Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΥΦΥΕΣΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ

ΟΙ  ΑΡΧΑΙΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΗΤΑΝ  ΟΙ  ΕΥΦΥΕΣΤΕΡΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΤΗΣ  ΓΗΣ

Ο  Γκάλτων,  ο ιδιοφυής  Άγγλος  ιδρυτής  της  ευγονικής  επιστήμης,  το  1892  στο  έργο  του  για τις
«Βιολογικές βάσεις της  νοημοσύνης»  απέδειξε,  ότι  η  ανθρώπινη ευφυΐα  είναι  η  κατ΄εξοχήν  θεμελιώδης  γνωστική  λειτουργία  και  ο  βαθμός της νοητικής  δύναμης των  ατόμων  μιας  κοινωνίας  είναι  αυτός  που  παίζει  τον  πιο  σπουδαίο  ρόλο στην  οικονομική, κοινωνική και  πολιτιστική  ανέλιξη  ενός  λαού.

Θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας: Βρέθηκε οπλοστάσιο σε σπίτι 50χρονου αλλοδαπού

Αρχικά ο άνδρας τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι ένα αλλοδαπό και μετά την καταδίωξη του από την ΕΛΑΣ ταμπουρώθηκε στο σπίτι του.Με την παρουσία εισαγγελέα οι άνδρες της Αστυνομίας μπήκαν στο σπίτι του δράστη και του πέρασαν χειροπέδες. Εν συνεχεία οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ, αλλά οι έρευνες της ΕΛΑΣ είχαν ως αποτέλεσμα να βρουν στο σπίτι του ένα ολόκληρο οπλοστάσιο.

Επίδομα χειρισμού … σφραγίδας!! για τους υπαλλήλους του Δημοσίου ανακοίνωσε η Όλγα Γεροβασίλη!!!

Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη να συμπεριλάβει επίδομα χειρισμού σφραγίδας για τους υπαλλήλους του δημόσιου τομέα, σε νομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση στη Βουλή.

Το νομοσχέδιο… που αναμένεται να κατατεθεί την επόμενη εβδομάδα, προβλέπει μεταξύ άλλων ειδικό επίδομα «χειρισμού σφραγίδας και άλλων εργαλείων επικύρωσης εγγράφων» ύψους 50 ευρώ σε μηνιαία βάση.

ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ! Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.



“Αθήνα 462 π.χ….Τα κατώτερα κοινωνικά στρώματα, κυρίως αυτά που αποζούσαν απο τη θάλασσα, καθώς και τα μεσαία στρώματα που ασχολούνταν με το εμπόριο και τη ναυτιλία, όταν συνειδητοποίησαν τη δύναμη που τους έδινε ο στόλος, άρχισαν να κινούνται για την κατάλυση του καθεστώτος των γαιοκτημόνων ευγενών.

Είστε έτοιμοι;


Κυρίες & Κύριοι,
η στιγμή που περιμέναμε ήρθε,
η αναμονή μας τέλειωσε,
η περίοδος προετοιμασίας ολοκληρώθηκε
και τώρα
ο Δρόμος του καθένα
είναι ορθάνοιχτος
για να τον βαδίσει
και να συναντήσει
τον Αυθεντικό Εαυτό του.

ΙΔΟΥ ΤΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΡΗΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ- ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… (Βίντεο)

Οι έρευνες για πετρέλαιο ενεργοποιούν ρήγματα για σεισμούς; Αυτό είναι το σενάριο που κυκλοφορεί στο μυαλό πολλών Ελλήνων τις τελευταίες ώρες μετά τους απανωτούς σεισμούς που πλήττουν την χώρα μας ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη πολλές έρευνες. Χαρακτηριστικό είναι ότι στις ΗΠΑ έκθεση έδειξε ότι οι γεωτρήσεις προκαλούν σεισμούς. Οι έρευνες όμως;

Τα χρυσά κέρδη των Τραπεζών από τις χρεωστικές κάρτες


 

Τεράστιες προμήθειες από την αυξημένη χρήση καρτών στις καθημερινές συναλλαγές αντλούν οι ελληνικές τράπεζες, με ένα μεγάλο κόλπο:

κατά παγκόσμια πρωτοτυπία, επιβάλλουν χρεώσεις στις επιχειρήσεις για συναλλαγές με χρεωστικές κάρτες ίδιες με εκείνες που προβλέπονται για συναλλαγές με πιστωτικές,
με αποτέλεσμα οι προμήθειες που χρεώνονται να είναι διπλάσιες οι τριπλάσιες από τα αντίστοιχα ποσοστά άλλων χωρών.

Η ποινικοποίηση της Φτώχειας

(Από τον Μεσαίωνα στην Παγκοσμιοποίηση)

του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη*
Ο πιο “διαβρωτικός δημόσιος εφιάλτης”, όπως είχε χαρακτηρίσει ο Άγγλος δημιουργός Χάρολντ Πίντερ την σημερινή εποχή της “παγκοσμιοποίησης”, είναι η αποθέωση της άγνοιας, της αλαζονείας, της βλακείας και της πολεμικής έξαρσης.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters