Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Σαν σήμερα ο Λεωνίδας είπε το «Μολών Λαβέ»


 

Σαν σήμερα, το 480 π.Χ. ο θρυλικός βασιλιάς της Σπάρτης Λεωνίδας, στα Στενά των Θερμοπυλών είπε την ιστορική φράση, απάντηση στον βασιλιά των Περσών Ξέρξη να παραδώσει τα όπλα, «Μολών Λαβέ».
Οι 300 Σπαρτιάτες του Λεωνίδα αντιστάθηκαν μέχρι να πέσει και ο τελευταίος, μένοντας ανεξίτηλοι στην ιστορική μνήμη και κατακτώντας δικαιωματικά ένα βάθρο στο πάνθεον των παγκόσμιων ηρώων…

Ποιά Μυστηριώδης «Σήραγγα» Συνδέει τα Κύθηρα με την Λήμνο;

Κύθηρα
ΕΛΛΑΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΑΣΜΑ!!!!!
ΤΕΛΛΟΥΡΙΟΝ ΡΕΥΜΑ.

ΤΕΛΛ+ΟΥΡΙΟΝ ΡΕΥΜΑ είναι ένα υλοποιημένο ενεργειακό ρεύμα με συγκεκριμένα όρια, στο οποίο υπάρχει εγκλωβισμός φυλακή – της ελαφριάς κατάστασης της ύλης, δηλαδή του πνεύματος.

…ΒΑΘΥ ΠΗΓΑΔΙ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΙΣ ΑΓΡΥΠΝΟΙΣ ΣΤΗ ΜΗΘΥΜΝΑ…

ΝΕΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ» !

Χούλα Κόσμημα-Καλλωπισμός ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ «ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ» ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ALFA BANK 54477738142 ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ» ΜΕ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΑΤΖΕΝΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΣ ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ . ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ…. ? Ο ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ …

ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ 600 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΥΡΙΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ Ν128/75;

Το 1975, με την συνεργασία των τότε υπουργών Συντονισμού Παναγή Παπαληγούρα και Οικονομικών Ευάγγελου Δεβλέτογλου, ψηφίστηκε ο Νόμος 128 ο οποίος επέβαλε μια ποσοστιαία επιβάρυνση στα πάσης φύσεως επιτόκια καταναλωτικών, επιχειρηματικών και στεγαστικών δανείων. Σκοπός της περίφημης εισφοράς του Ν. 128/75 ήταν να δημιουργηθεί ένας «κουμπαράς» ο οποίος θα πριμοδοτούσε τον δανεισμό των εξαγωγικών επιχειρήσεων ώστε να γίνουν πιο ανταγωνιστικές οι εξαγωγές της χώρας.

ΕΙΝΑΙ 'Η ΟΧΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ;;; ΕΙΝΑΙ Ή ΟΧΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Η ΤτΕ;;;;

Viky Charalambous
ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΤτΕ ΑΝΑΓΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΩΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤOΙΟΤΡΟΠΩΣ..

ΟΙ ΓΕΛΟΙΩΔΕΣΤΑΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΜΗΝΩΝ, ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ

«AUT DEDERE AUT JUDICARE»


Viky Charalambous

ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΩΚΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΑ, ΕΙΤΕ ΝΑ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ, ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥΣ.

«ΔΙΕΘΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ« ΝΟΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ».

Η ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ στο ΜΕΞΙΚΟ: Όταν ΑΛΛΟΥ ΤΙΜΟΥΝ τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

Άγαλμα Θεάς Αθηνάς στην Γκουανταλαχάρα Μεξικό
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Δεν υπάρχει, ίσως, καλύτερο πράγμα από το να τιμούν την ιστορία και τον πολιτισμό σου, στην πόλη ενός άλλου κράτους!
Ειδικά όταν στο δικό σου κράτος απομακρύνονται ανάλογα καλλιτεχνήματα για να αντικατασταθούν με ακατανόητης μορφής μοντέρνα έργα τέχνης!
Η θεά Αθηνά, δεσπόζει σε κεντρικό σημείο της Γκουανταλαχάρα στο Μεξικό και αποτελεί, τρόπον τινά, το «σήμα κατατεθέν», όπως θα λέγαμε. Είναι, δηλαδή, το πιο χαρακτηριστικό σημείο της πόλης.

Μοριακός Γενετιστής: Το DNA των Ελλήνων Διαφέρει Όλων των Άλλων (video)

Ελληνικό δνα
Το Ελληνικό DNA,
και αν αυτό διαφέρει από όλους τους άλλους λαούς γίνεται κατά καιρούς «μήλον της έριδος», κατά την αντίστροφη έννοια.

Ενώ φαίνεται να υπάρχουν αρκετές έρευνες και μελέτες που αποδεικνύουν την διαφορετικότητά του, υπάρχουν και οι αντίστοιχες των «καλοθελητών» που με διάφορους τρόπους, είτε υποβαθμίζουν την έρευνα, τα αποτελέσματά της, είτε τον καθηγητή ή την ομάδα που την διενήργησε κλπ.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΥΠΕΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΙ ΕΝΑΝ ΥΠ.ΟΙΚ, ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝ......

Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ:
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΕΙ ΤΟ 2014......
Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΩΣ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥ ''ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ''....
ΑΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΩΣ ΤΥΠΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΙΣΧΥ....

Ο πρώτος Σεφ της ιστορίας ήταν ο Αρχέστρατος ο Συρακούσιος!


 

Η ενασχόληση με τη μαγειρική είναι μια αγαπημένη συνήθεια για πολλούς, που την χρησιμοποιούν άλλοι για τη διεκπεραίωση μιας απλής συνταγής και άλλοι για να παρουσιάσουν ένα μικρό έργο τέχνης, στο πιάτο.

Λίγοι γνωρίζουν ότι οι αρχαίοι ημών πρόγονοι ήταν οι πρώτοι που μελέτησαν ενδελεχώς την έννοια της απόλαυσης του φαγητού.

Μία άγνωστη ιστορία της μάχης των Θερμοπυλών: Ένας από τους 300 του Λεωνίδα πολέμησε τυφλός

Ένας από τους 300 Σπαρτιάτες του Λεωνίδα πολέμησε τυφλός. Ο Εύρυτος αρνήθηκε να επιστρέψει πίσω στην Σπάρτη και στάθηκε απέναντι στους Πέρσες στη μάχη των Θερμοπυλών.

Το 480 π.Χ. ο Ξέρξης κατευθύνεται προς την Αθήνα με στρατό σχεδόν 2,5 εκατομμυρίων ανδρών με σκοπό να την κατακτήσει.

Ο Ελληνισμός «ακούγεται» στα βάθη της Ασίας: Απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου κέρδισαν νομική μάχη για την ταυτότητά του

 
Ο Ελληνισμός «ακούγεται» και πάλι στα βάθη της Ασίας καθώς οι πακιστανικές αρχές αναγνώρισαν την περιβόητη φυλή των Καλάς ως απογόνους των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου!
Πακιστανικό δικαστήριο διέταξε τις αρχές να καταμετρήσουν ξεχωριστά, κατά τη διάρκεια της απογραφής του πληθυσμού, την κοινότητα που θεωρείται ότι είναι απόγονοι των πολεμιστών του ξακουστού Έλληνα, Μεγάλου Αλεξάνδρου,

Αρχαία σύμβολα και αυτοθεραπεία

Mε το τρίπτυχο του “γνώθι σαυτόν”, του “μηδέν άγαν” και του “μέτρον άριστον”, ο Απόλλων καθοδηγεί την υγεία μας και μας αποκαλύπτει τον τρόπο της αυτοθεραπείας.

Θεραπευτής των θεών, ο Απόλλων υποδεικνύει στούς θνητούς τα μέσα της αυτοθεραπείας, διά της ψυχολογίας του βάθους.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters