Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Ο μεγαλύτερος σφαγέας της ανθρωπότητας για τον οποίο δεν ακούσατε τίποτα ΠΟΤΕ

Ο μεγαλύτερος σφαγέας της ανθρωπότητας για τον οποίο δεν ακούσατε τίποτα ΠΟΤΕ Ο μεγαλύτερος σφαγέας της ανθρωπότητας για τον οποίο δεν ακούσατε τίποτα ΠΟΤΕ O Genrikh Grigoryevich Yagoda (1891 – 1938), ήταν o διευθυντής της NKVD, της σοβιετικής μυστικής υπηρεσίας ασφαλείας και πληροφοριών από το 1934 έως το 1936. Αποτελούσε προσωπική επιλογή του Ιωσήφ Στάλιν και θεωρείται ένοχος για την δολοφονία 10 εκατομμυρίων ανθρώπων.
Το κυνηγητό, τα βασανιστήρια, οι εξευτελισμοί, οι βιασμοί και κάθε άλλης φύσης βαναυσότητα που συνέβαινε στα γκούλαγκ, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης της Σοβιετικής Ένωσης, αλλά και σε άλλες περιοχές στην επικράτεια του κομμουνιστικού καθεστώτος αποδίδονται στην βαναυσότητα αυτού του ανθρώπου.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ

Victoria Papademetriou
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΟΓΜΑΤΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΟΝΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΑΛΛΟΤΡΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ;;;

Viky Charalambous
ΠΑΡΟΤΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ (ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ), ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ, ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ Κ.Ο.Κ.,
ΠΑΡΟΤΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΕΓΚΛΗΣΕΙΣ - ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ, ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΗΣ Ε.Υ.Π., ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (21 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ) -ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: 4 ΒΑΣΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» (ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ)

Viky Charalambous
ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΕΚΦΥΓΗ ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΗΘΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, Η ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ, ΠΡΟΣ ΕΡΕΥΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ, ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΡΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΙΘΕΣΗ.

Επικούρεια Τετραφάρμακος Συνταγή. Πολεμήθηκε όσο τίποτα


Όλη η φιλοσοφία σύμφωνα με τον Επίκουρο,πρέπει να υπηρετεί έναν χρήσιμο σκοπό για την ανθρώπινη ζωή, διαφορετικά αυτή δεν έχει νόημα και σημασία.
«Μάταιος (κενός) είναι ο φιλοσοφικός λόγος που δεν θεραπεύει κανένα ανθρώπινο πάθος, ακριβώς όπως η ιατρική δεν οφελεί παρά μόνο όταν θεραπεύει τις αρρώστιεςτου σώματος, έτσι και η φιλοσοφία δεν προσφέρει τίποτα, αν δεν απαλλάσσει την ψυχή από τα πάθη της.» ( Άγνωστος αρχαίος Συγγραφέας)
Η φιλοσοφία γενικά και η ηθική θεωρία ειδικότερα, στην περίπτωση του Επίκουρου, είναι αναγκαίο μέσο για την εξασφάλιση της ψυχικής υγείας, που είναι απαραίτητη για την ευδαιμονία του ατόμου.
Ο θεραπευτικός ρόλος της φιλοσοφίας αποσκοπεί στην επιδίωξη της ευδαιμονίας, που είναι και ο τελικός σκοπός της ανθρώπινης ζωής.
Η ηθική θεωρία του Επίκουρου έχει δύο σκέλη, την τετραφάρμακο που έχει προληπτικό χαρακτήρα και την αρχή της ηδονής.

Η ΝASA το επιβεβαίωσε: Ο Οδυσσέας υπήρξε - Το ταξίδι του έγινε

Η χρονολόγηση των Ομηρικών Επών αποτελεί εδώ και δεκαετίες για τους επιστήμονες άλυτο γρίφο αλλά και ένα μεγάλο στοίχημα. Ωστόσο μία ομάδα Ελλήνων επιστημόνων, χρησιμοποιώντας την αστροφυσική, φέρνει τα αριστουργήματα του Ομήρου πιο κοντά στην ιστορική τους διάσταση.

Η ερευνητική ομάδα μάλιστα, κάνει λόγο για «ιστορικό πυρήνα στο μύθο», κάτι που φαίνεται πως επιβεβαιώνεται και από τη χρήση των χαρτών της NASA.

ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΛΛΗΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΝΕΙΣ "Ε.ΣΥ"

 
Nikos Salonitis : Οταν ένα ολόκληρο καθεστώς :
.
Βάζει τα ΜΜΕ να ψεύδονται ασταμάτητα ξέροντας τις συνέπειες, αφού έχουν αρχίσει ήδη βροχές αγωγών...
.
Ξεφτιλίζει Υπουργούς και τους βάζει να κράζουν μέσα στην Βουλή και στα ΜΜΕ για συγκομιδή εντυπώσεων και μόνο...
.
Ξεφτιλίζει θεσμούς όπως τον Αρειο Πάγο, και παρουσιάζει δίκες που δεν έγιναν ποτέ, χωρίς ο Αρειος Πάγος να αντιδρά...
.
Διατάζει την Εφορία να μην δίνει εκκαθαριστικά, είτε μηδενικής είτε άλλης οφειλής, γιατί και στις 2 περιπτώσεις είναι εκτεθειμένοι...
.
Προβαίνει σε κατασχέσεις πολιτών (που δεν έχουν κάνει ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ) χωρίς επίσημα κατασχετήρια...

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , Η ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ?????


Αθανασία Γεωργοσοπούλου
Σ'ενα δημοκρατικό πολίτευμα η ομαλή λειτουργία της αρχής διάκρισης των εξουσιών είναι που κρίνει και το βαθμό της δημοκρατίας.Στο δικό μας Σύνταγμα η αρχή διάκρισης των εξουσιών προβλέπεται στο άρθρο 26 Συντ ,ήτοι :

«1. Η νομοθετική λειτουργία ασκείται από την Βουλή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

2. Η εκτελεστική λειτουργία ασκείται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Κυβέρνηση.

3. Η δικαστική λειτουργία ασκείται από τα δικαστήρια .Οι αποφάσεις τους εκτελούνται στο όνομα του Ελληνικού Λαού.»

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΦΕΚ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !!! ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο Ο.Δ.ΔΗ.Χ, Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1998

Γιάννης Καλογερόπουλος

ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ....<< ΠΑΜΠΤΩΧΟ >> ... ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΕΙ .... ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ....
ΑΣ ...... ΑΝΑΛΥΣΕΙ ...... ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ...... ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ :
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 10 .....
ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΣΤΙΣ 28 - 12 - 2015 .....
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters