Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Αποκάλυψη-σοκ: Από την Ελλάδα εκτοξεύθηκαν τα αμερικανικά βλήματα cruise που έπληξαν την Συρία!

Τα αμερικανικά αντιτορπιλικά κλάσης Arleign Burke, USS Porter και USS Ross εκτόξευσαν τα 59 βλήματα Tomahawk, από το νότιο Αιγαίο, ελάχιστα έξω από τα εθνικά χωρικά ύδατα των έξι μιλίων, αλλά σαφώς εντός του ελληνικού FIR, στην περιοχή της Σούδας στην Κρήτη, από τις 2:42 μέχρι τις 2:56 τα ξημερώματα.

του Γιάννη Πετρίδη
Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που αμερικανικές πλατφόρμες εκτόξευσης όπλων, είτε εναέριες είναι θαλάσσιες, χρησιμοποιούν το Αιγαίο και το ελληνικό FIR για να εκτοξεύσουν επίθεση κατά τρίτου κράτους.

Σοκαρισμένη η Λεπέν με την απόφαση του Τραμπ (Δεν ειναι απόφαση του Τραμπ ξυπνήστε!! )

Σοκαρισμένη η Λεπέν με την απόφαση του Τραμπ (Δεν απόφαση του Τραμπ ξυπνήστε!! )Η Marine Le Pen είπε ότι σοκαρίστηκε από την απόφαση του Donald Trump να ρίξει πυραύλους στη Συρία. Η ηγέτης του Εθνικού Μετώπου φαίνεται να αποστασιοποιείται από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump μετά το χτύπημα αεροπορικής βάσης στη Συρία, η οποία πραγματοποιήθηκε σε απάντηση σε μια ύποπτη χημική επίθεση.
(ΥΓ:ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ: Δεν ειναι απόφαση του Τραμπ ξυπνήστε!! η προπαγάνδα εχει σπάσει ολα τα όρια! ειναι των ίδιων που προκάλεσαν τον πρώτο παγκόσμιο πολεμο, και τον δεύτερο,και έλεγαν: Ο Ασαντ «ρίχνει χημικά», ο Σαντάμ «είχε χημικά», Ο Καντάφι έκρυβε χημικά..
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters