλούς να σπεύδουν να κάνουν πλάκα με το θέμα εντός και εκτός Διαδικτύου και άλλους, όπως ο διακεκριμένος επιστήμονας Διονύσης Σιμόπουλος, να επικρίνουν τη φαιδρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε η ανακοίνωση (και τον ίδιο τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής να απαντά στο «τρολάρισμα» μέσω Facebook).

Στον απόηχο της ανακοίνωσης, αξίζει να αναφέρουμε πως η Ελλάδα συμμετέχει στον ΕΟΔ (ESA) εδώ και χρόνια, καθώς και ότι έχει συμμετάσχει επιτυχώς σε διάφορα διαστημικά προγράμματα (ευρωπαϊκά, αμερικανικά και ρωσικά).

Σαν σήμερα το 1953, η Ελλάδα διέγραψε το χρέος της Γερμανίας

LONDON AGREEMENT ON GERMAN EXTERNAL DEBTS 
Το χρέος της χώρας είναι υπέρογκο. Ο λόγος όχι για την Ελλάδα, αλλά για τη Γερμανία. Πριν από 62 χρόνια υπογράφηκε στο Λονδίνο η συμφωνία για τη διαγραφή του γερμανικού χρέους.

ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ

Artemis SorrasΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ
ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ
ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ
ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ
ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ
ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΕΝΑ ΝΟΥ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ
ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ
Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΛΛΗΝΑ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

########################################

Γιάννης Καλογερόπουλος
ΚΑΙΡΕΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΙΖΟΥΝ ΣΟΒΑΡΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ .
 
1 ) ΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ?

2 ) ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ?

3 ) ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ - ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ?

4 ) ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ?

5 ) ΠΩΣ ΔΟΜΗΘΗΚΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ?

6 ) ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ?

7 ) ΣΗΜΕΡΑ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ?


8 ) ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ Ε.ΣΥ. ... ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ?

9 ) ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ?
ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ?

10 ) ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ δηλαδη ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ? ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ?

11 ) Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ < < ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ > > ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ?

12 ) ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ : < < ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ > > ??
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ?? ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ?

13 ) ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΞΟΝΑΣ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ?
ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΧΑΣΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ?

14 ) ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ?

15 ) ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ?  

ΤΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ 24ΩΡΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, αλλά ούτε… μισή κουβέντα από το «βοθροκάναλα»! ΜΠΑΣ και μας το φυλάνε για … έκπληξη;

%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%83-%ce%b2%ce%bf%cf%85%cf%84%cf%83%ce%b7%cf%83-1ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ & ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ
Α, ΜΠΑ; ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ 3 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΙΚΟ ΒΟΥΤΣΗ, ΣΤΟ ΤΕΛ-ΑΒΙΒ;;; Ε; Ε; (Πέρασες …καλά;)


ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ, ‘ΜΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ τόσες ημέρες ΑΥΤΟ ΤΟ – καραφλό – …ΠΑΙΔΙ, βγήκε το «νέο»! (Όταν λέμε ‘βγήκε’, εννοούμε με το …στανιό!)
Ο κ.Ν.Βούτσης λοιπόν που λέτε, έγινε ο πρώτος πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής στην νεωτέραν Ιστορίαν μας, που έκανε ΕΠΙΣΗΜΗ επίσκεψη στο Ισραήλ – και μάλιστα επί τ ρ ι ή μ ε ρ ο ν παρακαλώ…
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters