Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Αεροψεκασμοί και mind control κάντε το τεστ τώρα!

 
Αν πιστεύετε μόνο στα μάτια σας, κάντε το παρακάτω πείραμα στον εαυτό σας...

Δείτε για 30 δεύτερα, την κόκκινη τελεία της φωτογραφίας και μετά ανοιγοκλείστε γρήγορα τα μάτια σας, κοιτώντας το λευκό σας ταβάνι.

Νομίζετε ότι βλέπετε;
Νομίζετε πως η εικόνα δεν είναι απλά μία σειρά δεδομένων του εγκεφάλου μας, που η εμπειρία τον έχει κάνει, να μας λέει τι βλέπει...
Όλα όσα είναι γύρω μας, δεν είναι όπως φαίνονται στα αλήθεια, αλλά όπως μας μάθανε να αναγνωρίζουμε!

Η επιστήμη όμως προχώρησε και υποδουλώνει τον άνθρωπο...


ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΧΑΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi-kHLlqeFAEjwD2oIVCaTUqsjBEvnqjNYdvM48e8iZWPYwCV6yV2-h8NZf1EyF9VhNggoAEeXkPovaRo3xZkd-b7zP_aE7aew0AEndjFvhC8AERVS9-jdG8-6-k7qjvjyXyadJpUfxT4EZ/s1600/soros_1567286c.jpg Ή μήπως όχι και τόσο ανατρεπτική;
Τι συνέβη στο Σάρλοτσβιλ…

Ο Τζορτζ Σόρος πρέπει να χρεωθεί και να συλληφθεί για την καταστροφή και την πρόκληση το χάους στο Σάρλοτσβιλ, αποκαλύπτει στην εκπομή του ο Άλεξ Τζόουνς. 

Τα ιδρύματα του φαίνεται πως έχουν βάλει και πάλι το χεράκι τους, όπως σε πολλές άλλες χαοτικές καταστάσεις που βλέπουμε κατά καιρούς στον πλανήτη.

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης,
Το «μεγάλο» Ισραήλ προ των πυλών!  Όπως αναφέρεται, τα τελευταία χρόνια έσπασε ρεκόρ το ρεύμα φυγής Εβραίων από την Ευρώπη και την βόρειο Αμερική προς το Ισραήλ, με ότι μπορεί να σημάνει αυτό.

Ο αριθμός των Εβραίων που μετοίκισαν στο Ισραήλ είναι ο μεγαλύτερος εδώ και δεκαετίες. Αυτό προφανώς δείχνει πως ή κάτι περιμένουν, ή κάτι προσπαθούν να αποφύγουν, ή το πιο πιθανό να

Το νησί που αν πατήσεις το πόδι σου θα χάσεις αμέσως τη ζωή σου

Ο μικρός τροπικός παράδεισος που κατοικείται από την πιο εχθρική φυλή του 
Μια φυλή ζει απομονωμένη από τον κόσμο εδώ και χιλιάδες χρόνια και είναι διατεθειμένη
 να κάνει τα πάντα για να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο.

Κατοικεί σε ένα νησάκι της συστάδας των Άνταμαν στον Κόλπο της Βεγγάλης και το μόνο που θέλει από όλους εμάς είναι να την αφήσουμε στην προϊστορική της ησυχία.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πρωτοφανείς εικόνες: Patriot PAC-3 αναπτύσσονται στη καρδιά του Τόκιο -Τρέχουν για καταφύγια οι Ιάπωνες– Κωδικός «πυρηνικός κεραυνός» από Β.Κορέα

Του Βασίλη Καπούλα, 
Πρωτοφανείς εικόνες στην Ιαπωνία, με την ιαπωνική κυβέρνηση να δίνει άμεσα διαταγή και να αναπτύσσονται στοιχεία αεράμυνας Patriοt PAC-3 στο κέντρο του Τόκιο και στις δυτικές περιοχές ενώ οι SM-3 τέθηκαν σε ετοιμότητα! Φωτογραφίες δείχνουν κινητές μονάδες Patriot στον περίβολο του υπουργείου Άμυνας της χώρας.

ΕΞΑΙΡΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! EΓΩ ΕΙΜΙ Ο ΠΟΙΜΗΝ Ο ΚΑΛΟΣ

EΓΩ ΕΙΜΙ Ο ΠΟΙΜΗΝ Ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ ΣΑΣ ΘΡΗΝΟΥΝΤΩΝ;

 Γράφει ο Γιώργος Βολουδάκης,Μακαριώτατε και σεβασμιώτατοι πατέρες, πολλές φορές ανέβαλα την σύνταξη της επιστολής αυτής, φοβούμενος μήπως η παρόρμηση της οργής με οδηγήσει σε ακρότητα εκφράσεων, ασύμβατη με τον οφειλόμενο σεβασμό προς τα πρόσωπα εκείνα που έχουν κληθεί να βρίσκονται στη θέση του Κυρίου μας, όχι ασφαλώς ως θεοί αλλ΄ως ποιμένες.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters