Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Ευφυής Μαύρη Χλαπάτσα & Αεροψεκασμοί

Ευφυής Μαύρη Χλαπάτσα & Αεροψεκασμοί
BLACK GOO (Μαύρη Χλαπάτσα) CHEMTRAILS, NANOBOTS, MORGELLONS, ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΕΣ. ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΙΟΦΩΤΟΝΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Ομιλία στην Φρανκφούρτη του Ηarald Kautz Vella για τις «Βάσεις 46»

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ CHEMTRAILS

«Ερχομαι από τη Γερμανία και αφιέρωσα στην επιστήμη τη μισή μου ζωή και την υπόλοιπη δούλεψα σαν δημοσιογράφος, γράφοντας άρθρα, βιβλία, ασχολήθηκα και 1,5 χρόνο με τον κινηματογράφο κι

1821-2017: Το χρονικό μιας προδομένης επανάστασης…


 

Του Νεκτάριου Δαπέργολα

Μόλις αφήσαμε πίσω μας άλλη μια 25η Μαρτίου. Την «τιμήσαμε» και πάλι με τον ίδιο πάντοτε ανούσιο τρόπο: τις ίδιες παρελάσεις, τα ίδια αφιερώματα, τους ίδιους ανιαρούς επετειακούς λόγους. Και για μια ακόμη φορά νομίζω πως χάσαμε την ευκαιρία να αντικρίσουμε αυτή τη μέρα στις πραγματικές της διαστάσεις, για να μάθουμε να την αντιμετωπίζουμε τελικά με έναν τρόπο εντελώς διαφορετικό. Με έναν τρόπο που πολύ απλά καλεί σε προβληματισμό, σε βαθιά περίσκεψη ή ακόμη και σε μελαγχολία. Έχω άλλωστε την αίσθηση ότι 196 χρόνια μετά την έναρξη της Μεγάλης μας Επανάστασης (και 185 από την επίσημη ίδρυση του θλιβερού μικροελλαδίτικου «βασιλείου» - προτεκτοράτου) ο μόνος τρόπος για να τιμήσουμε ειλικρινά τους ηρωικούς αγωνιστές του ’21 περνάει πια αναγκαστικά μέσα από τον δρόμο της απόλυτης κατάθλιψης.

ΒΑΣ.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ:Οι πιστωτές,τράπεζες, επιχειρήσεις, Δημόσιο και ασφαλιστικά Ταμεία θα μπορούν να βγάζουν στο σφυρί τα πάντα, εκτός από τα… ρούχα και τα εργαλεία δουλειάς του οφειλέτη..



ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ» Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ Η ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΣΑ ΠΟΙΝΗ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ - ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. 

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΙΛΚΙΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΙΛΚΙΣ!

  Αλέξανδρος Γεράκης 
ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΙΛΚΙΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΙΛΚΙΣ!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ SECURITY ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΕΥΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

ΟΛΑ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΟΤΙ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


Αθανασία Γεωργοσοπούλου
ΟΛΑ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΟΤΙ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΙ Η ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΤΕ-ΣΤΗΜΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ 3 ΔΙΑΚΡΙΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 4Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΥΘΕΙ Σ’ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΓΩΝΑ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ....Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ 5ου ΟΠΛΟΥ!!!!!!!!!!!


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters