Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Να μην παραπεμφθούν σε δίκη για εγκλήματα σε βάρος του δημοσίου ζητούν οι τροικανοί του ΤΑΙΠΕΔ


 

Αναίρεση του παραπεμπτικού βουλεύματος και μη παραπομπή σε δίκη αιτούνται πολίτες των δανειστριών χωρών που ως μέλη της τρόικα διορισμένοι στο ΤΑΙΠΕΔ μίσθωσαν, ζημιογόνα για το ελληνικό δημόσιο, 28 ακίνητα την περίοδο 2013-2014, με αποτέλεσμα να ασκηθεί σε βάρος τους ποινική δίωξη για απιστία.
Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατατέθηκε αίτηση με την οποία ζητείτε  να ασκηθεί αναίρεσης κατά του

Επιστήμονες Ανακάλυψαν ότι η Ψυχή Δεν Πεθαίνει μετά θάνατο: Ταξιδεύει σε Άλλο Σύμπαν (video)

ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ
Ο συγγραφέας του βιβλίου, ο επιστήμονας Δρ Robert Lanza, που ψηφίστηκε από τους τους NY Times ως ο 3ος πιο σημαντικός εν ζωή επιστήμονας , δεν έχει καμία αμφιβολία ότι κάτι τέτοιο μπορεί να είναι πιθανό.
Εδώ και καιρό ο Lanza είναι γνωστός στην επιστημονική κοινότητα για τις προηγμένες μεθόδους που χρησιμοποιεί και είναι ειδικός στην αναγεννητική ιατρική και επιστημονικός διευθυντής της Advanced Cell Technology Company.

Ριζικές αλλαγές στην 117 ΠΜ Ανδραβίδας

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ


Τέλος εποχής για Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank, Εθνική: Αποχωρούν με ελαφρά




Από πού αποχωρούν οι ελληνικές τράπεζες;

Τέλος εποχής για Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank, Εθνική, καθώς η κρίση τις αναγκάζει να προσαρμοστούν.

Την πλάτη γυρίζουν οι τράπεζες σε Βαλκάνια, Κύπρο και Αίγυπτο, στο πλαίσιο του στρατηγικού μετασχηματισμού που συμφώνησαν το 2015 με τον Ενιαίο Εποπτικό Μηχανισμό (SSM).

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΕΔΙΔΕΙ ΧΡΗΜΑ


Απίστευτη Αποκάλυψη και Δικαίωση Σώρρα, ο οποίος φανέρωσε τους λογαριασμούς Καταπιστεύματος


«ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΡΟΥΖΟΥ, Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΟΥ ΕΙΠΕ: “ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΟΥΜΕ. ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ»

 
«ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΡΟΥΖΟΥ, Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΟΥ ΕΙΠΕ: “ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΟΥΜΕ. ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ»
- «Επειδή έχω …πόλεμο με τον Ρότσιλντ για την Τράπεζα της Ανατολής, έσκαψε… λάκκο για να με χώσει μέσα. Μπορεί όμως να είναι και άλλος ο λόγος τον οποίο δεν γνωρίζω…»
- «Η υπόθεση Καρούζου δεν αφορά μόνον τα 140 δις αλλά ο Καρούζος (μέσω CIA) διαθέτει 6.500 ακίνητα στην Ελλάδα, των οποίων η αξία είναι γύρω στα 5 τρισεκατομμύρια ευρώ»!
- «Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που δεν έχει κτηματολόγιο! Αν υπάρχει μια CIA με δέκα «Καρούζους» με 6.500 ακίνητα στο δεκαπλάσιο, πώς είναι δυνατόν να κάνει κτηματολόγιο αυτή η χώρα;» 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ! Ο εμπνευστής του ΕΥΡΩ δήλωσε πως ο στόχος απο την αρχή ήταν να πουληθεί η κρατική περιουσία της Ελλάδας (Βίντεο)


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ! Ο εμπνευστής του ΕΥΡΩ δήλωσε πως ο στόχος απο την αρχή ήταν να πουληθεί η κρατική περιουσία της Ελλάδας (Βίντεο)


Η δημιουργία του ευρώ είχε σαν στόχο να υποδουλώσει τις εκλεγμένες κυβερνήσεις σε μια οικονομική φόρμουλα.
Η οικονομική αυτή φόρμουλα λέγεται ο κάνονας του3% και ο τελικός σκοπός ήταν να δημιουργηθεί κατι που θα αντικαταστησει την δημοκρατία. Δείτε το βίντεο.

Αποκαλύπτουμε την τερατώδη ρύθμιση του Eurogroup που αποκρύπτουν οι παντες

Αρνούνται και αποφεύγουν, δε βλέπουν ή δε θέλουν να δούν την τερατώδη ρύθμιση της συμφωνίας του Eurogroup, με την οποία η Ελλαδα υποχρεώνεται να καταβάλλει για την εξυπηρέτηση του χρέους στους  δανειστές κάθε χρόνο 27 δις (15% του ΑΕΠ)  μέχρι το 2023 και 36 δις από το 2023 μέχρι το 2060 ! Η χώρα μπαίνει στο γύψο για πενήντα ολόκληρα χρόνια και όλοι ή σχεδόν όλοι, σφυρίζουν αδιάφορα ή περί άλλων τυρβάζουν.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters