Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Aυτό είναι το επαναστατικό αεροπλάνο stealth των ναζί! (εικόνες, βίντεο)


Μοιάζοντας περισσότερο με εξωγήινο σκάφος, το Ηο 229 δεν πρόλαβε να αλλάξει την πορεία του πολέμου. Όμως ήταν δεκαετίες μπροστά από την εποχή του, διαθέτοντας ακόμη και χαρακτηριστικά stealth!

Η πρώτη αεριωθούμενη «ιπτάμενη πτέρυγα» στην ιστορία, πέταξε τους τελευταίους μήνες του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου χωρίς να προλάβει να αλλάξει την προδιαγεγραμμένη μοίρα της ναζιστικής Γερμανίας. Όμως μόλις σήμερα μπορεί να γίνει αντιληπτό πόσο προηγμένη ήταν η σχεδίαση των αδελφών Horten –τόσο προηγμένη που τα μυστικά της αεροδυναμικής της ακόμη δεν έχουν πλήρως κατανοηθεί.

ΔΕΗ, ΥΚΩ και αηδίες...ποιός αδίστακτος ΚΡΑΤΙΚΟΣ παράφρονας επιμένει να λέει στον κόσμο ...

ΔΕΗ, ΥΚΩ και αηδίες...ποιός αδίστακτος ΚΡΑΤΙΚΟΣ παράφρονας επιμένει να λέει στον κόσμο πως για τους αυξημένους λογαριασμούς της ΔΕΗ φταίει η φτωχολογιά - πολύτεκνοι (με το κοινωνικό τιμολόγιο) και οι νησιώτες που ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ να ζουν στα νησιά (όπου είναι ακριβή η μεταφορά του ρεύματος);;;

Ο JEFFREY PYATT κάτι παρόμιο με την ΟΥΚΡΑΝΙΑ ετοιμάζει για την Ελλάδα, εν αγνοία του DONALD TRUMP........

  Ο ΝΕΟΣ ΠΙΟΥΡΙΦΟΪ
  -------------------------
    Ο Πρέσβης της ΕΛΙΤ της Σιωνιστικής  Ν.Τ.Π.
----------------------

      ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ
Ο  ΠΡΕΣΒΗΣ  ΠΟΥ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ  ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ
 ----------------------------------------------
   Επεσκέφθη  τους Λαθρομετανάστες στη Λέσβο

Παράνοια: "Ανέστησαν" ιό για να κατασκευάσουν εμβόλιο για ασθένεια που δεν υπάρχει πια!

- Η ομάδα αγόρασε DNA από μια εμπορική εταιρεία για να αναδημιουργήσει τον ιό της ευλογιάς των αλόγων
- Το Horsepox είναι παρόμοιο με την ευλογιά, αλλά δεν είναι επιβλαβές για τον άνθρωπο
- Οι ειδικοί ανησυχούν ότι η ίδια τεχνική θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από τρομοκράτες για τη σύνθεση επικίνδυνων ιών

Οι νεότεροι Έλληνες εξερευνητές και κατακτητές της Αμερικανικής ηπείρου (Μέρος Β')

(Μέρος A')

Πρίν την εμφάνιση των Ευρωπαίων, στα τέλη του 15ου αι., στην αμερικανική ήπειρο κατοικούσαν περίπου 40-50 εκατομμύρια άνθρωποι. Ζούσαν σε διάφορα επίπεδα ανάπτυξης, αν και πουθενά δεν είχαν σημειωθεί οι τεχνικές και επιστημονικές πρόοδοι που είχαν συντελεστεί στην Ευρώπη. Οι πολιτισμοί των λαών της Αμερικής, από τους οποίους σημαντικότεροι ήταν αυτοί των Μάγιας, των Αζτέκων και των Ίνκας, ονομάστηκαν αργότερα, από τους Ευρωπαίους, προκολομβιανοί πολιτισμοί.

Σας έχουν βάλει να σκοτώνετε ο ένας τον άλλον και δεν το ξέρετε

Ο αποτελεσματικότερος τρόπος μείωσης πληθυσμού μέχρι τώρα ήταν ένας πόλεμος, παγκόσμιος κατά προτίμηση, ή έστω οι εμφύλιοι, ώστε να φεύγουν από τη μέση κύρια οι άντρες σε ηλικία παραγωγής, αφήνοντας συνήθως πίσω τους έρμες γυναίκες

H NASA «εντόπισε» αυτά που περιέγραφε ο Λουκιανός! (βίντεο)


Ο ελληνικής καταγωγής Λουκιανός από τη Σαμοσάτα της Συρίας έζησε το 120 μ.χ. και στο βιβλίο του «Αληθινή Ιστορία» δίνει πληροφορίες που σε ξαφνιάζουν.
«Πήγαινε με ένα καράβι που το πήρε ο αέρας για εφτά μερόνυχτα και την όγδοη ημέρα έφτασε στο φεγγάρι». (Τόσο κάνουν τα σύγχρονα διαστημόπλοια του ανθρώπου για να πάνε στο φεγγάρι).

Britney Spears: Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ William ΕΙΝΑΙ… ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ

Britney Spears: Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ William ΔΕΝ είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ αλλά ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣΓράφει ο Σπύρος Μακρής
«Είχε λαμπερά δόντια, μαύρα μάτια και λέπια που έλαμπαν σε όλο το σώμα του. Σας λέω ότι ο τύπος δεν είναι άνθρωπος».
Η Britney Spears φέρετε να είπε σε στενούς φίλους και το προσωπικό της ότι ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι ερπετό που «αλλάζει» μεταξύ ανθρώπινης και ερπετοειδούς μορφής, σε στιγμές αυξημένης διέγερσης.

Ο Αρμαγεδώνας απέχει μόνο δυόμιση λεπτά

Είστε έτοιμοι να πεθάνετε; Εσείς και εγώ θα πεθάνουμε, και όχι από τα γηρατειά, επειδή οι συνάδελφοί μας Αμερικανοί έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου και οι πανάθλιοι  πιστεύουν όλα τα ψέματα που μας οδηγούν στη σίγουρη καταστροφή μας. Αυτό μας λένε οι πυρηνικοί επιστήμονες. Και έχουν δίκιο. 

Οι νεότεροι Έλληνες εξερευνητές και κατακτητές της Αμερικανικής ηπείρου (Μέρος Α')

Ιστορία των Πολιτισμών της Αμερικάνικης ηπείρου στην προκολομβιανή εποχή από: 1.500 π.Χ - 1.000 μ.Χ. Την 3η χιλιετία οι αυτόχθονες άρχισαν να εγκαταλείπουν τη νομαδική ζωή και να στρέφονται στην γεωργία δημιουργώντας μικρούς οικισμούς.

Εκπληκτικό: Δες τι θα συμβεί εάν προσπαθήσεις να κλέψεις το σήμα της Rolls Royce! (βίντεο)


 

Η Rolls-Royce αποτελεί μια από τις πιο φημισμένες αυτοκινητοβιομηχανίες στον κόσμο και λίγοι είναι αυτοί που μπορούν να αποκτήσουν ένα αυτοκίνητο της συγκεκριμένης εταιρείας. Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη το γεγονός πως πολλοί «συλλέκτες» (κλέφτες) σημάτων αυτοκινήτων δεν μπορούν να αντισταθούν στο «Spirit of Ecstasy» (Πνεύμα της Έκστασης), όπως αποκαλείται το αγαλματίδιο που κοσμεί κάθε Rolls Royce.

Για πρώτη φορά η NASA δοκιμάζει τα συστήματα προειδοποίησης για επικείμενο αστεροειδή – Mας κρύβουν κάτι;



Η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA) θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά έναν πραγματικό -και όχι προσομοιωμένο σε υπολογιστή- διαστημικό βράχο για να δοκιμάσει το βαθμό επάρκειας και ετοιμότητας του διεθνούς δικτύου παρατηρητηρίων, πανεπιστημίων και επιστημόνων, που έχουν επιφορτισθεί με την άμυνα του πλανήτη από την επικείμενη προσέγγιση κάποιου επικίνδυνου ουράνιου σώματος, που μπορεί να πέσει πάνω στη Γη.

Αποκάλυψη: Υποπτη προμήθεια διόπτρων νυκτός με απευθείας ανάθεση στο υπουργείο Άμυνας

 
Μία περίεργη υπόθεση απευθείας ανάθεσης έργου του υπουργείου Εθνικής Αμυνας αποκαλύπτουν σε δημοσίευμά τους «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο», αναφορικά με μια προμήθεια του ελληνικού στρατού που αφορά διόπτρες νυκτός για αντιαρματικά όπλα.

Υδρίτες μεθανίου στην ελληνική υφαλοκρηπίδα

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh0CzmI5BLp4R4lUdzlE0_hl9x2GmrhMReO9D0IrY2FGKlwXsopm8FQcENTlUCNW-I5vP0TQc_Zek28MUdqiCXUuPsKaTCWj80DwavrFRGuqJq3M5gFwt7etEQw_3XwwrSr6f2vPYAdYTw/s640/skouteris1-780x411.jpgΗ Κίνα ανακοίνωσε ότι κατάφερε να παράξει φυσικό αέριο από «υδρίτη μεθανίου». Συγκεκριμένα στις 18 Μαΐου η κινεζική Γεωγραφική Υπηρεσία ανακοίνωσε ότι καθημερινά από τις 10 Μαΐου συλλέγει περί τα 16.000 κυβικά μέτρα αερίου από την υποθαλάσσια περιοχή Shenhu στη θάλασσα της Νότιας Κίνας.

Πάθαμε Σοκ: Ένας πρόχειρος υπολογισμός, για το πόσα ευρώ βγάζουν οι τράπεζες από τα pos. Κατάλαβες τώρα;;;

Εδώ και λίγο καιρό είχα την απορία: πόσα λεφτά κερδίζουν οι τράπεζες από τα "μηχανάκια" pos. Έκατσα και έκανα έναν πρόχειρο υπολογισμό, τον οποίο θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.
Ας ξεκινήσουμε πρώτα από το κόστος αγοράς των pos:

ΘΑ "ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ" ΠΟΤΕ; ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ;; ΣΤΕΝΕΥΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΟΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ !!!

Στενεύει ο δικαστικός κλοιός γύρω από την Μεγάλη Στοά της Ελλάδος. Η μια μετά την άλλη οι δικαστικές αποφάσεις ανοίγουν όλο και περισσότερο την πόρτα της κτιρίου της οδού Αχαρνών.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters