Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Αρτέμης Σώρρας vs Ανόητος Δημοσιογράφος


David de rothschild,και οι μυστηριώδεις «συμπτώσεις»


Ζωή Γεωργαντά «Φούσκα η ''Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου'' της Κωνσταντοπούλου »

Η Ζωή Γεωργαντά στην εκπομπή του Κώστα Ουΐλς την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 αναφέρεται στην περιβόητη «Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους» η οποία συνεστήθη με πρωτοβουλία της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσαντοπούλου και βρίσκεται υπό την εποπτεία του Βέλγου εμπειρογνώμονα (αλλά παντελώς άσχετου με τις ιδιαιτερότητες του Ελληνικού ζητήματος) Eric Toussaint.

Αλλάζουν όλα από τον Αύγουστο για τους δανειολήπτες με οφειλές

Αλλάζουν όλα από τον Αύγουστο για τους δανειολήπτες με οφειλές Της Νένας Μαλλιάρα

Σε πλήρη αλλαγή οδεύει το σκηνικό των "κόκκινων" δανείων, βάζοντας νέα δεδομένα για τους οφειλέτες με καθυστερούμενες οφειλές τις οποίες δεν έχουν ρυθμίσει με την τράπεζά τους.

Ο εξωδικαστικός συμβιβασμός και οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί από τον Αύγουστο και κατόπιν οι πωλήσεις "κόκκινων" δανείων σε εταιρείες διαχείρισης, βάζουν τέλος στις πρακτικές μη πληρωμής χρεών του παρελθόντος και ανάγουν τον συνεργάσιμο δανειολήπτη και το ύψος των εύλογων δαπανών διαβίωσης στα κατεξοχήν κριτήρια για τη διευθέτηση χρεών.

Η Deutsche Bank Αντιμετωπίζει Δίκη στην Ιταλία για Διεύθυνση Διεθνούς Εγκληματικής Οργάνωσης!!

 Zero Hedge 18-5-2017 - ΄Εχοντας κατηγορηθεί και κριθεί ένοχη για νόθευση και χειραγώγηση σχεδόν κάθε κατηγορίας αξιογράφου, ήταν ίσως αναπόφευκτο ότι η Ντώυτσε Μπανκ θα αντιμετώπιζε και τη κατηγορία ότι διευθύνει μιαν διεθνή εγκληματικήν οργάνωση. 

ΕΚΤΑΚΤΟ!!! Τούρκοι οπαδοί μαχαίρωσαν δυο φιλάθλους του Ολυμπιακού Πέντε οι «ερυθρόλευκοι» τραυματίες (BINTEO)


Οι φόβοι υπήρχαν εδώ και καιρό αν πήγαιναν και οι δυο ελληνικές ομάδες στο Φάιναλ 4 της Ευρωλίγκα στην Κωνσταντινούπολη, αλλά τελικά και μόνο μια που πήγε, δηλαδή ο Ολυμπιακός, ήταν ικανό να πυροδοτήσει ένταση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ, οπαδοί της Μπεσίκτας φαίνεται πως επιτέθηκαν σε φιλάθλους του Ολυμπιακού σε κεντρικό δρόμο της πλατείας Ταξίμ, και μαχαίρωσαν έναν στο πόδι, ενώ χτύπησαν άλλον έναν στο πρόσωπο.

Ο Αποκεφαλισμένος Ορφέας: Το ταξίδι ενός μύθου

 
Alexandre Séon, Ο θρήνος του Ορφέα
Σχεδόν όλοι θα θυμόμαστε από τα παιδικά μας χρόνια τον μύθο του Ορφέα και της Ευρυδίκης, και τις εικόνες του τραγικού μουσικού, ο οποίος μάγευε ολόκληρη την πλάση με τη μουσική του, συγκίνησε μέχρι και τον Άδη, αλλά δεν μπόρεσε να σώσει την αγαπημένη του. Συνήθως μας το αφηγούνταν οι δάσκαλοί μας σαν ηθικό δίδαγμα, τονίζοντας το σφάλμα του Ορφέα όταν κοντοστάθηκε στην έξοδο του Κάτω Κόσμου για να δει αν πράγματι τον ακολουθούσε η αγαπημένη του, και ερμηνεύοντας την τραγική κατάληξη της ιστορίας σαν αποτέλεσμα αθέτησης μιας υπόσχεσης.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters