Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Ο ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (1500-2015). ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 07.06.2015.



ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ «ΟΠΑΔΟΙ» ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΗΝΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Η ΤΤΕ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ... ΕΥΝΟΥΧΙΣΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗ .. ΝΟΗΣΗ... ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΤΡΙΣΘΕΟΡΑΤΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΕΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ...

Viky Charalambous

Η ΤΤΕ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ... ΕΥΝΟΥΧΙΣΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗ .. ΝΟΗΣΗ... ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΤΡΙΣΘΕΟΡΑΤΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΕΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΝ ΓΕΝΕΙ, ΠΟΥ ΜΕΡΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: YUNAN AGREEMENT , ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Αποτέλεσμα εικόνας για YUNAN AGREEMENT 
Γεωργία Βαγενά
11 Ιουλίου 2016

TO YUNAN ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ. 
ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΟΥΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ. 
ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΙΝΕΖΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΓΑΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ. 
ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ YUNAN AGREEMENT , ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. 

ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Η ΝΕΚΡΩΣΗ ΚΑΘΕ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΤΑΙ Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΗΣ...


Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΤΡΟ 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΦΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ, ΣΧΟΛΙΚΟΥ, ΦΙΛΙΚΟΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ, ΣΧΕΣΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.

ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.. ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ.. ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΤΕ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΑΞΗ.

Viky Charalambous
ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ;;;;
ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.. ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ.. ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΤΕ
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΑΞΗ.
ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙ, ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΠΟΣΟ ΔΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ..
ΠΩΣ ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΚΧΩΡΗΘΗΚΕ ΕΚ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ;

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΝΕΝΟΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ, ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΩΝ ΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΕΝ ΓΕΝΕΙ.

Viky Charalambous



ΚΥΡΙΟΙ,

ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΝΕΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ, ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΕΝ ΓΕΝΕΙ.

Τροφώνιο Αντρο – Μαντείο Διός


Τροφώνιο Αντρο – Μαντείο Διός 

Η Λιβαδειά είναι η αρχαία πρωτεύουσα της Βοιωτίας και δεν ονομάζεται έτσι επειδή υπάρχουν εκεί λιβάδια. Στην βαθιά αρχαιότητα, όπως γράφει ο Παυσανίας υπήρχε εκεί μία πόλη με την ονομασία Μήδεια και ήταν χτισμένη στον «πράσινο λόφο». Αργότερα, σύμφωνα με την μυθολογική παράδοση, ο Αθηναίος Λέβαδος ίδρυσε μία πόλη στην πεδιάδα, η οποία πήρε το όνομα της από τον κτήτορα της και ονομάστηκε Λιβαδεία και πολύ αργότερα το τοπωνύμιο παραφράστηκε και έγινε «Λιβαδειά».

Η Γενιά των Δράκων

Η Γενιά των Δράκων 
«Τέρατα: Δεν τα βλέπουμε πια», έγραφε ο Γκυστάβ Φλωμπέρ μέσα στο περίφημο Λεξικό των Καθιερωμένων Ιδεών κι όμως, τα τέρατα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Η παγκόσμια μυθολογία και οι παραδόσεις των λαών είναι γεμάτες από τέρατα και δράκους, που σήμερα υπάρχουν μόνο στη φαντασία των παραμυθιών και των μυθιστορημάτων ή μήπως όχι !

Οι Παράλληλοι Κόσμοι Είναι Εδώ

Οι Παράλληλοι Κόσμοι Είναι Εδώ 
Οι Παράλληλοι Κόσμοι υπάρχουν στ’ αλήθεια, σύμφωνα με μια πρόσφατη σημαντικότατη επιστημονική ανακάλυψη επιστημόνων του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, η οποία έχει ήδη περιγραφεί από αρκετούς ειδικούς ως «μια από τις πιο σπουδαίες εξελίξεις στην ιστορία της Επιστήμης»

Η επιστημονική Θεωρία του Παράλληλου Σύμπαντος, προτάθηκε για πρώτη φορά τη δεκαετία του 1950 από τον αμερικανό φυσικό Hugh Everett και είναι

Πορφύριος: Κατά Χριστιανών

    Πορφύριος: Κατά Χριστιανών          
Όλα όσα έγραφε, παρασυρμένος από την τρέλα του, ο Πορφύριος
κα­τά της ευσεβούς θρησκείας των Χριστιανών,
σε οποιουδήποτε τα χέρια και αν βρίσκονται, να δοθούν στην πυρά.

Δεν επιθυμούμε να φθάνουν στα αυτιά των ανθρώπων συγγράμματα
που προκαλούν την οργή του Θεού και εγκληματούν σε βάρος των ψυχών.

Η Ιστορία του Ταξιδιώτη των Κόσμων


Η Ιστορία του Ταξιδιώτη των Κόσμων 

Ο Ταξιδιώτης των Κόσμων και τα Κρυμμένα Όντα

«Υπάρχουν κι άλλα πράγματα, Οράτιε, στον ουρανό και στη γη, που δεν τα ονειρεύτηκε η φιλοσοφία μας» Γουίλιαμ Σαίξπηρ

Οι παλιές ιστορίες λένε πως κάποτε ο κόσμος των ξωτικών και ο κόσμος των ανθρώπων ήταν ένας κι αδιαίρετος μα κάτι συνέβη, χωρίστηκε στα δύο κι από τότε ο καθένας τους ζει στο δικό του κομμάτι του κόσμου.

Ευφυής Μαύρη Χλαπάτσα & Αεροψεκασμοί

Ευφυής Μαύρη Χλαπάτσα & Αεροψεκασμοί 
BLACK GOO (Μαύρη Χλαπάτσα) CHEMTRAILS, NANOBOTS, MORGELLONS, ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ &

Οι Επικυρίαρχοι -Το τέλος της παιδικής ηλικίας

Οι Επικυρίαρχοι -Το τέλος της παιδικής ηλικίας 
Μόνο που και οι Επικυρίαρχοι έχουν φύλακα και στο τέλος δεν ξέρουμε
ποιος έχει παγιδέψει ποιόν και ποιος είναι ο Κυρίαρχος ή ο Επικυρίαρχος του.
Το μόνο σίγουρο είναι πως παίζονται Κοσμικά Παιχνίδια
και αυτός που κερδίζει, δεν είναι αυτός που υποτάσσεται στους κανόνες τους !
—————-
Οι Επικυρίαρχοι. Το τέλος της παιδικής ηλικίας. «Πενήντα χρόνια είναι αρκετά για ν αλλάξει ένας κόσμος και οι κάτοικοι του, τόσο που να είναι αγνώριστοι.

Αιθέρας και Ενέργεια του Χώρου

Αιθέρας και Ενέργεια του Χώρου 
Αιθέρας (Πεμπτουσία) και «αιθεροβάμωνες» επιστήμονες
Αν και θεωρείται επιστημονικά «νεκρός» εδώ κι έναν αιώνα, ο Αιθέρας (Aether) εμφανίζεται και πάλι στο προσκήνιο ως μια θεωρία για την ερμηνεία της ανεξήγητης «θάλασσας ενέργειας» και του «κοχλάζοντος κενού», που μας περιβάλει. Από την αρχαιότητα μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα ο Αιθέρας αποτελούσε το τελευταίο κρίκο που συνέδεε τη Φυσική με τη μεταφυσική.

34 Σφάλματα στην Ηλεκτρομαγνητική Θεωρία

34 Σφάλματα στην Ηλεκτρομαγνητική Θεωρία 
«Η ηλεκτρική ενέργεια μπορεί να μεταδοθεί οικονομικά χωρίς καλώδια σε οποιαδήποτε απόσταση στη Γη. Το έχω διαπιστώσει χωρίς αμφιβολία στις πολυάριθμες παρατηρήσεις, σε ποιοτικά και ποσοτικά πειράματα και μετρήσεις. Όλα αυτά έχουν καταδείξει ότι είναι δυνατόν να διανεμηθεί η ηλεκτρική ισχύς από κεντρικές εγκαταστάσεις σε απεριόριστες ποσότητες, με μια απώλεια κατά τη μετάδοση που δεν θα υπερβαίνει το 1%, ακόμη
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters