Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

19 ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΡΑΤΟΥΣ - ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ

( ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ )
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
===========================
Άρθρο 8
1. Οι αυτόχθονες πληθυσμοί και τα αυτόχθονα άτομα έχουν το δικαίωμα να μην αναγκάζονται σε αφομοίωση ή καταστροφή του πολιτισμού τους.
2. Τα Κράτη θα διαθέτουν αποτελεσματικούς μηχανισμούς για την πρόληψη και την αποκατάσταση:

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΨΥΧΟΡΡΑΓΕΙ....

Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)
ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΨΥΧΟΡΡΑΓΕΙ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΕΡΙ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ ΚΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ...

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΝΗΜΠΟΡΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ , ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΛΑΛΕΣ ΕΠΙ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΩ ΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΤΗΣ ΕΝΟΧΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΔΙΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;

Vasilis Theodoropoulos
ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ;
ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ O ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΡΟΙΤΕΡ :

" ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ" ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ - ΔΕΙΓΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ή ΕΛΙΑ Ή ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Ή ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ Ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ......

Αθανασία Γεωργοσοπούλου(Δικηγόρος): ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΕΡΙ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ ΚΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ… ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΨΥΧΟΡΡΑΓΕΙ.


screenshot-41

Αθανασία Γεωργοσοπούλου ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΨΥΧΟΡΡΑΓΕΙ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΕΡΙ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ ΚΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ…
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΝΗΜΠΟΡΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ , ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ , ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΛΑΛΕΣ ΕΠΙ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΩ ΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΤΗΣ ΕΝΟΧΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΔΙΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.

ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 4/5/2901(2017) (φωτογραφίες)

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. 4-5-2017 ΚΑΤΕΡΙΝΗ. ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΗΠΕΙΡΟΥ-ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters