Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ - ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΝΕ ΕΤΣΙ;

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΣΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΣΟΙ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΚΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΛΛΥΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ; ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ;

ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΣΠΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΑ ΞΑΝΑ ΧΤΙΖΟΥΜΕ. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ; ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ C.I.A, ΤτΕ, INTERPOL, DIA, N.S.A. ΕΥΠ, Μ16,ΜΟΣΑΝΤ, F.E.D, I.F.C.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΤΑΘΗ ΣΑΡΑΝΤΗ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ. 
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥΣ. 
ΕΧΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ [ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ] ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ. 
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ. 
 
ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ Η ΦΤΩΧΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΣΗ ΤΟΥΣ. 

ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΕΕΕΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Panagiotis Lefakis
ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΕΧΘΕΣ Ο ΒΕΡΥΚΟΚΟΣ (ΒΕΡΥΚΙΟΣ) ΣΤΟΝ ALPHA TV ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΛΑ ΤΣΑΛΙΜΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΠΟΥ ΟΙ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ (ΑΥΤΟ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ!!), ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΑΠΛΑ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΜΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ!!!

ΤΟ ΝΕΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
Ομαδικός Τάφος Πρωθυπουργών, Υπουργών και Βουλευτών έξω από τη Βουλή, όπου θα θάβονται ζωντανοί όλοι εκείνοι που κατέστρεψαν την Ελλάδα, κλέβοντας δημόσιο χρήμα και εξαπατώντας τους Έλληνες !!!
Για να τιμωρούνται οι προηγούμενοι και να παραδειγματίζονται οι επόμενοι !!!

Ο Κρητικός που Τόλμησε Να Τα Βάλει με τον Ροκφέλερ, αλλά δεν μάθαμε ποτέ ! ! !

Είναι ο άνθρωπος που αποτέλεσε σύμβολο των αγώνων για τα εργατικά δικαιώματα, σε όλη την Αμερική και στις φλέβες του κυλούσε κρητικό αίμα!
Ο λόγος για τον Λούη Τίκας, Ηλία Σπαντιδάκη κατά το ελληνικότερον, ο οποίος πρωτοστάτησε στην επανάσταση των ανθρακωρύχων στο Λάντλοου του Κολοράντο, στις ΗΠΑ και δολοφονήθηκε το 1914.

Ο Ηλίας Σπαντιδάκης γεννήθηκε στη Λούτρα Ρεθύμνου το 1886 και ο πατέρας του ονομαζόταν Αναστάσιος. Το 1906 σε ηλικία 20 ετών μετανάστευσε στις ΗΠΑ, μαζί με άλλους Λουτριανούς (Βιτζιγκουνάκης, Περακάκης Εμμ.) για μια καλύτερη ζωή. Ποτέ όμως δε γύρισε στον τόπο του.

Στην Αμερική άλλαξε το όνομά του σε Λούης Τίκας και με αυτό το όνομα γράφτηκε στην ιστορία των συνδικαλιστικών αγώνων.

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΑ 440 Hz ΜΑΣ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ 432 Hz;


Το μεγαλύτερο κομμάτι της παγκόσμιας μουσικής έχει ρυθμιστεί στα 440Hz από το Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO), που εγκρίθηκε το 1953. 
Οι πρόσφατες ανακαλύψεις, σχετικά με την παλμική / ταλαντευόμενη φύση του σύμπαντος, δείχνουν ότι αυτό το σύγχρονο διεθνές πρότυπο έντασης του ήχου μπορεί να δημιουργήσει ανθυγιεινή επίδραση ή αντικοινωνική συμπεριφορά στη συνείδηση των ανθρώπων.
Η συχνότητα A=432 Hz, γνωστή ως Βέρντι ‘Α’ είναι ένας εναλλακτικός συντονισμός που είναι μαθηματικά συνεπής με το σύμπαν. Η μουσική με βάση τα 432 Hz εκπέμπει ευεργετική θεραπευτική ενέργεια, διότι είναι ένας καθαρός ήχος των θεμελιωδών μαθηματικών για τη φύση.

Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ - Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΗΧΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ν, ή ς ΚΑΙ Η ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΥΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΨΕΙΣ ΜΑΣ.

Τα φωνήεντα στο αλφάβητο όχι μόνο “δονούν” συγκεκριμένες περιοχές του ανθρώπινου εγκεφάλου αλλά “μεταφράζονται” σε ήχους και αριθμούς.
Η επίδραση του ολυμπιακού πνεύματος στην ανθρώπινη πρόοδο” ήταν η εισήγηση του καθηγητή Γεωλογίας Σταύρου Π. Παπαμαρινόπουλου, στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου με θέμα, η οποία τάραξε τα νερά της επιστημονικής κοινότητας και μάλιστα των γλωσσολόγων. Φαίνεται ότι την πολυδιάστατη μυστική σχέση γλώσσας, αριθμών, μουσικής αλλά και ανθρώπινης σκέψης γνώριζαν πολύ καλά οι Πυθαγόρειοι.

Φαίνεται ακόμη ότι η αφαίρεση ήχων, όπως το τελικό ν ή ς, ή ακόμη η απλούστευση της ελληνικής γλώσσας έχει αποδυναμώσει την επίδραση που ασκεί στους νευρώνες και τις συνάψεις μας.

Η Νίγια και 12 Αρχαιοελληνικές Πόλεις σε Κίνα που Απαγορεύεται να Έρθουν στο Φως

Ο Αμφορέας αυτός βρέθηκε στην πόλη Νίγια κάπου 640 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πόλης Kashgar το 1993. Η ανακάλυψη δεν είναι νέα, δηλαδή δεν είναι ούτε του προαναφερόμενου χρόνου. Πηγαίνει αρκετά πίσω.
Ο Βρετανός εξερευνητής σερ Όρελ Στέιν (Sir Aurel Stein), περιδιαβάζοντας την Κίνα το 1903 (106 χρόνια πριν) άκουσε από Κινέζους χωρικούς για την ύπαρξη μιας αρχαίας ελληνικής πόλης κάτω από μεγάλους αμμόλοφους. (Όταν επιβλήθηκε στην Κίνα το κομμουνιστικό καθεστώς τα αρχαιολογικά ενδιαφέροντα αδράνησαν.).

Η Ελλάδα δεν παράγει μόνο σταφύλια και ελιές. Δείτε δέκα πρωτοποριακές παραγωγές που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις ξένες.


 

Αν απευθύναμε σε κάποιους ανθρώπους την ερώτηση ‘’Γνωρίζετε τι παράγει η Ελλάδα;’’, 
οι απαντήσεις σίγουρα θα περιστρέφονταν γύρω από τις γνωστές παραγωγές της χώρας όπως λάδι, ελιές, σταφύλια και γενικότερα θα παίρναμε όλες τις κοινότυπες απαντήσεις.

Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις όπου η Ελλάδα πραγματικά πρωτοπορεί δημιουργώντας προϊόντα τα οποία δεν υπάρχουν πουθενά αλλού καταρρίπτοντας έτσι το μύθο πώς στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πρωτοποριακές παραγωγές. Ας δούμε λοιπόν τι παράγει η Ελλάδα.

ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΚΙ ΑΥΤΟ...;;;; ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…


 

Πώς γίνεται, ρε παιδί μου, όλα τα κρίσιμα πόστα στην Ελλάδα να τα ελέγχουν οι Εβραίοι; Από τους βασικότερους διαχειριστές της «Προσφυγικής Κρίσης» στην Ελλάδα είναι ο «Διεθνής Οργανισμού Μετανάστευσης» (ΔΟΜ), που από το 1998 το ελληνικό του Τμήμα διευθύνεται από έναν παχύσαρκο Εβραίο: Τον Δανιήλ Εσδρά, που έχει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα Κανάλια και βρίσκεται πάντα δίπλα στον υπουργό Μετανάστευσης Γιάννη Μουζάλα όταν ανακοινώνει κάτι ευεργετικό για τους εισβολείς λαθροπρόσφυγες…

Προχθές Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, ο βαρέων βαρών Δανιήλ Εσδράς ξαναβγήκε στον «Σκάϊ» στην εκπομπή της γκομενίτσας Άννας Μπουσδούκου, για να μας πείσει πόσο ωφελούν την Ελλάδα οι εισβολείς λαθροπρόσφυγες.

Η Ιλιάδα σε έναν χάρτη: Όλοι οι Ομηρικοί ήρωες και οι καταγωγές τους Η Ιλιάδα σε έναν χάρτη: Όλοι οι Ομηρικοί ήρωες και οι καταγωγές τους

Η Ιλιάδα σε έναν χάρτη: Όλοι οι Ομηρικοί ήρωες και οι καταγωγές τους
Είναι πραγματικά εκπληκτικό το τι μπορεί να βρει κανείς κατά τύχη στο Διαδίκτυο: Ως γνωστόν, στους δαιδαλώδεις «διαδρόμους» του μπορούν να βρεθούν από άγνωστα «διαμαντάκια», μέχρι καρποί/ προϊόντα λειτουργίας νοσηρών εγκεφάλων- σίγουρα πάντως, ο χάρτης που ακολουθεί ανήκει στην πρώτη κατηγορία.

Ο εν λόγω χάρτης είναι εμπνευσμένος από τον χάρτη «Αχαιοί και Τρώες» (Achaeans and Trojans), του Greek Mythology Link, ιστοσελίδας που δημιούργησε ο Κάρλος Παράντα- συγγραφέας του «Genealogical Guide to Greek Mythology». 
Σε αυτόν εμφανίζονται όλοι οι ήρωες της Ιλιάδας και οι καταγωγές τους, σε μια μοναδική αναπαράσταση των πρωταγωνιστών και δευτεραγωνιστών του αθάνατου ομηρικού έπους, τόσο από την πλευρά των Αχαιών όσο και των Τρώων.

Ο ΗΛΙΟΣ δέχεται «ΕΠΙΘΕΣΗ» από ΔΥΟ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ (video)

ΗΛΙΟΣ δέχεται
Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Τι είναι αυτό που περνούν ξυστά από τον Ήλιο σαν να θέλει να τον σκουντήσει και εκείνο που εξαπολύει δέσμη εναντίον του;…

Δύο εκπληκτικά γεγονότα φαίνεται πως συνέβησαν σε διάστημα δύο ημερών (μέσα Φεβρουαρίου 2017) τα οποία προβληματίζουν το SOHO, από όπου και ελήφθησαν.

Διακρίνονται δύο τεράστια άγνωστα αντικείμενα τα οποία μοιάζουν να επιτίθενται στον Ήλιο…

Το πρώτο, σύμφωνα με το video που ακολουθεί, υπολογίζεται να έχει το μέγεθος του πλανήτη Δία…

Έρχεται από πάνω με αστραπιαία ταχύτητα αλλά την στιγμή που θα νομίζαμε ότι θα συγκρουστεί με τον Ήλιο, αλλάζει άμεσα κατεύθυνση…

ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 

Πρόλογος
Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες ενεργοποίησαν το ολοκαύτωμα των Ελλήνων, μέσω των Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών.

Η αλλοίωση του γένους των Ελλήνων γίνεται με την βίαιη εισβολή Ισλαμιστών λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, με τη φτωχοποίηση των Ελλήνων, και με τα «προσφυγόπουλα» στα Ελληνικά Σχολεία.

Ελληνική Ιθαγένεια και Ισλαμική λαθρομετανάστευση είναι ένα καλά ωργανωμένο σχέδιο για την κατάληψην της Ελλάδος από τους Σιωνιστές Παντοκράτωρες της Γης.

Μέσα στην Βουλή των Ελλήνων, και στην «Ελληνική» Κυβέρνηση έχουν διεισδύσει πολιτικοί Σιωνιστικής καταγωγής, μαριονέτες των εχθρών της Ελληνικής φυλής, και του Ελληνικού Έθνους.

Η ΔΗΘΕΝ «ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΤτΕ» ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΥΤΗΣ.



Viky Charalambous ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΘΕΝ «ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΤτΕ» ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΥΤΗΣ. ΠΡΟΪΟΝ ΑΠΑΤΗΣ, ΜΗ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ, ΑΝΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΟ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΣ, ΚΕΙΜΕΝΟ,

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΗ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΕΝΩ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΘΑ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΝΟΜΙΚΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΙ ΑΣΣΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ

Artemis Sorras
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕ ΚΛΗΤΕΥΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΗΘΕΛΑΝ ΕΚΕΙ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΚΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΟΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΙΡΕΣΗ, ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ 48 ΑΡΕΙΟΠΑΓΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΘΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΥΠΟΣ ΜΕ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ,
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΗ ΤΕΛΟΣ

Αποκάλυψη! Η Μυστική Συμφωνία με τον Rothschild

Η απόρρητη σύσκεψη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του Αλ. Τσίπρα στο Παρίσι, η ξαφνική εμφάνιση του βαρόνου και η προμήθεια των 2.500.000 ευρώ

Το μυστήριο του ταξιδιού του πρωθυπουργού στο Παρίσι ξεδιαλύνει σήμερα η «δημοκρατία», αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο των πρόσφατων συναντήσεών του στην πόλη του φωτός.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε με τους επιτελείς της Rothschild για να κλείσει -μετά το πράσινο φως που άναψε ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους- τη συμφωνία μαζί τους με στόχο την έξοδο της χώρας στις αγορές.

Ποιός Έκαψε την Ρώμη; Η Παραποίηση της Ιστορικής Αλήθειας

Ποιός Έκαψε την Ρώμη; Η Παραποίηση της Ιστορικής Αλήθειας


Η πυρπόληση της «αιώνιας πόλης»
Ποιος έκαψε την Ρώμη; 

Ο Νέρωνας ή ο Παύλος;


Το σημερινό θέμα είναι από τα πλέον δύσκολα, διότι είναι ταμπού και έχει εδραιωθεί επί 1900 και πλέον χρόνια, με μία παραπληροφόρηση και με έναν θρησκευτικό φανατισμό και μίσος που δύσκολα ανατρέπονται, αλλά θα πρέπει σαν τέκνα του ελληνικού φωτός να μην μας πτοεί τίποτα.
Διότι Θείον, Φως και Αλήθεια είναι έννοιες συγκλίνουσες και ταυτόσημες, που μόνον με τον ελληνικό λόγο είναι δυνατόν να τις προσεγγίσουμε και να τις κατανοήσουμε εν μέρει και όχι με την άκρατο, άλογο και στείρα πίστη και την κατ’ αποκάλυψιν αλήθεια, που επινόησαν διάφοροι για τους δικούς τους σκοπούς ανά τους αιώνες, οδηγώντας έτσι την ανθρωπότητα σε ποταμούς αίματος, στον σκοταδισμό και στην σημερινή επάρατο νεοβάρβαρη παγκοσμιοποίηση.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters