Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

ΕΑΝ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΤΥΛΙΞΕΙ ΤΟ ΜΙΤΟ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΔΙΑΛΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΤΙΣΤΕΙ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ.


 

Viky Charalambous
Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ "ΛΕΥΚΩΝ ΚΟΛΑΡΩΝ", ΤΙΣ ΠΛΕΙΣΤΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΔΕΝ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΩΔΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, Η ΖΗΜΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ, ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΜΕΝΗ ΤΙΣ ΠΛΕΙΣΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ, ΜΙΚΡΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ (ΑΜΕΛΗΤΕΑ), ΥΠΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ Η ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΔΕΙΑΣ, ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΑΥΣΗΣ Η ΑΠΟΠΟΜΠΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΠΟΙΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ.

Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΥΛΙΣΤΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

Vasilis Theodoropoulos

ΥΛΙΣΜΟΣ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΚΡΙΜΑ.
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ «ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΟΥ» ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΗΘΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΜΠΑΛΑΙΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ. Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΕΤΡΗΣΙΜΑ ΜΕΓΕΘΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΛΗ. Ο ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (ΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ) ΕΙΝΑΙ Ο ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ:
Α = Υn. Pa,n. R

Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Κέρκυρας ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ επισήμως,το σκάνδαλο των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών & το κύκλωμα Κοντονή - Θεοδόση -Τραπεζιτών - μαφιόζων συμβολαιογράφων, των απευθείας αναθέσεων και των παράνομων φωτογραφικών διατάξεων.


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ.

Μια από τις ελπιδοφόρες δεσμεύσεις της παρούσας Κυβέρνησης ήταν η υπόσχεση νομοθέτησης πλαισίου προστασίας της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς και περαιτέρω η υπόσχεση νομοθέτησης πλαισίου προστασίας της περιουσίας ευπαθών κοινωνικά ομάδων.

Vadoma: Η φυλή που όλοι έχουν την ίδια γενετική ανωμαλία - Ισχυρίζονται ότι προέρχονται από τα έγκατα της γης

Στην ZIBABUE υπάρχει μια παράξενη αλλά συνάμα αινιγματική φυλή που ονομάζεται  VADOMA ή WADOMAαυτή η φυλή μαύρων ιθαγενών βρίσκεται στην περιοχή CHIRUMA HILLS κοντά στους ποταμούς ZEMBOSI, στην κοιλάδα URUNGE και στον νομό SIPOLILO.
Τους αποκαλούν αλλιώς οι άνθρωποι στρουθοκάμηλοι, και έχουν μια ιδιαιτερότητα στα πόδια τους που οι ιατροί λένε ότι οφείλεται σε γενετική ανωμαλία. Πως γίνεται όμως μια ολόκληρη φυλή 500-600 ατόμων να έχουν το ίδιο πρόβλημα; Οι VADOMA όπως τους αρέσει να τους αποκαλούν αντί για πέντε δάχτυλα στο κάθε πόδι έχουν δυο. Αν και έχουν δυο δάχτυλα στο κάθε πόδι μπορούν και περπατάνε κανονικά αν και λίγο περίεργα και μπορούν και τρέχουν σαν τον άνεμο.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters