Σάββατο 20 Μαΐου 2017

ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΥΦΛΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ… ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΥΦΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΛΩΔΙΑ… ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ…

Γράφει η Χαρά Νικοπούλου

ΟΧΙ.. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗ..

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ..ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ..

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ..

Δείτε πως αυξάνουν τη παραγωγή στη Κίνα. Ξυπνήστε πριν να είναι αργά (Βίντεο)

Ο τρόπος που εφαρμόζουν για να αυξήσουν την παραγωγή τους στην ΚΙΝΑ είναι αδιανόητος. Μετά την τεράστια οικολογική καταστροφή που προκάλεσαν στο περιβάλλον οι αγρότες, τα εργοστάσια οι κτηνοτρόφοι και όλοι οι άνθρωποι εκεί, είδαν την παραγωγή τους να πέφτει κατακόρυφα. Δέντρα που έπαψαν να καρπούν. Μετά απο εντατική έρευνα συνειδητοποίησαν την αιτία!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ !!!


ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;

ΒΟΜΒΑ !!! ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΕΛΛΕΙΣ !!!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ & ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Δεν το απαιτούν οι δανειστές. Το θέλουν Στουρνάρας και τραπεζίτες, για να γλυτώσουν από τις ποινικές διώξεις που βρίσκονται σε εξέλιξη !!!

Όταν οι δανειστές μας συμφωνούν με τα συσσίτια, να ετοιμάζεστε, φίλοι και φίλες, για μεγάλη πείνα…

«Είναι ντροπή σας να λοιδορείτε τα σχολικά γεύματα, που είναι μια νέα κουλτούρα συντροφικότητας στο σχολείο»! Τάδε έφη Θεανώ η Φωτίου, η βουλευτής που έγινε περισσότερο γνωστή για μία ρήση της περί γεμιστών. Τέταρτο μνημόνιο και συσσίτια! Φτώχεια, χωρίς λατέρνα και χωρίς φιλότιμο. Αν είχαν φιλότιμο θα είχαν ήδη παραιτηθεί.

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να στηθούν κουζίνες σε κάθε σχολείο. Αυτό σημαίνει αγορά εξοπλισμού, εξειδικευμένο προσωπικό, προμήθειες υλικών, διαχείριση τροφίμων, κανόνες υγιεινής. Μεγάλα κόστη και μεγάλες ευθύνες. 

Απόφαση ΣΟΚ της κυβέρνησης για τα εμβόλια και όσους τα αρνούνται

Και όμως τα ζούμε όλα τώρα

Θα δούμε πολλά στην Ελλάδα! Στο πλαίσιο του υποχρεωτικού εμβολιασμού όλων των παιδιών, προκειμένου να φοιτήσουν στα ολοήμερα σχολεία, η κυβέρνηση, προκειμένου να αποφύγει, όπως λέει τον κίνδυνο εμφάνισης του λεγόμενου «αντιεμβολιαστικού κινήματος», σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξάνθο, θέτει υπό εξέταση το ενδεχόμενο της καταγραφής της εν λόγω άρνησης εγγράφως, με στόχο την αποθάρρυνση των γονιών.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters