Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ "ΥΨΗΛΟΥ" ΚΥΡΟΥΣ,ΑΠΑΤΗ, ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ, ΑΠΙΣΤΙΑ, ΕΚΒΙΑΣΗ, ΚΑΤ' ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΦΟΝΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ, ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Κ.Ο.Κ.

Viky Charalambous
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΚΧΩΡΗΘΕΝΤΩΝ ΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.
ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΚΧΩΡΗΘΕΝΤΩΝ ΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
Ο Πρόεδρος της Ελ. Δημοκρατίας, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του δίνει όρκο: 

ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΩ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΒΙΑΖΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Τ΄ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ.

Viky Charalambous

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ - ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΨΕΥΔΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ, ΑΝΤΙΠΟΙΝΩΝ, ΒΑΡΩΝ ΚΤΛ ΣΤΟ UCC;
«FALSE RETALIATORY LIENS, 18 U.S.C. § 1521».
Όποιος αρχειοθετήσει, επιχειρήσει να καταθέσει, ή να συνωμοτήσει για να καταθέσει, σε οποιοδήποτε δημόσιο αρχείο ή σε οποιαδήποτε ιδιωτική εγγραφή και δημοσιοποιηθεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο,

Περί Αντι-Εβραϊκής Υπόθεσης

Περί Αντι-Εβραϊκής Υπόθεσης 
Η Αληθινή Αιτία για τον Αντι-Σιμητισμό, από τον Ραβίνο Marcus Eli Ravage

Φυσικά και μας απεχθάνεστε. Δεν υπάρχει λόγος να το αμφισβητείτε αυτό. Γι’ αυτό ας μη χάνουμε τον καιρό μας με αμφισβητήσεις και δικαιολογίες. Ξέρετε πολύ καλά ότι έτσι είναι και εγώ το γνωρίζω αυτό και εμείς καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον. Σίγουρα, κάποιοι από τους καλύτερους φίλους σας είναι Εβραίοι και όλα τα σχετικά.

Ελλάδα 2024: Τέλος στο Παρθένο Ελαιόλαδο

Ελλάδα 2024: Τέλος στο Παρθένο Ελαιόλαδο 
Όσο μεγαλύτερη η ανθρωπόμαζα τόσο μικρότερη η μνήμη.

Αυτό εξηγεί το πως η ανθρωπόμαζα ξέχασε τα αίσχη και τις δολοφονίες των χριστιανών και πως οι κατ εξοχήν σφαγιασθέντες Έλληνες, δηλώνουν με περισσή ανοησία «χριστιανοί» Δεν υπάρχει απορία ή κάτι άγνωστο σε αυτό, πάντοτε η μάζα έχει μνήμη χρυσόψαρου, γι’ αυτό ψηφίζουν ξανά και ξανά τους ίδιους και κάθε αλλαγή ή επίγνωση για τον μαζάνθρωπο είναι αδύνατη. Πολλοί πιστεύουν ότι αν ισχύει αυτό, δεν είναι και απαραίτητα κακό, «τόσο τους κόβει το ακατοίκητο, τόσο λένε»
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters