Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ… Στρατός του διαβόλου, Απατεώνες, Ύπουλοι, Κηφήνες, Παράσιτα, Βιαστές, Εισβολείς, Αρπάγες, Πλιατσικολόγοι, Bάρβαροι του Αττίλα…

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μια ερευνά πριν από καιρό του ίδιου του τουρκικού Γενικού Επιτελείου, σχετικά με την εικόνα που έχουν για τους Τούρκους πολίτες άλλων χωρών, προκάλεσε κυριολεκτικά «σάλο» στην τουρκική επικαιρότητα. Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα αυτή, σε 27 χώρες η εικόνα της Τουρκίας και των Τούρκων, όπως παρουσιάζεται στα σχολικά βιβλία της ιστορίας, είναι το λιγότερο θα έλεγε κανείς αρνητική και φτάνει μέχρι του σημείου να χαρακτηριστούν σαν η χειρότερη μάστιγα της ανθρωπότητας.

Ιούνης 1942, οι ναζί εκτελούν 62 διαλεχτά παλικάρια του Ηρακλείου- Ποιος επώνυμος κατηγορήθηκε ότι τους κατέδωσε- Όλα τα ονόματα των 62 Μαρτύρων


Ο οραματιστής δήμαρχος Ηρακλείου, Μηνάς Γεωργιάδης, αριστερά,και ο αδελφός του Τίτος, πολιτικός και δικηγόρος, ήταν ανάμεσα στους εκτελεσμένους. Δεξιά το ντοκουμέντο της κατάθεσης του Γερμανού αξιωματικού 

Ιούνης του 1942… Το Μεγάλο Κάστρο αποχαιρετούσε 62 από τα πιο διαλεχτά του παλικάρια, δολοφονημένα από το αποσπάσματα των Γερμανών κατακτητών. Με πρώτο, τον πρώτο πολίτη του, το δήμαρχό του Μηνά Γεωργιάδη, μια φωτισμένη μορφή που προσπάθησε να αλλάξει το Ηράκλειο του μεσοπολέμου. "Πρωταγωνιστής" στην ιστορία ένας επώνυμος Ηρακλειώτης της εποχής, όπως έχει καταγραφεί στα ντοκουμέντα της ιστορίας. (Δείτε: Η χαμένη κατάθεση Γερμανού αξιωματικού για τον «επώνυμο καταδότη» των 62 Μαρτύρων, θείο του Β. Μεϊμαράκη)

Δόγμα Ζόνενφελντ : Το Εβραϊκό σχέδιο γενοκτονίας του Ελληνικού Έθνους!!! (Βίντεο)

masonia
Βαρύτατα και αδιάλειπτα τα πλήγματα που δέχεται η Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες και δη τα τελευταία χρόνια. Χτυπήματα, τα οποία προέρχονται από τον προαιώνιο εχθρό του Ελληνισμού, τον Εβραϊσμό-Σιωνισμό «Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί.

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΑΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΩΣ «ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ» ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΧΘΗΚΑΝ ΤΟΝ «ΠΑΛΑΒΟ ΤΣΙΠΡΑ» ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ…



Αλφειός: ( Γράφει η Gillian Rothschild ) !!!!!!!!!!!!!!! ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ !!!!!! ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ… ΒΑΖΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ( ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΡΙΖΑΣ ) ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ… ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!! YΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ Πρωθυπουργός πλέον ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ !!! «ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ» ΥΠ.ΟΙΚ. ΦΕΥΓΕΙ Η Lazard ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ η Rothschild

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΟΣΟΝ ΟΥΠΩ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ..

Αθανασία Γεωργοσοπούλου  (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)
ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ (30 ΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ) ΚΑΠΟΙΑΣ ΕΚ ΤΩΝ 4 ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ , ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ... Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ''ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΗ'' ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙ ΟΛΟΣΧΕΡΟΥΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΩΣ ΚΑΘΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΚΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ.....

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΑΜΕΤΟΧΟΣ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ !!

Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)
ΆΡΘΡΟ 120 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
 
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος. 

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ:ΓΙΑ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΕΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ-ΜΕΘΟΔΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΤΟΚΩΝ-ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ....

Γιαννης Καλογεροπουλος : Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΗΡΘΕ !!!

ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ !!!!!
ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ : 
ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ 
ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ 
ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ 
ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΤΧΣ !!

2008 - 2014 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΥΠΟ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΡΕΥΣΤΟΥ & ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ: 300 + 179 + 5 + 41 = 525 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!

Οι Ελληνικές Τράπεζες, ευρισκόμενες προ των θυρών της πτωχεύσεως, άνευ λόγου και χωρίς προηγουμένως να ερευνηθούν τα αίτια της κατάρρευσης και μεσούσης της τεραστίων διαστάσεων οικονομικής κρίσης που έπληττε ήδη την Ελλάδα, χρηματοδοτήθηκαν από το Ελληνικό Δημόσιο (τίτλους που θα χρησιμοποιούσαν δια να εισπράξουν χρήματα από την Ε.Κ.Ταλλά και με μετρητά) πέραν των Πεντακοσίων Είκοσι Πέντε Δισεκατομμυρίων Ευρώ (525.000.000,000 Ε), μόνο κατά την περίοδο 2008 - 2014,

ΒIKY ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ:ΚΑΘΕ 1 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ, ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΤΑ 1,5 ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΕΠ ΚΑΤΑ 2,5 ΕΥΡΩ


ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΥΠΟ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ (2008 - 2014 = 528 ΔΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ)
1. ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΥΦΕΣΗ- 

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ο ΑΫΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩN & ΠΩΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ !!

Viky Charalambous

Ο ΑΫΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
ΠΩΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ Ν' ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΣΘΕΟΡΑΤΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤ' ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΚΑ DEAL ROOMS ΤΩΝ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΩΝ ΤΩΝ MTNS ΚΑΙ ΤΩΝ "TRADERS"

ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΡΩΝΤΑΣ ΩΣ ΠΡΟΑΓΩΓΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ.

Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)
ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΩΝ ΔΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ. 
Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΤΗΝ ΕΣΔΑ, ΤΗΝ ΕΔΔΑ, ΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΤΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ. 
ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΑΞΗ ΖΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΟΥ ΤΟΥ, ΜΗ ΔΕΣΜΕΥΟΜΕΝΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. 

ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΝΑΥΑΓΙΟ ΜΕ… «ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΕΝΟΥΣ» ΕΛΛΗΝΕΣ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ένα πλοίο, κατά πάσα πιθανότητα ελληνικό, που μετέφερε κυνηγημένους πρόσφυγες από την Σμύρνη που προσπαθούσαν να διαφύγουν από την τουρκική σφαγή και που βυθίστηκε πιθανώς από τουρκικά κανόνια, βρέθηκε στην θαλάσσια περιοχή του κόλπου από επιστημονική ομάδα του πανεπιστήμιου της πόλης.

ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΑΓΙΚΑ ΘΥΜΑΤΑ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την αποκάλυψη ότι στην Τουρκία λειτουργεί Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων για επιχειρήσεις χημικού, βιολογικού και πυρηνικού πολέμου, έκανε σε ανύποπτο χρόνο ο Τούρκος δημοσιογράφος ερευνητής, Erka Acar, στην τουρκική εφημερίδα, Bugün, σε αποκλειστικό του δημοσίευμα

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το Κέντρο αυτό για πρώτη φορά άνοιξε τις πύλες του σε κάποιο δημοσιογράφο και όπως αναφέρεται λειτουργεί στην περιοχή του Ικονίου νοτιοδυτικά της Άγκυρας.

Ο ενεργειακός πλούτος νότια της Κρήτης και η σημασία της ΑΟΖ γεωπολιτικά (βίντεο)


Δείτε την εκπομπή «Αντιθέσεις» του κ. Σαχίνη, με τον Καθηγητή – Ερευνητή και μέλος της Επιτροπής Ενέργειας της Ακαδημίας Αθηνών Ηλία Κονοφάγο και τον Στρατηγικό Σύμβουλο Νίκο Λυγερό.

Και Έλληνας μεταξύ των τραυματιών στο Λονδίνο – Η κατάσταση της υγείας του

 Οι βρετανικές αρχές ανακοίνωσαν επισήμως στην ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο ότι μεταξύ των τραυματιών υπάρχει ένας Έλληνας.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΙ στο Λονδίνο, Θανάση Γκαβό, η ενημέρωση αναφέρει ότι νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση εκτός κινδύνου. Δεν έχουν δοθεί περαιτέρω πληροφορίες.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters