Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

...κι έτσι, οι ύαινες ουρλιάζουν

Του Προκόπη Μπίχτα

Ο ελληνικός λαός πεθαίνει. Η ανεργία, ο υποσιτισμός, η πείνα, η αρρώστια, οι αυτοκτονίες αυξάνονται και πληθύνονται και όλα φαίνονται ότι δεν έχουν τέλος.

 Το προσδόκιμο ζωής μειώθηκε κατά 2, τουλάχιστον, χρόνια. Η ανεργία και τα επακόλουθά της μαστίζουν.
Όσοι εργαζόμενοι έχουν απομείνει δουλεύουν κάτω από συνθήκες σκλαβιάς και ο μισθός τους φθάνει μόνο για να φάνε ένα πιάτο χυλό και να δουλέψουν άλλη μια μέρα, μέχρι να απομυζηθεί και ο τελευταίος μυς, ο τελευταίος ιστός, η τελευταία σταγόνα αίματος.

Απίστευτη Ανακάλυψη στην επαρχία Ξινγκιάνγκ της Κίνας, Συγκλονίζει τους Αρχαιολόγους! Κάποιοι «Βλέπουν» Ελλάδα (video)

Απίστευτη Ανακάλυψη στην επαρχία Ξινγκιάνγκ της Κίνας, Συγκλονίζει τους Αρχαιολόγους! Κάποιοι «Βλέπουν» Ελλάδα (video)
Οι Κινέζοι αρχαιολόγοι πανηγυρίζουν για την σπουδαία ανακάλυψη ενός τεράστιου ηλιακού βωμού στην επαρχία Ξινγκιάνγκ της Κίνας.

Πρόκειται για έναν βωμό της Εποχής του Χαλκού αφιερωμένο στη λατρεία του ήλιου, ο οποίος είχε ανακαλυφθεί για πρώτη φορά το 1993, αλλά οι συστηματικές ανασκαφές ξεκίνησαν μόλις τα τέλη του περασμένου έτους.

Επίσημα Έγγραφα της NASA Αποκαλύπτουν το Σχέδιο Μείωσης Πληθυσμού στον Πλανήτη (video)

Τα επίσημα έγγραφα της NASA αποκαλύπτουν το σχέδιο μείωσης πληθυσμού στον πλανήτη.

Μερικές φορές πιστεύουμε. μόνο ότι βλέπουμε!

Το έγγραφο της NASA δημοσιεύτηκε παρακάτω Στο σύνολό του είναι ένα «MUST VIEW» για αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ… η μία και μοναδική αλήθεια !!!


Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ… η μία και μοναδική αλήθεια !!!Οἱ Ἀλβανοί φωνάζουν καί λέγουν πολλά διά τήν καταγωγήν τους….
ἀλλά ἡ ἀλήθεια εἶναι μία καί εἶναι μοναδική

Περί Ἀλβανῶν, ὁμιλοῦν τά γραπτά κείμενα καί λέγουν ὅτι δέν εἶναι Εὐρωπαϊκός λαός. Κατοικοῦσαν περί τήν Κασπίαν, τό σημερινόν Νταγκεστάν καί βόρειον Ἀτζερμπαϊστάν. Ἦταν κτηνοτρόφοι, λάτρευαν τόν Ἥλιο καί τήν Σελήνην, πού τούς προσέφεραν ἀνθρωποθυσίας.

Ο Άγνωστος Σείριος και οι Φυλές που Υποστηρίζουν ότι Κατάγονται από Αυτόν

Σείριος
Ο Ρόμπερτ Τεμπλ υπήρξε

καθηγητής στο Τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών, Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο του Λούισβιλ στις Η.Π.Α.,

καθηγητής στο Τμήμα Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Τσινχουά στο Πεκίνο, Κίνα,

Ανώτατο Μέλος Ερευνών στο Ινστιτούτο Αρχαιολογικών Επιστημών του Αιγαίου, στην Αλεξάνδρεια στην Αίγυπτο και Μέλος της Βασιλικής Αστρονομικής Εταιρείας του Λονδίνου.

Το "κρουαζιερόπλοιο", οι 9 δολοφονίες, η ηρωίνη και ο Μητσοτάκης

Ενας πολύ γνωστός επιχειρηματίας, συμφοιτητής του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κολλέγιο Αθηνών, υποστηρίζει ότι ο σημερινός αρχηγός της ΝΔ έχει την ικανότητα να εξαντλεί τις όποιες ικανότητές του για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι πειθαρχημένος και αφοσιωμένος στον στόχο του.

Στον Λευκό Οίκο Διαβάζουν Θουκυδίδη για να Προλάβουν Αυτό που Έρχεται


Τραμπ
Η ομάδα του Ντόναλντ Τραμπ έχει εμμονή με τον αρχαίο Ελληνα ιστορικό.
Παρά το γεγονός ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος δε φημίζεται για την αγάπη του για το διάβασμα, στον Λευκό Οίκο πνέει ελληνικός άνεμος με τον Θουκυδίδη να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.
Ολα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το Politico, όταν ο ακαδημαϊκός από το Χάρβαρντ, Γκράχαμ Άλισον είχε μία ασυνήθιστη συνάντηση στο αρχηγείο Τραμπ.

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΑΤΟΣ! ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ...

Ο Σόιμπλε ομολογεί πως η Γερμανία μετά τον Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ δεν ήταν ποτέ κράτος κυρίαρχο αλλά εταιρεία ελεγχόμενη από τον εκάστοτε Υπουργό Οικονομικών και μάλιστα με την ακόλουθη διεύθυνση:

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Ε.Π.Ε. BUNDESREPUBLIK DEUTSCHLAND FINANZAGENTUR GmbH ΟΔΟΣ:LURGIALLEE 5 D – 60439 FRANKFURT/MAIN ΤΗΛ.: + 4969 – 25616 – 0 FAX : + 4969 – 25616 – 1476 E-Mail: info@deutsche-finanzagentur.de Αρ.Εγκρίσεως: HRB 51411 AMTSGERICHT/FRANKFURT/MAIN
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters