Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ 5 ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΡΙΖΟΥΜΕ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ
ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ
ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΟΠΟΥΣ ΜΑΣ
[ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ]

Γιατί ο Ν.Χρουτσόφ είχε πει ότι «τα ελληνικά τελωνεία του διαστήματος περιπολούν γύρω από τη Γη μέχρι να έρθει ώρα»;



    

«Τα Ελληνικά τελωνεία του διαστήματος περιπολούν γύρω από την Γη μέχρι να έρθει η κατάλληλη ώρα» Άραγε τι εννοούσε; Τσαλατζερ και Κολούμπια καταστράφηκαν. 
Με το όνομα Απόλλων πήγαν οι Αμερικανοί στο φεγγάρι και με το όνομα κόσμος οι ρώσοι έκαναν περιστροφές στην γη.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


Β.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Vasilis Theodoropoulos
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ 8 ΕΤΩΝ (ΠΑΡ΄ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΣΗΣ) ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ 42.000 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ. 
 
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΝΩ ΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΣΜΩΣΗΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
 
Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΕΚΑΤΟΝ ΔΕΚΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΚΟΣΙΟΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ. 

ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΥΤΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.... ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ!!

Αθανασία Γεωργοσοπούλου

ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ.

ΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΡΑ ΕΚΚΙΝΑ, ΜΕ ΝΟΗΣΗ,ΛΟΓΙΚΗ ΚΙ ΕΥΘΙΚΡΙΣΙΑ.... 

ΔΙΚΗ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΠΛΑΠΟΥΤΑ. Η περιβόητη δίκη του 1833, που έγινε στο Ναύπλιο, συγκλόνισε το έθνος, επειδή οι πάντες γνώριζαν ότι οι δύο ήρωες ήταν απολύτως αθώοι..


Οι Βαυαροί διατάζουν τον Υπουργό Δικαιοσύνης να επέμβει, κι αυτός απαγγέλλει κατηγορία εναντίον τους… ΠΛΑΠΟΥΤΑΣ: Βουίζουν τώρα τ’ αυτιά μου, που ο Μάσσονας, καινούργιος αφέντης στον τόπο, τολμάει να με καλεί προδότη.

theTempestAhead111o Λίγα χρόνια μετά την Επανάσταση του 1821, το νεοσύστατο ελληνικό κράτος, υπό τη βασιλεία του βαυαρού Όθωνος, προσήγαγε σε δίκη τους μεγάλους οπλαρχηγούς του αγώνα, Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και Γεώργιο Πλαπούτα, με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.
Η περιβόητη αυτή δίκη του 1833, που έγινε στο Ναύπλιο, συγκλόνισε το έθνος, επειδή οι πάντες γνώριζαν ότι οι δύο ήρωες ήταν απολύτως αθώοι.

Τράπεζα της Ελλάδας: 1927 - 2050


17 Μαρτίου 1821: Η κήρυξη της επαναστάσεως στην Μάνη! ΝΙΚΗ ή ΘΑΝΑΤΟΣ! (φωτογραφίες)

Μάνη: Καταφύγιο και Ορμητήριο

Η περιοχή της Μάνης σ’ όλη την περί­οδο της Τουρκοκρατίας παρέμεινε στην πραγματικότητα απόρθητη, παρά τις επανειλημμένες απόπειρες των Τούρκων για την υποδούλωσή της. Μάλιστα, από το 1776, μετά τα Ορλωφικά, ανακηρύ­χθηκε σε ημιανεξάρτητη φόρου υποτελή ηγεμονία, υπό την άμεση δικαιοδοσία του Καπουδάν Πασά. Την διοίκησή της αναλάμ­βανε ένας από τους καπεταναίους της περιοχής, που διοριζόταν μπέης και ήταν υπεύθυνος για την τήρηση της τάξης.

Το ΓΕΣ βλέπει τον κίνδυνο απο τους λάθρο και δίνει οδηγίες στους Στρατιωτικούς ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ


Η Επανάσταση του '21 και οι πάμπολλες προηγούμενες!


Αποτέλεσμα εικόνας για ελληνική επανάσταση 

Η επανάσταση του ΄21 προκάλεσε κοσμοϊστορικό γεγονός για τα δεδομένα της εποχής. Η "Ιερή Συμμαχία" και η πολιτισμένη τότε δυτική Ευρώπη δεν ήθελαν, και δεν διανοούνταν, πως θα αλλάξει ο πολιτικός χάρτης της. Η "ανεκτική και δημοκρατική" οθωμανική αυτοκρατορία ήταν πηγή μεγάλων συμφερόντων για όλους και δεν είχαν την βιάση για κερματισμό της. Η επανάσταση του 1821 δεν ήταν η πρώτη που ξέσπασε από τους Έλληνες ενάντια στην τούρκικη σκλαβιά. Δεκάδες, εάν όχι εκατοντάδες επαναστάσεις έχουν καταγραφεί καθ’ όλη την διάρκεια της οθωμανικής κατοχής, άλλες λιγότερο κι άλλες περισσότερο επιτυχημένες. Η δίψα των Ελλήνων για την ανάκτηση της προγονικής ελευθερίας και δόξας δεν ήταν δυνατόν να πνιγεί στο αίμα που έχυνε στην ιερή ελληνική γη το τούρκικο γιαταγάνι. Κι όταν ήρθε πλέον το πλήρωμα του χρόνου, μια χούφτα αγράμματων και ταπεινών πολεμιστών αποτίναξε τον βάρβαρο δυνάστη από κάθε σημείο της υπόδουλης πατρίδας, ζωντανεύοντας στο πέλαγος του Αιγέα τις νέες Σαλαμίνες, και στις αδιάβατες κορφές της Πελοποννήσου την κλεφταρματολίτικη Τιτανομαχία.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΧΡΕΟΛΟΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΤΑ 563 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2017 (+ΒΙΝΤΕΟ)

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΧΑΣΤΟΥΚΙ" ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ "ΑΡΩΝ ΑΡΩΝ" ΣΕΙΡΑ ΕΙΧΕ Ο ΧΙΟΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΣΤΗ ΚΑΒΑΛΑ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΣ ΠΑΛΙ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΜΑΣ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ, ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.

Η ΤΟ ΑΕΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 180 ΔΙΣ.
Η Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟΣ.
Η ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝΕ.

Η ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ.

ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 18.000€!


ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ 18.800€ ΓΙΑ 19 ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

Το Τάγμα Αριστείας του Φοίνικος συνεστήθη το 1926 σε αντικατάσταση, και αυτό του (προυπάρχοντος) Τάγματος του Γεωργίου Α΄ (το οποίο συνεστήθη εκ νέου το 1935, με την παλινόρθωση της Βασιλείας, για να καταργηθεί εκ νέου το 1975). Πήρε την ονομασία του από το μυθικό πουλί, τον Φοίνικα.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters