Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Ιδού πως θωρακίζονται τα σύνορα: Τζαμιά, μουσουλμανική προσευχή, μπούρκα τέλος – Bγήκαν και οι «κυνηγοί κεφαλών» για μετανάστες – Τα παραμύθια για ευρωπαϊκό κεκτημένο (βίντεο)


Ουγγαρία, μια χώρα που σέβεται την εθνική της κυριαρχία και την ακεραιότητα της. Απαγόρευση κτισίματος τζαμιών,παράνομο το κάλεσμα σε μουσουλμανική προσευχή, απαγόρευση της μπούρκας και του μπουρκίνι και «κυνηγοί κεφαλών» για τους παράνομους μετανάστες, είναι τα τελευταία μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση προκειμένου να θωρακίσει τη χώρα.

Όλα είναι άψογα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια από την μουσική μέχρι την ομάδα των ειδικών δυνάμεων που χρησιμοποιούν μοτοσικλέτες, ελικόπτερα ακόμη και άλογα για να κάνουν περιπολίες στα σύνορα αναζητώντας άτομα που μπορεί να θέλουν να περάσουν παράνομα στην Ουγγαρία. Όταν τους εντοπίζουν τους ακινητοποιούν και τους δένουν τα χέρια.
Ο ψυχολογικός αντίκτυπος του βίντεο -πρόκειται για ψυχολογική επιχείρηση- επέδρασε άμεσα στους υποψήφιους παράνομους μετανάστες ενώ έχει περάσει και το μήνυμα ότι η χώρα έχει νόμους και σχέδιο… Σε αντίθεση με εμάς που τους καλέσαμε να …λιαστούν…

Λύση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης! .

Gordon O'Connor, Υπουργός Εθνικής Άμυνας

Εκπληκτική απάντηση του Καναδικού κράτους
προς "ευαίσθητους" πολίτες του


Ίσως είναι η λύση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα. Όλοι αυτοί που διαδηλώνουν και συμπαραστέκονται ενεργά υπέρ των παρανόμως εισερχομένων και παραμενόντων στην Ελλάδα μεταναστών, θα πρέπει να αποδείξουν ενεργά και στην πράξη το ενδιαφέρον για αυτούς. Η λύση έρχεται από τον Καναδά και δείτε γιατί.

Η Τράπεζα Rothschild υπό ποινική έρευνα για απολεσθέντα 4 δις σε παγκόσμια έρευνα για διαφθορά

Πέρυσι το πέπλο του φαινομενικά αήττητου βγήκε από τη μυστικοπαθή τραπεζική αυτοκρατορία Rothschild, καθώς στον βαρόνο David de Rothschild και την εταιρεία του Rothschild Financial Services Group είχαν απαγγελθεί κατηγορίες από Γάλλους εισαγγελείς με την κατηγορία ότι εξαπάτησε Βρετανούς συνταξιούχους σε ένα σύστημα που είδε μεγάλα ποσά χρημάτων να υπεξαιρούνται.

Η Εισαγγελία Μανχάταν παρέδωσε την αρχαία σαρκοφάγο στην Ελλάδα


Ο εισαγγελέας του Μανχάταν Σάιρους Βανς Τζούνιορ και ο ομογενής βοηθός εισαγγελέας – έφεδρος συνταγματάρχης, Ματθαίος Μπογδάνος, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 παρέδωσαν στον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Κωνσταντίνο Κούτρα, τη μαρμάρινη σαρκοφάγο που προέρχεται από την Ελλάδα και η οποία είχε εξαχθεί παράνομα.

Ο Χρήστος Τσιρογιάννης, ο οποίος εντόπισε την μαρμάρινη σαρκοφάγο και ενημέρωσε τις αρχές αλλά και ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Κωνσταντίνος Κούτρας μιλούν στο ellines.com

Η Εβραιοκρατία στον τόπο μας και ο Αριστερός ρουφιάνος του Ρότσιλντ και του Σόρος.

Αξελ Οβριόπουλος στο Κίεβο δίπλα από τον νεοναζί και αιμοσταγή Πορόσένκα, και μετά σκούπισε το αίμα από την παλάμη του.  
Ο Αξελ ομολόγησε την Εβραιοκρατία που τσουρουφλίζει τον ελληνικό λαό. Μιλάει σε αυστραλοπίθηκους, τα λέει με ειλικρίνεια, και δεν τον καταλαβαίνουν. «Η Ελλάδα είναι κράτος-μέλος της ΕΕ και παρά το γεγονός ότι είχε ιδιαίτερο οικονομικό συμφέρον να υπάρξει άμεσα μια διευθέτηση της κρίσης...

Φιλάνθρωποι …δικαστές!!!

Ῥέ ποῦ πᾶμε;

Ἁρπαξαν 285.000.000…

Παιδιὰ εἶναι, μυαλὸ δὲν ἔχουν, δὲν κάνει νὰ τὰ μαλώνῃς…

Στὸ δικαστήριο προθυμοποιήθηκαν νὰ ἐπιστρέψουν τὰ 85 καὶ νὰ κρατήσουν τὰ 200, γιὰ πάρτη τους καὶ γιὰ πάρτη ὅσων τοὺς «συμπαρεστάθησαν» σὲ αὐτὴν τὴν δοκιμασία.

Η άγνωστη ελληνική επανάσταση του 727 μ.Χ. ενάντια στους Βυζαντινούς

Βρισκόμαστε στην Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (Βυζάντιο) την εποχή του Λέοντος Γ’ του Ισαύρου. Ήταν αυτοκράτωρ από το 717 έως το 741. Αν και κατάφερε να αποκρούσει προσωρινά τους εξ ανατολής εχθρούς, στα υπόδουλα ελληνικά εδάφη σιγόβραζε η Επανάσταση των «Ελλαδικών» όπως την αποκαλούν οι βυζαντινές πηγές.

Σύμφωνα με παλαιότερους ιστορικούς, όπως ο A. Lombard, η καταστολή της Ελληνικής Επαναστάσεως ήταν μία προσπάθεια «αποκαθάρσεως» της βυζαντινής αυτοκρατορίας εκ μέρους του Λέοντος από το «μίασμα της ειδωλολατρίας».

Άλλοι ιστορικοί όπως ο Νικηφόρος Βρυέννιος θεώρησαν ότι μαζί με την Επανάσταση των Ελλήνων προς αποκατάσταση των Ιερών Βωμών και Ναών, στο επαναστατικό ρεύμα ενώθηκαν και κοινωνικοπολιτικές αξιώσεις, όπως η μείωση της φορολογίας.

Αθανασία Γεωργοσοπούλου (Δικηγόρος): Εν άλλοις λόγοις θα έπρεπε να θυμώσεις πολύ , που ενώ έχει αποδειχθεί η ύπαρξη των 600 δις κανείς θεσμός δεν έκανε τίποτε δια να αξιοποιήσει αυτόν τον πλούτο που έχει κατατεθεί υπέρ σου







ΜΙΑ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΙΝ ΑΛΛΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ
 
Επειδή πολύς λόγος δια την αναίρεση υπέρ του νόμου , που ασκήθηκε κατά της αθωωτικής απόφασης 67650/2013 , που αναγνώρισε την ύπαρξη των 600 δις , λεκτέα τα εξής :
 
Σύμφωνα με το άρθρο 473 Κ.Ποιν.Δ.
1. Όπου ειδική διάταξη νόμου δεν ορίζει διαφορετικά, η προθεσμία για την άσκηση ένδικων μέσων είναι δέκα (10) ημέρες από τη δημοσίευση της απόφασης. 
Αν ο δικαιούμενος δεν είναι παρών κατά την απαγγελία της απόφασης, η πιο πάνω προθεσμία είναι επίσης δεκαήμερη, εκτός αν αυτός διαμένει στην αλλοδαπή ή είναι άγνωστη η διαμονή του, οπότε η προθε­σμία είναι τριάντα (30) ημερών και αρχίζει σε κάθε περί­πτωση από την επίδοση της απόφασης.
Το προηγού­μενο εδάφιο εφαρμόζεται και για την προθεσμία άσκη­σης ένδικων μέσων κατά βουλευμάτων. Για τον εισαγ­γελέα πλημμελειοδικών η προθεσμία άσκησης ενδίκων μέσων κατά βουλευμάτων αρχίζει από την πραγματική κοινοποίησή τους (άρθρο 165 παρ. 2). 

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: "BANK GUARANTEE SEAL"- ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ, ΕΠΙ ΕΝΟΡΚΗΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ - ΚΗΔΕΜΟΝΑ...ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ...

Viky Charalambous
ΜΠΟΡΕΙΤΕ «ΚΥΡΙΟΙ», ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ... «ΑΔΑΕΙΣ», ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΠΕΥΣΑΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΠΙ ΑΠΑΤΗΛΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ «ΕΡΕΥΝΩΝ», ΠΟΥ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΠΡΟΩΘΗΣΑΤΕ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ... 
ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ "BANK GUARANTEE SEAL"- ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ, ΕΠΙ ΕΝΟΡΚΗΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ - ΚΗΔΕΜΟΝΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΗΡΟΥΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΑΝ ΑΞΙΟΓΡΑΦΑ, ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΜΕΝΩΝ ΕΞ' ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΑΞΗ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙΣΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ, ΕΦ'ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΑΠΑΘΑΝΑΤΙΣΜΕΝΗ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΚΥΡΙΟΙ, ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ...
ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ..

Αληθεύει ότι σε σπήλαια στην Κρήτη βρέθηκαν αρχαία ρομπότ και οι μυστικές υπηρεσίες κάλυψαν το γεγονός;;

Πριν από αρκετά χρόνια, το 1996, την Κυριακή 12 Μαϊου, εμφανίσθηκε ένα δημοσίευμα στην εφημ. ‘ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ’ με τίτλο: Οι “Κυνηγοί” της μούμιας του Μίνωα.
Τι κρύβουν τα νότια παράλια της Κρήτης και το ξαφνικό ενδιαφέρον του Ντένικεν;
Το άρθρο που υπογράφει ο Δημήτρης Κόκκορης αναφέρεται σε μια επίσκεψη του Ντένικεν στην Κρήτη με επίκεντρο το…. χωριό Τσούτσουρος, στο οποίο γίνονται απίστευτες περιγραφές.

Επειδή έχω σκανάρει το άρθρο, αλλά δεν μπορώ να το στείλω με μορφή εικόνας, το αντιγράφω: Περίεργα πράγματα. Και ακατανόητα. Εξαιρετικά δύσκολο να τα προσεγγίσει η κοινή λογική. Μοιάζουν περισσότερο με καλοδουλεμένο σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Η ιστορία της βόμβας του Κορδελιού - Ποιος την έριξε και γιατί ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Πως βρέθηκε εκεί η βόμβα του Κορδελιού; Γιατί βομβαρδίστηκε η συγκεκριμένη περιοχή το 1944;
Το βράδυ της 5ης Δεκεμβρίου 1943 τα εγγλέζικα -συμμαχικά αεροπλάνα προφανώς από λάθος συντεταγμένες βομβάρδισαν αστικές περιοχές κάτι που είχε ως επίπτωση περί τους 500 νεκρούς.
Είναι δε πολύ πιθανό ότι βρίσκονται ακόμα στο έδαφος της περιοχής και άλλες βόμβες σαν αυτή που ανακαλύφθηκε τυχαία. Άλλωστε ήταν συνηθισμένο φαινόμενο τότε κατά την διάρκεια των μαζικών βομβαρδισμών αρκετές από τις βόμβες να μην σκάνε και να χώνονται βαθιά στο έδαφος.

Η περίεργη ιστορία των Ελλήνων του Περού. Δεν μιλούν ελληνικά αλλά είναι πιο.. Έλληνες από εμάς



Το 1880, κατά τη διάρκεια του πολέμου μεταξύ Περού και Χιλής, συνέβη ένα περίεργο περιστατικό: Σε μια αιματηρή επιδρομή των Χιλιανών κατά του χωριού Σαν Αντρές του Περού, οι Χιλιανοί στρατιώτες σκότωναν αδιακρίτως τους κατοίκους του χωριού.

ΠΩΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Οι περισσότεροι Έλληνες μέσα από την παραπληροφόρηση τής εκκλησίας και της ανθελληνικής πολιτικής εξουσίας, αγνοούν παντελώς το τρόπο επιβολής του χριστιανισμού στην πατρίδα μας..
Αν τύχει και ρωτήσεις κανένα πιστό θα σου πει ότι οι «ειδωλολάτρες» Έλληνες έγιναν χριστιανοί με τον λόγο του Ιησού και με την διδασκαλία του Σαούλ!!

Αυτό είναι μεγάλο ψέμα γιατί ο χριστιανισμός αφού κοπτοράφτηκε απτις Εβραϊκές διαδόσεις κι επιβλήθηκε δια τής βίας στους Έλληνες και τους Ρωμαίους πολλά χρόνια μετά τον θάνατο του Ιησού τους ο οποιος -λενε- σταλθηκε για να σωσει τα πλάσματα του απτην κατάρα του πατέρα του!!

ΤΙ ΑΝΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

Αρχαίος ναός
Του Ι. Θεοδωρόπουλου.
Είναι μια ερώτηση που θέλω να βάλω στα χείλη όλων όσων θέλουν να λέγονται Έλληνες και αισθάνονται ότι είναι Έλληνες.
Την σημερινή εποχή που ζούμε μοιάζει σαν να έχουμε επιβιβαστεί σε ένα υπερσύγχρονο όχημα και τρέχουμε και τρέχουμε και ηδονιζόμαστε απολαμβάνοντας τα επιτεύγματα και τα θαύματα της σύγχρονης τεχνολογίας, η οποία βελτίωσε κατά πολύ την ποιότητα της ζωής μας. Έχουμε κατακτήσει ένα πολιτισμό που η γνώση και οι ιδέες είναι ελεύθερες, ξεφύγαμε από τις εποχές που οι διανοητικώς ανάπηροι έκαιγαν τα βιβλία δημοσίως.
Αυτόν το πολιτισμό υπάρχει περίπτωση να τον χάσουμε; θεωρητικά ναι, και αυτό θα συμβεί μόνον αν καταστραφεί ο πλανήτης Γη, δηλαδή πρέπει να συμβούν άκρως συνταρακτικά γεγονότα. Άρα ένας πολιτισμός και μια τεχνογνωσία δεν χάνονται γιατί πέρασε η μόδα του.

ΓΝΩΜΗ: Η Γλώσσα, η Ομογένεια και η Κυβέρνηση


ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΛΑΣΠΙΝΑ
Ο, τι έγινε στη Νάπολη στις 9 Σεπτεμβρίου, για την 2η άτυπη (!) επέτειο της «Ελληνικής Γλώσσας και του Ελληνικού Πολιτισμού»,  είναι συγκλονιστικό! Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι αψευδής μάρτυρας.
Δεν μιλάμε μόνον για την αρτιότητα του όλου προγράμματος. Ούτε μόνον για την υποδειγματική παρουσίαση των μαθητών των Κλασσικών Γυμνασίων της Καλαβρίας. Κυρίως αναφερόμαστε στο φιλ- ελληνικό πνεύμα που ήταν διάχυτο στο Museo Civico Raffaele Marrocco.
Η καρδιά του ελληνισμού χτυπά εκτός των τειχών.
Αν αυτά έγιναν στην Ιταλία από Ιταλούς και Ελληνοιταλούς μαθητές των Κλασικών Λυκείων, στην Ελλάδα τι έπρεπε να έχει γίνει;

Στην Ιταλία γιόρτασαν την «Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας»!!

Στιγμιότυπα από τη δεύτερη παγκόσμια ημέρα της ελληνικής γλώσσας και του ελληνικού πολιτισμού στη Νάπολη σήμερα(9/2) . Η Νάπολη πρωτοπορεί περήφανη. Istantanee dalla maratona della seconda giornata mondiale della lingua e della cultura ellenica. NAPOLI ha aperto e indicato la strada! Riconoscente ai ragazzi e ai docenti dei licei classici, ai ragazzi della comunità e a tutta la squadra organizzativa. Insuperabili tutti. Riconoscente, fiero e commosso. Noi continuiamo e gli altri restino a guardare!

Όχι, οι Έλληνες επίσημοι προσκεκλημένοι δεν προσήλθαν!

ΑΚΡΩΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ !!

Χρήστος Μαυρίδης
ΑΚΡΩΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ
ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ
-------------------------
ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ προς O.I.T.C. (Office of International Treasury Control – Γραφείο Διεθνούς Οικονομικού Ελέγχου, είναι δηλαδή η διαχείριση των παγκόσμιων ταμείων σαν θεσμός) για ΑΜΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ώστε να γίνει η λήψη του Μερίσματος των Κληρονομικών Κεφαλαίων προς όφελος της Ελλάδας της Κύπρου και του Απανταχού Ελληνισμού με σκοπό να υλοποιηθούν επενδύσεις σε Έργα Υποδομών και Εργασίες Ανθρωπιστικής Βοήθειας. 
ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ 2.300.000.000.000 ΕΥΡΩ

ANNA RF feat AMIR BAR-DAVID & REVITAL KHALFON playing the piece 'weeping eyes' , composed by seluvenin. MIKIS THEODORAKIS 2013 HIMALAYA


ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ. Ουρανία Μιχαλολιάκου: Είμαι στρέητ, είμαι Ελληνίδα και δεν γουστάρω την υποκρισία σας. ΒΙΝΤΕΟ



 

Η απάντηση της κόρης του αρχηγού της Χρυσής Αυγής στη Μαίρη Συνατσάκη. Καθισμένη μπροστά από μία βιβλιοθήκη, η Ουρανία Μιχαλολιάκου δίνει τη δική της απάντηση στο βίντεο της Μαίρης Συνατσάκη με τίτλο (ΕΔΩ)
«Είμαι γκέι, είμαι Αλβανίδα, είμαι πρόσφυγας».

Η κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής με ένα βίντεο με τίτλο: «Είμαι Ελληνίδα, είμαι στρέιτ και δεν γουστάρω την υποκρισία»...
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters