Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Έχουν περάσει 6 χρόνια από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκε, και την εξαφάνισαν, πως λέμε από το αρχείο της ΕΡΤ. Δες τε το σαν κουίζ… τι διαφορές έχει με σήμερα?

«Γόρδιος δεσμός» η περιουσία του Α.Βγενόπουλου: «Ο πατέρας σας πέθανε φτωχός αφήνοντας μόνο χρέη»


 

ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ
 
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ήταν ένας άνθρωπος που όλοι ήθελαν νεκρό ή τους βόλευε να είναι νεκρός. Ο ίδιος είχε προβλήματα καρδιάς εν τέλει όμως οι στενοχώριες ίσως τελικά ήταν πάρα πολύ βαριές για να τις αντέξει. Όλη η Κύπρος ήθελε το «κεφάλι» του καθώς τον θεωρούσαν υπεύθυνο για την πτώχευση των τραπεζών της και ότι εξαιτίας του επήλθε το «κούρεμα» καταθέσεων το 2013.

Cholula: Μία από τις μεγαλύτερες πυραμίδες του κόσμου κρυμμένη μέσα σε ένα βουνό

 
Ενώ η Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας είναι μια θαυμάσια αρχαία δομή που δικαίως κατέχει το όνομα της Μεγάλης Πυραμίδας της Αιγύπτου, δεν είναι όμως η μοναδική μεγάλη πυραμίδα του κόσμου.
Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλές άλλες πυραμίδες διάσπαρτες σε όλη την υδρόγειο, που όπως ακριβώς και η Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας είναι η απόδειξη της εφευρετικότητας και της ικανότητας των αρχαίων ανθρώπων.

Δεκαπέντε μέρη του πλανήτη που δεν επιτρέπεται να επισκεφθούμε

 
Λένε «Ελεύθερος Κόσμος» … αλλά η αλήθεια είναι, ότι δεν είναι και τόσο ελεύθερος.
Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πάνω από μια ντουζίνα μέρη στον πλανήτη μας, στα οποία δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση. Από άκρως απόρρητες στρατιωτικές βάσεις, σε αποκλειστικά κλαμπ, και αποθήκες για τον Αρμαγεδδώνα.
Όπως και έχει μας εξάπτουν την περιέργεια και θέλουμε να τα εξερευνήσουμε. Άλλωστε, τα απαγορευμένα είναι πάντα πιο ενδιαφέροντα!

«Μαγικός» σωλήνας αφαλατώνει 4,5 δισ. λίτρα θαλασσινού νερού!


 

Ένα τεχνολογικό σύστημα, που έχει και καλλιτεχνικό σχεδιασμό, μπορεί να αφαλατώνει 4,5 δισεκατομμύρια λίτρα θαλασσινού νερού και να τα μετατρέπει σε πόσιμο!
Το σχέδιο εκπονήθηκε από την εταιρεία Khalili Engineers και η λειτουργία του σωλήνα-γεννήτριας γίνεται με ηλιακή ενέργεια. Η κατασκευή που επιπλέει στα ανοικτά των ακτών της Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, έχει τεχνολογικές, καλλιτεχνικές και αρχιτεκτονικές ιδιότητες.

Το αμερικανικό Haarp θα προκαλέσει σεισμό στην θάλασσα του Μαρμαρά και την Κωνσταντινούπολη;


 

Κρύος ιδρώτας έχει λούσει τους Τούρκους ειδικούς επιστήμονες και αξιωματούχους, από τις δυνατότητες του αμερικανικού συστήματος Haarp, το οποίο προκαλεί σεισμούς, και μιλούν για στοχοποίση της ευρύτερης περιοχής της Μαρμαρίδας και φυσικά της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με τον τουρκικό τύπο.

Τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι «Δυτικοί μπορεί να προκαλέσουν «τεχνητό σεισμό» στην Τουρκία με σκοπό να «καμφθεί» το ηθικό και τα σχέδια της νυν πολιτικής ηγεσίας.

Σοκαριστική και προκλητική δήλωση: «Είμαι ο Θεός, ο δημιουργός των πάντων…»

 
Δεν είναι καινούρια η δήλωση του τοκογλύφου Σόρος, αλλά επίκαιρη και τα περιγράφει όλα
Ο διαβόητος δισεκατομμυριούχος – επενδυτής, ισχυρίζεται ότι είναι «Θεός και ο δημιουργός των πάντων» και πιστεύει επίσης ότι «οι συνήθεις κανόνες και νόμοι δεν ισχύουν γι’αυτόν».
«Φαντάζομαι τον εαυτό μου ως ένα είδος θεού …», είχε γράψει ο διάσημος Τζώρτζ Σόρος στο βιβλίο του «Η Αλχημεία της Οικονομίας» (The Alchemy of Finance) που είχε κυκλοφορήσει το 1987.

Ολυμπία: Έρευνα στον Ναό της Ήρας ανατρέπει τα δεδομένα;


 
Ο Ναός της Ήρας ή Ηραίο στην Ολυμπία, που κτίστηκε στη βορειοδυτική γωνία του ιερού χώρου της Άλτεως, στους νότιους πρόποδες του Κρονίου λόφου, είναι από τους αρχαιότερους ναούς δωρικού ρυθμού που σώζονται στην Ελλάδα (χρονολογείται γύρω στα 600 π. Χ.).

Όπως αναφέρει ο καθηγητής στο αμερικανικό περιοδικό, πρόκειται για έναν πολύ καλά διατηρημένο ναό, που δεν φαίνεται να έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές ή ανακαινίσεις, παρά τη μεγάλη ιστορία χρήσης του η οποία αγγίζει τα 1.000 χρόνια.

Αποκάλυψη-βόμβα! Νομίζετε ότι τα παιδάκια… «χάνονται»; Ξανασκεφτείτε το [Βίντεο]


Σας κάνουν αδιανόητα όλα αυτά; Δε γίνονται αυτά στην Ελλάδα είπατε;

Για σκεφτείτε πόσα παιδιά έχουν χαθεί και στον Ελλαδικό χώρο χωρίς να βρεθεί ίχνος τους ποτέ…

Όλα απαγωγές για εκμετάλλευση, πορνεία ή δωρεές οργάνων; Ή μήπως και για άλλα…;

Μήπως η υπόθεση της μικρής Άννυ έχει περισσότερη λογική τώρα;

Το Συμβούλιο της Ανδρομέδας Πήρε την Κατάσταση στα Χέρια του

 
Επιστήμονες της NASA κρυβόμενοι πίσω από ψευδώνυμα αποκαλύπτουν:

ΤΟ 12ΜΕΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ (Μ-31) ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

Δόθηκε προθεσμία 4 ετών στις θετικές παρατάξεις του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος (SSP) να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση στο ηλιακό σύστημα, η οποία έληξε τώρα, αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτα και ανέλαβε την κατάσταση το 12μελές Συμβούλιο.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕΣ ΕΣΥ!!ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ….

ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ….

ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΠΙΟ «ΦΑΝΤΑΧΤΕΡΟ»,….ΠΙΟ «ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ» ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ….

ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΣΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ……ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!!!!

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ(ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ): Η ΑΠΟΦΑΣΗ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΜΗΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

Αθανασία Γεωργοσοπούλου 
(ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)

Η ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΣΙΜΗ , ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΙΡΕΤΕΑ, ΔΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΙΚΟ ΣΑΣ ΟΣΟΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΙΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΗΜΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ,

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Ή ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ;


ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΣ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ 8 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΩ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ONLINE ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ. ΑΦΕΤΕΡΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΛΕΥΣΙΣ.

ΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΤΟΡΟ ΤΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ «ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$»

ΟΙ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ,ΕΠΙ ΜΑΤΑΙΩ !!


 

Ας δουμε λοιπον τι ακριβως συμβαινει….
Λιγο μετα το Ελληνικο δημοψηφισμα,που σηματοδοτησε την αλλαγη πορειας της Νεας ταξης πραγματων προς την εξουσια,αυτην την φορα σε πορεια προς τον θανατο,ξεκινησε να δημιουργειται η σημερινη κατασταση!
Ηταν η κορυφωση της δυνατοτητας της!Μεχρι εκει εφτασε!
Ομως μετα την κορυφη,αρχιζει η πτωση!
Θα μπορουσαν να κατεβουν ομαλα,ομως επελεξαν τον δρομο της ελευθερας πτωσης,γιατι για πρωτη φορα,αφησαν να διαφανουν οι διαφορες που ειχαν μεταξυ τους!

Περί Αντι-Εβραϊκής Υπόθεσης

 
Η Αληθινή Αιτία για τον Αντι-Σιμητισμό, από τον Ραβίνο Marcus Eli Ravage

Φυσικά και μας απεχθάνεστε. Δεν υπάρχει λόγος να το αμφισβητείτε αυτό. Γι’ αυτό ας μη χάνουμε τον καιρό μας με αμφισβητήσεις και δικαιολογίες. Ξέρετε πολύ καλά ότι έτσι είναι και εγώ το γνωρίζω αυτό και εμείς καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον. Σίγουρα, κάποιοι από τους καλύτερους φίλους σας είναι Εβραίοι και όλα τα σχετικά. Το έχω ξανακούσει αυτό πάνω από μια φορά και γνωρίζω επίσης, ότι δεν εννοείτε εμένα προσωπικά -“εμένα” εννοώντας οποιονδήποτε Εβραίο σαν ατομική προσωπικότητα- όταν εκτοξεύετε αυτά εναντίον μας με τον υγιεινό σας τρόπο, γιατί εγώ είμαι, τέλος πάντων, τόσο διαφορετικός, σαν να μην το ξέρατε, σχεδόν εξίσου καλός σαν εσάς.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters