Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Η απάτη της "εργατικής" Πρωτομαγιάς

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Την 1η Μαΐου του 1776, ο Adam Weishaupt (Weisshaupt= Λευκός ηγέτης), ολοκληρώνει επίσημα, τη δημιουργία των «Illuminati».

Σκοπός τους, η πτώση όλων των μοναρχιών, σε όλο τον κόσμο, καθώς και η αποδόμηση της εμπιστοσύνης του κόσμου στην εκκλησία, που από μόνη της είχε φροντίσει να εμφανίζεται αναξιόπιστη και γελοία στα μάτια του κόσμου με τις δεισιδαιμονίες που χρησιμοποιούσε για τον εκφοβισμό του.

Α.ΣΩΡΡΑΣ: ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΑΟΠΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΗ


SORRAS BROTHERS BLUES 27/04/2901(2017) video


ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ.Γ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Vasilis Theodoropoulos Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ

Η ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ( ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΑΠΤΕΤΑΙ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ) ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΟΦΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΑΠΟΨΗ, ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ.

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ, ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΝΕΝΟΣ.

Viky Charalambous
ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ:
ΑΦΗΣΤΕ ΠΙΣΩ ΣΑΣ ΤΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ Τ' ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ, ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΑΡΧΕΤΕ ΚΑΙ Ν' ΑΡΧΕΣΤΕ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑΚΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΤΗ ΜΕΣΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΑΜΕΤΟΧΟΣ Ν' ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ;


Viky Charalambous

ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ..
ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ;
ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΑ Θ' ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ, ΑΔΥΝΑΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΜΗ, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΨΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ;;;

Πρωτομαγιά: Τα ήθη και έθιμα μίας πανάρχαιας γιορτής

Και ενώ συνεχίζονται οι συζητήσεις για τον αν η αυριανή ημέρα είναι αργία ή απεργία, εμείς θα κάνουμε μία αναδρομή στο πολύ μακρινό παρελθόν για να ανακαλύψουμε μαζί τις ρίζες αυτής της γιορτής που υποδέχεται τον Μάη, τον μήνα που η Φύσις βρίσκεται στα καλύτερά της.
Από τον Μάη του 1886 που τα εργατικά συνδικάτα στο Σικάγο ξεσηκώθηκαν διεκδικώντας 8ωρη εργασία με καλύτερες συνθήκες, η πρώτη Μαΐου έχει καθιερωθεί ως ημέρα των εργατών.

Η Ελλάδα έχει δύο χρόνια διπλό νόμισμα! Οι κίνδυνοι που είχαν εγκαίρως επισημανθεί χτυπάνε δυνατά την πόρτα μας! Τώρα το πήραν χαμπάρι…

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός
Το καλοκαίρι του 2016, σχεδόν έναν χρόνο πριν έγραψα ένα άρθρο, στο οποίο προσπάθησα, παρά τις μικρές οικονομικές μου γνώσεις, να επισημάνω τους κινδύνους από την επιβολή των συναλλαγών με πλαστικά χρήμα σε μια χώρα που δεν έχει τέτοια κουλτούρα, που το τραπεζικό της σύστημα είναι υπ΄ατμόν και με τον κίνδυνο πλήρους κατάρρευσης να εξαρτάται αποκλειστικά από το πόσο γιουσουφάκια είμαστε στους «ετέρους» μας.

ΑΥΤΑΙ ΑΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑΙ , ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΘΕΜΕΝΑΙ ΑΠΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΑΝ ΚΑΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΝ........

Athanasios Dimitrios Ntompros
ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΞΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΠΝΕΥΜΑ???!!!
ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΟ 1806 ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΥΠΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΖΥΓΟ.,....
ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤEΙΑΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΠΟΝΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΡΦΙΚΑ, ΠΛΑΤΩΝ, ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ...!!!
ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ......
ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ( ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ) ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΝΑ ΘΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΙΠΙΛΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΙΔΙOΝ ΟΦΕΛΟΣ.........

Το Βράδυ που Γεννήθηκε ο Μέγας Αλέξανδρος και πώς στα 7 του «ανέκρινε» και εντυπωσίασε τους Πέρσες απεσταλμένους

Τη νύχτα της γέννησης του Αλέξανδρου, σύμφωνα με την παράδοση, κάηκε ο ναός της Αρτέμιδος. Οι ντόπιοι Πέρσες μάγοι το ερμήνευσαν αυτό ως οιωνό κι άλλων καταστροφών που θα ακολουθούσαν.
«Έτρεχαν πέρα-δώθε χτυπώντας τα πρόσωπα τους και κραυγάζοντας ότι θρήνος και μεγάλη συμφορά για την Ασία είχε γεννηθεί εκείνη τη μέρα», ένας εμπρηστής που ήταν γραφτό να καταστρέψει ολόκληρη την Ανατολή.

Παρομοίως, τη νύχτα πριν από τον γάμο της, η Ολυμπιάδα ονειρεύτηκε ότι τη διαπέρασε ένα αστροπελέκι, φωτιά βγήκε από τη μήτρα της και εξαπλώθηκε σε μεγάλη απόσταση πριν να σβήσει.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΑΛΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΠΙ ΓΗΣ.

Τακης Μαιανδρος Δημητρακοπουλος
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;
ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΑΚΟΜΗ;
ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΝΕ;
Η' ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;
Η' ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ;
ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΣ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΖΕΙ
ΠΟΛΕΜΑ ΤΟΝ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΓΙΑΤΙ Α-Υ-Τ-Ο-Σ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ!!!
ΑΝ ΟΜΩΣ Ε.ΣΥ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑ ΤΟΤΕ Γ-Ι-Α-Τ-Ι;;;;;

Φύκια A.F.A: Η πληρέστερη και πλέον ισορροπημένη τροφή στον κόσμο

Η πληρέστερη και πλέον ισορροπημένη τροφή στον κόσμο.
Τα Άγρια Γαλαζοπράσινα Φύκια (AFA) (Επιστημονική ονομασία: Aphanizomenon flos-aquae) της λίμνης Κλάμαθ του Όρεγκον είναι διαφορετικά και υπερέχουν σε σύγκριση με τα περισσότερα είδη φυκιών.
Τα Άγρια Γαλαζοπράσινα Φύκια (AFA) – η πρώτη και παλαιότερη μορφή ζωής επάνω στην Γη – δεσμεύουν και συμπυκνώνουν την αναζωογονητική δύναμη του ήλιου αποτελώντας μια καταπληκτική τροφή τόσο πλούσια σε θρεπτικά συστατικά που τα καθιστά ικανά να αντιμετωπίσουν

Το έχουμε στο μπαλκόνι μας αλλά Αγνοούμε τι μπορεί να Θεραπεύσει


Ένα από τα υγιέστερα πράγματα που μπορείτε ποτέ να επιθυμήσετε είναι ένα μαξιλάρι φορτωμένο με φύλλα από φτέρες, είτε το πιστεύετε είτε όχι.

Έχετε ακούσει για την φτέρη;

Οι ψύλλοι, οι κοριοί και οι ψείρες απλά δεν ανέχονται την φτέρη και ”τρέχουν” μακριά από αυτήν. Η φτέρη διώχνει τα σκουλήκια, και καταστρέφει ακόμη και την ταινία (κεστωειδής σκώληκας).

Το ΒΙΝΤΕΟ που ΠΡΕΠΕΙ να ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ και ΟΛΟΙ οι ΑΛΛΟΙ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ανέκαθεν η Τουρκία διεκδικεί ελληνικά εδάφη, νησιά και θάλασσες…

Θεωρεί αρχαίους Έλληνες φιλόσοφους ως δικά της προϊόντα…

Θα ήθελε να ήταν δικός της ο Ελληνικός Πολιτισμός. Όμως, δεν είναι.

Αυτό αποδεικνύεται συνεχώς και καθημερινά.

Το μεγαλύτερο ολοκαύτωμα στην ιστορία: 100.000.000 Νεκροί


The-genocide-of-Indians-2Το μεγαλύτερο ανθρώπινο ολοκαύτωμα δεν έχει βρει ακόμα στην ιστορία και τη συλλογική μνήμη το μέγεθος που αναλογεί...

τα περισσότερα από 100.000.000 θύματα Ινδιάνους που σφαγιάστηκαν από τους Ευρωπαίους αποικιοκράτες και τους αποίκους της Αμερικανικής ηπείρου. Οι διπλάσιοι από όλους τους νεκρούς του τελευταίου παγκόσμιου πόλεμου, στρατιώτες κι άμαχους μαζί. Αυτή είναι η μεγαλύτερη γενοκτονία της πολιτισμένης δύσης, της επέκτασης των αγορών της, της κερδοφορίας της και στο όνομα της Χριστιανικής της θρησκείας και της εκκλησίας που ευλόγησε τις σφαγές των «απίστων» και μοιράστηκε μέρος της λείας.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters