Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

ΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.!!!!! (Δείτε το ντοκυμαντέρ)

Βίντεο για ΛΕΗΛΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥΓιάννης Καλογερόπουλος: ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.!!!!!
ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ....
ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.!!!!!
ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΧΙΛΙΕΤΙΡΙΔΕΣ .............

ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΗΣ ΕΛΟΝΟΣΙΑΣ!


Σε καραντίνα είναι τέσσερα χωριά του Δήμου Θηβαίων Βοιωτίας και πιο συγκεκριμένα στη δημοτική ενότητα Πλαταιών, μετά από σχετική οδηγία του ΚΕΕΛΠΝΟ, λόγω ενός νέου κρούσματος ελονοσίας που καταγράφηκε στην περιοχή προ δεκαημέρου περίπου.

Να θυμίσουμε, ότι στην Ελλάδα η νόσος εξαφανίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1960, κι από τότε όσα κρούσματα εμφανίζονται είναι «εισαγόμενα» (από Αφρική και Ασία…). Το ΚΕΕΛΠΝΟ τα χαρακτηρίζει «απολύτως αναμενόμενα», λόγω της «αύξησης των μετακινήσεων πληθυσμών παγκοσμίως» – εννοώντας την λαθρομετανάστευση.

Η Ελληνική Γλώσσα Αφήνει για Μία Ακόμα Φορά τον Πλανήτη Αναυδο (video)


του Κίμωνα Χαραλάμπους
Σε ένα απομονωμένο χωριό της Εύβοιας, την Αντιά, εδώ και 2.500 χρόνια υπάρχει ένας σφυριχτός ήχος, ο οποίος αποτελεί την ιδιόμορφη γλώσσα που χρησιμοποιούν οι κάτοικοι για να επικοινωνήσουν μεταξύ τους.

Το Ψεύδος για τον Εωσφόρο Αποκαλύπτεται. Όλη η Αλήθεια.

Το ψεύδος για τον Εωσφόρο, αποκαλύπτεται. Όλη η αλήθεια.
Από τις απαρχές του χριστιανισμού, συγκεκριμένες λέξεις στην ελληνική γλώσσα διαστρεβλώνονται και συκοφαντούνται από το Χριστόδουλο παπαδαριό, με μόνο στόχο να μισήσει και να σιχαθεί ο ΕΛΛΗΝΑΣ την αρχαία παράδοση του, και να εγκλωβιστεί σε ένα βόθρο δεισιδαιμονίας και προκατάληψης, κάνοντας τον με αυτό τον τρόπο υποχείριο του με στόχο την πλήρη εκμετάλευση του -οικονομική και πνευματική-.

Τι σημαίνει η λέξη “Ηλικία”!

 ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΗΣ
Κατά την Μυθολογίαν των Ελλήνων, η οποία είναι, κατ’ εμένα, η ποιητική έκφρασις της Ιστορίας, υπάρχει ο εξής Μύθος :΄Οταν ο Ζεύς ήθελε να βρή το κέντρο της στερεάς Γής, άφησε δύο αετούς από την κορυφή του Ολύμπου, τον έναν προς Ανατολάς και τον άλλο προς Δυσμάς.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters