Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Μουζάλας την ώρα που οι Έλληνες πένονται: «Κλείνουμε τα camp και δίνουμε μετρητά και διαμερίσματα στους αλλοδαπούς»


Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν από από κοινού ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, ο εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ Φιλίπ Λεκλέρκ, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Γιώργος Κωτσός και ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, αναλύθηκε σε γενικές γραμμές ο σχεδιασμός του υπουργείου αλλά και της Ε.Ε για την μετεγκατάσταση των προσφύγων και των παράνομων μεταναστών που βρίσκονται σε καταυλισμούς, όπως το Κουτσόχερο,

H AOZ οδηγεί σε υπεργιγαντιαίους υφάλους τύπου ZOΡ Νοτιοδυτικά της Κρήτης

Προσθήκη λεζάντας
Γράφουν οι Η. Κονοφάγος, Ν. Λυγερός, Τ. Φωκιανού, Α. Φώσκολος
Η ελληνική έρευνα υδρογονανθράκων είναι επικεντρωμένη σήμερα στην χερσαία και υποθαλάσσια δυτική Ελλάδα που περιέχει κλασικούς ασβεστολιθικούς στόχους κοιτασμάτων υδρογονανθράκων. Αντίθετα γύρω μας οι περισσότερες χώρες έχουν ήδη στοχεύσει στο νέο ερευνητικό μοντέλο της ΕΝΙ αναζήτησης υφάλων ασβεστολίθων τύπου ΖΟΡ. Ιδιαίτερα στην Κύπρο, η προσπάθεια αυτή έχει ήδη ξεκινήσει με τις υπογραφές νέων ερευνητικών συμβάσεων με την ExxonMobil και Qatar Petroleum στο θαλάσσιο οικόπεδο 10, TOTAL και ENI στο θαλάσσιο οικόπεδο 6 και ΕΝΙ στο θαλάσσιο οικόπεδο 8.

Apr 10 Οι ΗΠΑ φεύγουν από το Ιντζιρλίκ- Δείτε που «κάνουν» νέα βάση (φωτό)


 

Μια μεγάλη ανατροπή στη γεωπολιτική σκακιέρα, την οποία πριν από λίγους μήνες, ή και χρόνια, ελάχιστοι ήταν εκείνοι που θα μπορούσαν ακόμα και να τη σκεφτούν.
 
Όπως αποκαλύπτει η ισραηλινή ιστοσελίδα Debka, η οποία διαθέτει αξιόπιστες πηγές μέσα στις υπηρεσίες πληροφοριών και ασφάλειας, οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν το Ιντζιρλίκ!

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΚΛΙΝΤΟΝ ΛΑΡΙ ΝΙΚΟΛΣ ΔΗΛΩΝΕΙ “ΜΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΤΗΣΙΩΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΟΛΙΣ …

…ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΞΟΡΡΥΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΛΙΝΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΑΡΚΝΑΣΑΣ…

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ…ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥΣ!!!…ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ ΤΗΝ ΔΕΚ. 80′ ΟΠΟΤΕ ΖΗΤΗΣΕ ΑΦΕΣΙΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ…
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters