Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

"ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (Θείος του Μητσοτάκη) ΚΑΙ ΚΕΜΑΛ"(Ξαδέρφια!) (+βίντεο για την καταγωγή των Μητσοτάκηδων)


 

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
(update 11.03.2015)

Επιστολή του Βενιζέλου για τον Μουσταφά Κεμάλ εις τον πρόεδρο απονομής των βραβείων "Νόμπελ" το 1932, διά να του απονείμη το "Νόμπελ ειρήνης"

Έάν ακόμη μερικοί αμφιβάλλετε διά τήν έξαπάτησιν των Ελλήνων υπό του Βενιζέλου, θα σας αντιγράψω την έπιστολήν την οποία έστειλε ό ίδιος εις τον πρόεδρο απονομής των βραβείων "Νόμπελ" τό 1932, διά νά απονείμη ή επιτροπή τό "Νόμπελ Ειρήνης", παρακαλώ, εις τον Μουσταφά Κεμάλ, ό όποιος κατέσφαξε 2,5 εκατομμύρια Έλληνας και Αρμενίους.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!! ΤΟ «ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ…. !!!

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ: ΒΟΛΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ = ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ —- ΔΕΝ …»ΕΦΘΑΣΕ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (…) Η ΕΙΔΗΣΗ ! Τα ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ… Φρόντισαν να την Θ Α Ψ Ο Υ Ν !!

Ολο και πιο συχνά ακούς εκεί έξω ότι όλα αυτά που βιώνουμε σήμερα είναι η υλοποίηση ενός σχεδίου που είχε εκπονηθεί παλαιότερα σε κάποιες από τις συνόδους των ισχυρών του πλανήτη. Τι ακριβώς περιλαμβάνει αυτό το σχέδιο και ποιος είναι ο απώτερος στόχος του;

ΣΤ’ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ «DEAL ROOMS» ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ


Viky Charalambous ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΡΓΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΠΤΩΧΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΑΥΤΟΥ, ΣΕ ΕΝΑ ΤΙΤΛΟ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ Α.Φ.Μ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ..
ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΕΣ.
ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΣΥ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters