Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο του "χαμηλότονου", ψευτομειλίχιου, κρυφοδαγκανιάρη, πισωμαχαιράκια αμερικανοκατσαπλιά Ξανθού, Υπουργού Υγείας Ισλαμολαθροαλλοεθνών !



Гράφει ο Κρίτων Δ. Ιακώβου
Η φωτογραφία που παραθέτω, είναι η επιστολή γονέα σε εκπαιδευτικό:"ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ»
Συριζοδιώκτες μου, ξανθοπολακικά νενεκοσυριζόνια σας αγαπώ, όπως έλεγε και η Μαρία Αλιφέρη ! Σας αγαπώ γιατί αγαπάτε τα κακόμοιρα τα "μεταναστόπουλα" ! Σας αγαπώ γιατί θέλετε τα Ισλαμολαθρομεταναστόπουλα να είναι πρωταγωνιστόπουλα και τα Ελληνόπουλα κομπαρσόπουλα !
Και τώρα στο προκείμενο.

Η Ισπανία νομιμοποιεί τις τουρκικές ασκήσεις στο Αιγαίο! Τι συμβαίνει;

Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ - Σοβαρά ερωτηματικά προκύπτουν για το θέμα της αναμετάδοσης των τουρκικών NAVTEX στο Αιγαίο. Η Ισπανία αναμεταδίδοντας τις τουρκικές ανακοινώσεις και παραβλέποντας τις ελληνικές, δημιουργεί ουσιαστικά τετελεσμένα στο Αιγαίο, τα οποία η Τουρκία μπορεί ανά πάσα στιγμή να επικαλεστεί!

Τροπολογία υπ. Υγείας: Αλλοδαποί θα προσλαμβάνονται στην καθαριότητα, σίτιση και φύλαξη νοσοκομείων

Σε ένα μπαράζ κατάθεσης τροπολογιών έχει επιδοθεί η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και σε μία από αυτές προβλέπει ότι θα μπορούν να προσλαμβάνονται και αλλοδαποί.

ΡΩΤΗΣΕ ΛΕΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ....



......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΡΩΤΗΣΕ ΛΕΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ..........
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ????????
ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ????
ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ??????
ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ υπ’ αριθ. 67650/2013 απόφασης του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών η οποία δέχθηκε ότι ο Αρτέμης Σώρρας είναι ο διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων.
ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ..............ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ????????????

ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, Η ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Η ΔΙΚΗ !!

ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ, ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ!
ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΛΩΝ.
Η ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΚΕΙΤΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟ:

ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΥΘΜΕΝΗΣ ΑΝΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΩΝ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ..,

Viky Charalambous
ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΥΘΜΕΝΗΣ ΑΝΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΩΝ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ..,

ΔΙΑ ΤΟΥ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. Ν. 4389/2016,

ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΗΣΑΝ, ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΕΝΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, (ΚΥ.Δ.Δ.Ι.Χ.)

Νὰ ποιὸς ἦταν ὁ Βενιζέλος.


Σήμερα θὰ μᾶς γράψει ὁ φίλος μου ὁ Δημήτρης Νικητάκης ἕνα κείμενον γιὰ τὸν Ἐλευθέριον Βενιζέλον.
Τὸν ἔχει μελετήσει σὲ βάθος, πολλὰ χρόνια τώρα…
Ὅλα αὐτὰ ποὺ γράφει εἶναι πέρα γιὰ πέρα ἀληθή… 
Θὰ σᾶς συμβούλευα, ὅλους ἐσᾶς ποὺ θὰ ἔχετε ἀντιρρήσεις, νὰ ἐρευνήσετε τὶς πηγές του.
Εἶναι πολὺ μαρτυριᾶρες! 

ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ; ΤΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ. ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΦΕΚ 234 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016;

Δεν είχε κανέναν λόγο η kilkiswebtv να ασχοληθεί με τον κ. Σώρρα και τα 600 δις. Και δεν θα ασχολούμασταν εάν πριν από λίγο δεν έβγαινε το δημοσίευμα που σας παραθέτουμε παρακάτω.

ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ! Πολιτικός αρχηγός με 38.000.000 εκατ. ευρώ στην Ελβετία!

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ
Ποιανού πολιτικού αρχηγού το όνομά του οποίου βρέθηκε στη Λίστα Μπόγιαρνς και τρέχει τώρα να δικαιολογήσει τα ποσά; Μου λένε πάντως ότι μπορεί να τα δικαιολογήσει.
Aυτό είναι το Κουίζ-φωτιά του σημερινού Βηματοδότη που προκαλεί ανατροπές στο κομματικό τοπίο. Σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό για το οποίο μιλάμε αγγίζει τα38.000.000 εκατ. ευρώ και αφορά πρόσωπο που βρίσκεται σήμερα στην ηγεσία κόμματος του ελληνικού κοινοβουλίου. Το κουίζ του Βηματοδότη λοιπόν αφορά ένα από τα εντός της Βουλής κόμματα.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑ 600ΔΙΣ, ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ! (+BINTEO)

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ 6,5 ΕΚ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΕΝΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΤΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΤΙ ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ: ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΗ

Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΨΑΞΕ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΤΑ 600ΔΙΣ$;; ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ;;



ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΣΤΕ ΑΠΟ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΛΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ! 

Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ << ΝΟΜΕΑ >> ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ !!! 

ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΑΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ! 

ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΞΕΔΗΛΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ???? ΧΑΧΧΑΧA ..... 
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΝΟΜΕΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ >????? 

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ! ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ! 
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ?????????????? 

Χριστιανική Λειψανολατρεία Β’

Η λειψανολατρεία κι ο φετιχισμός στον Χριστιανισμό

Όπως δεν είναι τίποτα καινούργιο στον Χριστιανισμό, έτσι δεν είναι καινούργιο και το φαινόμενο της λατρείας των ιερών λειψάνων η οποία θεωρείται στοιχείο της λατρείας των μαρτύρων και των αγίων, και θα παίξει μεγάλο ρόλο στη ζωή των πιστών χριστιανών για δύο ολόκληρες χιλιετίες.

Χριστιανική Λειψανολατρεία Α’

Όταν ο Καζαντζάκης επισκέφτηκε ένα μοναστήρι κοντά στην Νεάπολη της Ιταλίας, στον δεύτερο όροφο του μοναστηριού είδε μια γυάλινη θήκη με μια νεκροκεφαλή μέσα. Ρώτησε να μάθει γι’ αυτήν κι ο εκεί επιβλέπων του είπε ότι αυτήν ήταν η αγία κεφαλή του Αγίου Στεφάνου. Μετά πήγε στον τρίτο όροφο και είδε πάλι μια γυάλινη θήκη με μια νεκροκεφαλή μέσα. Ρώτησε να μάθει και γι’ αυτήν και ο εκεί επιβλέπων τού τρίτου ορόφου τού είπε ότι αυτήν ήταν η αγία κεφαλή του Αγίου Στεφάνου.

Ιούνιος 1825: Οι δανειστές του Λονδίνου εκβιαστικά απαιτούν την εκτέλεση του Κολοκοτρώνη και των λοιπών “προδοτών”

Αποτέλεσμα εικόνας για “Είκοσι μουρτάτες, [προδότες] βρωμόσκυλα,
“Είκοσι μουρτάτες, [προδότες] βρωμόσκυλα, δεν εμπορείτε να κομματιάσετε;” 
Την σχετική επιστολή στέλνει από το Λονδίνο ο Ιωάννης Ορλάνδος στις 30/6/1825. Παραλήπτης είναι ο Γ. Κουντουριώτης τον οποίο η βρετανική πολιτική ανέδειξε Πρόεδρο της προσωρινής Κυβέρνησης στην θέση του νόμιμα εκλεγμένου Π. Μαυρομιχάλη.

Ανάλυση: Στέργιος Ζυγούρας
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters