Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ !!

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ ΣΕΒΟΝΤAI ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ. 
ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΜΙΑΡΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΟΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΜΗΧΑΝIΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ. 
ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΑΞΕ ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.  ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΡΙΝΕ ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ ΠΡΑΞΕ ΕΝΩΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΩΝ ΣΕΙΡΗΝΩΝ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ [ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ] ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝIΣΜΟ ΣΟΥ.

Η Γνωσιχρησία της Αρχαιοελληνικής Μεγαλογράμματης Γλώσσας

ΜΕΓΑΛΟΓΡΑΜΜΑΤΗ ΓΡΑΦΗ
Η Αρχαία Ελληνική Μεγαλογράμματη Γλώσσα, η οποία ενεργοποιεί τα περισσότερα εγκεφαλικά μόρια, όπως απέδειξαν νεότερες επιστημονικές έρευνες της νευροφυσικής, είναι γλώσσα κωδική των Συμπαντικών λειτουργιών και η θεόπνευστη δημιουργία του Αρχαίου Ελληνικού Αλφαβήτου των 27 αριθμοδυναμικών Γραμμάτων. Ανάγεται στα βάθη των χιλιετιών και φαίνεται να αποδίδεται στον σοφό ΠΑΛΑΜΗΔΗ.
Τα Κεφαλαία Γράμματα της Αρχαιοελληνικής Γλώσσης, τα οποία απαντώνται στα αρχαιοελληνικά κείμενα, σε επιγραφές, σε αγγειογραφίες κ.α., εικονίζουν επακριβώς την νευραξονική κίνηση, που διαγράφει κάθε αντιληπτό ερέθισμα των ανθρωπίνων αισθήσεων, όταν εισέρχεται στον εγκέφαλο.

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ των ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ. Το Ντοκυμαντέρ που Συντρίβει την Γνωστή Ιστορία

Πυραμίδες
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Δεν αποτελεί έκπληξη πια ότι υπάρχουν πολλά αινίγματα στην ιστορία που παραμένουν αναπάντητα. Πολλά από αυτά, ακόμα και όταν λύνονται, δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας -και όταν το βλέπουν κάποια πέφτουν σε δυσμένεια…



Γιατί οι αρχαίοι έχτισαν πυραμίδες; Γιατί στην συντριπτική πλειοψηφία τους είναι παρόμοιες στον σχεδιασμό; Γιατί είναι τόσο πολλές πυραμίδες διάσπαρτες σε όλο τον κόσμο; Πώς είναι δυνατόν οι αρχαίοι να ανήγειραν αυτές τις δομές χωρίς τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας -όπως την εννοούμε σήμερα; Γιατί οι περισσότερες πυραμίδες και πάρα πολλοί ναοί έχουν κατασκευαστεί με συγκεκριμένο προσανατολισμό ή «μιμούνται» ορισμένους αστερισμούς; Γιατί φτιάχτηκαν να υπάρχουν για αιώνες και αιώνες; Ποιός είναι ο τελικός σκοπός τους;

Στα Ελληνικά τώρα η σαρία

Στα Ελληνικά τώρα η σαρία
Ο άγραφος νόμος των μουσουλμάνων, η περιβόητη «σαρία», γίνεται γραπτός και απολύτως συγκεκριμένος.Ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, με υπουργική απόφαση που εξεδόθη λίγες ημέρες πριν, αποφάσισε τη συγκρότηση ειδικής επιτροπής για τη σύνταξη εγχειριδίου που θα κωδικοποιεί τη σαρία.
Το βιβλίο θα αφορά σε πρώτη φάση αποκλειστικά τους μουσουλμάνους της Θράκης, θα κυκλοφορήσει στην ελληνική και την αραβική γλώσσα, και θα ρυθμίζει τα πάντα... σε ό,τι αφορά τα θέματα των διαπροσωπικών σχέσεων της μουσουλμανικής μειονότητας. Με λίγα λόγια, οι μουφτήδες, δηλαδή οι φυσικοί δικαστές των μουσουλμάνων της Θράκης, θα πάψουν να δικάζουν... στο μιλητό, όπως γίνεται μέχρι σήμερα!

ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΠΑΡΤΥ..ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΟ ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ ΕΙΣΤΕ

Η Τράπεζα της Ελλάδος αυτή την παρασκευή διοργανώνει την Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της. Οπου θα επικυρώσει τις λογιστικές καταστάσεις για το 2016..Να υποθέσουμε πως στην εν λόγω γενική συνέλευση θα προσέλθουν κάποια στιγμή και οι κρυφοί μέτοχοι της ΤτΕ για να μάθει και ο Ελληνικός λαός σε ποιον ανήκει τελικά. Να υποθέσουμε πως στην εν λόγω ΓΣ θα παρευρεθεί και εκπρόσωπος του Ελληνικού δημοσίου όπου θα βάλει την υπογραφή του στην έγκριση των αποτελεσμάτων;

Γιατί εάν βάλει την υπογραφή του σίγουρα θα πρέπει να δει πως η ΤτΕ αυτή την στιγμή που η χώρα βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάρρευση ο κεντρικός τραπεζίτης έχει στην κατοχή του αξιόγραφα κρατών της ΕΕ ύψους 57 δις ευρώ. 

ΑΙΤΙΑ για Ειδικο Δικαστήριο. Δίνουμε 2 Δις ετησίος για παράνομες συντάξεις σε αλλοδαπούς και σε 77.718 άτομα αδιευκρίνιστης υπηκοότητας σύμφωνα με το ίδιο το ΙΚΑ…

Γράφει ο Ιωάννης Παπαζήσης… 
ΠΡΙΝ 5 ΕΤΗ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΕΔΩ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΗΜΙΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 700 ΕΥΡΩ ΜΕ 300 ΜΟΝΟΝ ΕΝΣΗΜΑ.ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΙΚΑ Ε ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ 1-8-2011 Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΡΕΥΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ. ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ ΛΕΓΕΙ…

Τι λές τώρα. Δεν το πιστεύω! Ο Σόρος ήταν συνεργάτης των Ναζί! ΒΙΝΤΕΟ Με Ελληνικούς Υπότιτλους

Οι υπότιτλοι είναι ενσωματωμένοι. Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις του βίντεο και πατήστε την επιλογή υπότιτλοι για να εμφανιστούν. -Το βίντεο αυτό αποτελεί απόσπασμα της συνέντευξης του Τζώρτζ Σόρος, στην γνωστή εκπομπή 60 Minutes του αμερικανικού ABC το 1998. Εκτός των κερδοσκοπικών δραστηριοτήτων του, ο Σόρος παραδέχεται πως συνεργάστηκε με τους Ναζί, για να επιζήσει κατά την διάρκεια του Ολοκαυτώματος. ΒΙΝΤΕΟ>>

Πανικός στη Σουηδία


Πανικός στήν Σουηδία
Βιασμοί, ξυλοδαρμοί, βία σέ καθημερινή βάση. 

Δεν βρίσκονται ελεύθερα διαμερίσματα, δεν υπάρχουν δουλειές και δεν μπορεί κανείς να ψωνίσει, χωρίς να έχει μαζί του πιστόλι, μετά τη διπλή δολοφονία σε κατάστημα της ΙΚΕΑ. 

Το 2040 η χώρα θα είναι ισλαμική, ενώ μαίνεται ο εμφύλιος πόλεμος

Κινέζοι αρχαιολόγοι: «Οι Ελληνες και επί Μεγάλου Αλεξάνδρου ήρθαν στην Κίνα» (εικόνες,βίντεο)


 

ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΚΡΥΒΕΙ Η «ΕΠΙΣΗΜΗ» ΙΣΤΟΡΙΑ; – ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ; 
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Ότι οι επίγονοι του Μ.Αλεξάνδρου έφτασαν (και αυτοί) στην Κίνα και εξάπλωσαν την ελληνική επιρροή στην αχανή χώρα αναφέρει η Λι Σιουζέν (Li Xiuzhen), αρχαιολόγος στο Μουσείο του Μαυσωλείου του Αυτοκράτορα Τσιν Σι Χουάνγκ, με μεγάλη εμπειρία στις ανασκαφές πεδίου, όπως η έρευνα στη θέση όπου βρέθηκαν οι πήλινοι στρατιώτες του 221 π. Χ.
«Πριν από δέκα χρόνια δεν πίστευα στην εκδοχή της δυτικής επιρροής. Τα τελευταία χρόνια, όμως, γίνονται έντονες συζητήσεις σχετικά με τις επαφές Δύσης και Ανατολής όσον αφορά στις πήλινες μορφές του Τσιν και η δική μου μελέτη έχει αρχίσει να επικεντρώνεται στο θέμα αυτό.

Τα 3.400 μυστικά του μηχανισμού των Αντικυθήρων!


 

Το μυστήριο του μηχανισμού των Αντικυθήρων στο φως
Ο υπολογισμός της θέσης των ουράνιων σωμάτων είχε ανέκαθεν ιδιαίτερη σημασία για την οργάνωση της ζωής των ανθρώπων.Οι κύκλοι της Σελήνης, επί παραδείγματι, ήταν πολύ σημαντικοί για τους αρχαίους.Με βάση αυτούς αποφάσιζαν πότε να σπείρουν, πότε να πολεμήσουν, πότε να κάνουν τις γιορτές και τα νυχτερινά ταξίδια τους. 
 
Γι’ αυτό ο μηχανισμός των Αντικυθήρων, ο πολύπλοκος ωρολογιακός μηχανισμός με τις αστρονομικές και υπολογιστικές λειτουργίες που βρέθηκε στον βυθό μαζί με το περίφημο ναυάγιο, συγκεντρώνει σήμερα τον θαυμασμό επιστημόνων και κοινού, καθώς στην εποχή μας χρησιμοποιούμε ηλεκτρονικούς υπολογιστές για ανάλογους υπολογισμούς και μελέτες.

Τα (ιερο)ΣΟΛΥΜΑ είναι Ελληνικά με Ναό στον Θεό Δία ! ! !

Το γεγονός πως τα Ιεροσόλυμα, πριν από την κατάληψή τους από τον βασιλιά των Εβραίων Δαυίδ, ήταν ελληνική πόλη, μας το μαρτυρούν πλείστοι αρχαίοι συγγραφείς.

Ακόμα και ο Εβραίος ιστορικός Ιώσηπος αποκαλεί την πόλη με το πραγματικό της όνομα, “Σόλυμα”. Όμως ο Ηρόδοτος μας λέει ότι οι Σόλυμοι ήσαν απόγονοι των Κρητών.

“Απ’αυτούς οι Κάρες ήλθαν στην Ήπειρο από τα νησιά, γιατί παλαιότερα ήσαν υπήκοοι του Μίνωα, με το όνομα Λέλεγες και κατοικούσαν στα νησιά.. Όσο για τους Λυκίους, η παλιά τους καταγωγή είναι κρητική. Φιλονείκησαν όμως για την βασιλεία της Κρήτης με τα παιδιά της Ευρώπης, ο Σαρπηδών και ο Μίνως. Στην διαμάχη επεκράτησε ο Μίνως και έδιωξε τον Σαρπηδόνα μαζί με τους οπαδούς του. Εκείνοι, όταν τους έδιωξε, πήγαν στην Ασία, στην περιοχή της Μιλυάδος. Γιατί η χώρα που σήμερα κατοικούν οι Λύκιοι, παλιά λεγόταν Μιλυάς και οι Μιλύες ονομάζονταν τότε Σόλυμοι”.

Αργότερα οι Σόλυμοι εποίκησαν την χώρα της Παλαιστίνης, όπου ίδρυσαν την πόλη στους πρόποδες του όρους Σιών. Το όνομα Σιών προέρχεται κι αυτό από την δωρική λέξη “σιός”, που σημαίνει Θεός. Στην κορυφή του όρους εκείνου, έκτισαν και τον ναό του πολιούχου θεού της πόλεος, του μεγίστου θεού των ελλήνων. Ο ναός ονομάσθηκε “Διός Σολυμέως”.

Αργότερα μετά την κατάληψη της πόλεως το 1026π.χ. από τον Δαυίδ, γκρέμισαν το ναό του Διός, στα ερείπια του οποίου έκτισε ο Σολομών τον περιώνυμο ναό του, όπου και μετέφερε την “κιβωτό της διαθήκης”. Τα Σόλυμα οι εβραίοι στην Π.Δ. τα αποκαλούν Σαλήμ ή Γιερούσαλαημ, εξ ου και Ιεροσόλυμα. Γράφει ο Ιώσηπος στην “Ιουδαϊκή αρχαιολογία” του:

“Επειδή επί της εποχής του Αβραάμ του προγόνου μας, η πόλη λεγόταν Σόλυμα. Πολλοί λένε ότι και ο Όμηρος τα αποκαλεί Σόλυμα. Την δε προσωνυμία “Ιερό” οι Εβραίοι έβαλαν αργότερα. Ήταν κατά την εποχή που με την στρατιά του Ιησού κατά των Χαναναίων και του πολέμου, κατά τον οποίο οι Χαναναίοι κράτησαν (την πόλη), που (ο Ιησούς) κατένειμε στους Εβραίους, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να διώξουν (τους Χαναναίους), από τα Ιεροσόλυμα, μέχρι που την πολιόρκησε ο Δαυίδ..”.

Πολύ αργότερα, κατά την ελληνιστική εποχή, η πόλη ήταν αμιγώς εβραιοκατοικούμενη, όμως “πόλις” με βάση τα ελληνικά κριτήρια δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτή, επειδή δεν είχε ούτε δήμο, ούτε βουλή, ούτε τις κύριες προϋποθέσεις για να έχει τα δικαιώματα της πόλεως. Δεν είχε ούτε γυμναστήριο, ούτε εφηβείο, ούτε σχολείο, ούτε αγορά. Μόνο όταν ο ελληνοτραφής αρχιερέας της πόλεως Ιάσων δημιούργησε αργότερα εκείνες τις προϋποθέσεις, της απένειμε ο Αντίοχος Γ’ το δικαίωμα να αποκαλείται “πόλις”.

Αυτή όμως η επαναστροφή της παλαιάς πρωτεύουσαν των εβραίων σε ελληνική πόλη, εξαγρίωσε τους Μακκαβαίους, που ξεσηκώθηκαν κατά των ελληνικών πόλεων, με τις γνωστές από την ιστορία βιαιοπραγίες, που κράτησαν πάνω από έναν αιώνα.















aorata-gegonota
μέσω ellinonpaligenesia
http://ieraellas-kinimaethnikon.blogspot.gr/2016/11/blog-post_28.html

Η ΑΝΤΡΙ…ΑΝΑ ενοχλείται από τον ΣΩΡΡΑ, αλλά όχι από τους μπολσεβίκους στην ΑΚΡΟΠΟΛΗ

Στην χώρα αυτή όλοι προσπαθούν να φανούν έγκριτοι και κυρίως οι πνευματικά βραδυπορούντες που ανήκουν κυρίως στην αριστερά… Η Αντρι…ΑΝΑ, βρήκε την συνταγή για να πάει μπροστά ….
Εξεπλάγην σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή της στα παραπολιτικά στο ραδιόφωνο, για το πως είναι δυνατόν …..άκουσον άκουσον , να βεβηλώνεται ο ιερός βράχος…δηλαδή οι πρόποδές του, απο κάποιους που πήγαν να ορκιστούν στην ελλήνων συνέλευση…

ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"


ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΙΣ 09/05/2016

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΤΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΩ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters