Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Εδώ και 2 μήνες περιμένουμε με ανυπομονησία την επικείμενη σύλληψη του πλαστογράφου Αρτέμη Σώρρα..


Nikos Salonitis

Εβδομαδιαία ενημέρωση για όσους παραπλανημένους, και μη, ενημερώνονται από την τηλεόραση γιατί δυσκολεύονται να ψάξουν μόνοι τους τις πραγματικές ειδήσεις… 

------------------------------------------------
Κι ενώ λοιπόν, εδώ και 2 μήνες περιμένουμε με ανυπομονησία την επικείμενη σύλληψη του πλαστογράφου Αρτέμη Σώρρα, και ενώ δεν έχουμε ούτε καν κλήση για κάποια προανάκριση ή κάτι σχετικό, τα κανάλια εξακολουθούν, έστω και σε πιο μικρή κλίμακα, να μας παρουσιάζουν κάποιες βαρύγδουπες ειδήσεις για τις εξελίξεις…
Για να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει…

Το βραχιολάκι του Μαρτίου - Η ιστορία και το έθιμο του «Μάρτη»!

Κόκκινη κλωστή δεμένη... στο χέρι βάζουμε την πρώτη ημέρα του Μαρτίου – Τι δείχνει το έθιμο.
Ο Μάρτης ή Μαρτιά είναι ένα παμπάλαιο έθιμο, με βαλκανική διασπορά. Πιστεύεται ότι έχει τις ρίζες του στην Αρχαία Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Ελευσίνια Μυστήρια, όπου οι μύστες έδεναν μια κλωστή, την Κρόκη, στο δεξί τους χέρι και το αριστερό τους πόδι, όπως παρατηρεί ο λαογράφος Νικόλαος Πολίτης.
Σύμφωνα με το έθιμο, την 1η του Μάρτη, οι μητέρες φορούν στον καρπό του χεριού των παιδιών τους ένα βραχιολάκι, φτιαγμένο από στριμμένη άσπρη και κόκκινη κλωστή, τον Μάρτη ή Μαρτιά, για να τα προστατεύει από τον πρώτο ήλιο της Άνοιξης, που είναι ιδιαίτερα βλαβερός, σύμφωνα με τις λαϊκές δοξασίες. Ο Μάρτης προφυλάσσει επίσης, όπως πιστεύεται, από τα κουνούπια και τους ψύλλους και ακόμα απομακρύνει τις αρρώστιες και άλλα κακά.

Και οι ΗΠΑ βλέπουν ελληνοτουρκικό πόλεμο: «Πραγματικά φοβάμαι» λέει κορυφαίος Αμερικανός διπλωμάτης -Ζητήσαμε βοήθεια από το Ισραήλ – Τουρκική ακταιωρός έφθασε…Πάτμο!

 
«Φοβάμαι ότι θα γίνει μια σύγκρουση, την οποία κανείς δεν θα την περιμένει» ομολογεί κορυφαίος Αμερικανός διπλωμάτης…Δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε για ακόμη μια φορά, καθώς παράγοντες του State Department στις ΗΠΑ όπως και ο κορυφαίος ελληνοαμερικανός διπλωμάτης καριέρας, ο Πάτρικ Θέρος, βλέπουν ελληνοτουρκική σύγκρουση και δηλώνουν ανήσυχοι! Όμως το πλέον ανησυχητικό όπως οι ίδιοι μαρτυρούν είναι ότι οι ΗΠΑ δεν μπορούν να ελέγξουν πλέον τον Ρ.Τ.Ερντογάν και ο μόνος που κάνει «παιχνίδι» στην περιοχή μας είναι ο πρέσβης των ΗΠΑ στη χώρα μας, Τζέφρι Πάιατ, με την θέση της αρμόδιας υφυπουργού Εξωτερικών για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις να είναι ακόμη κενή.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters