Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΩΣ ΜΕΤΑΤΡΑΠΙΚΕ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ .. ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΡΦΗ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Βίκυ Χαραλάμπους
ΠΩΣ ΜΕΤΑΤΡΑΠΙΚΕ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ..
ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΡΦΗ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ Ν.Π.Δ.Δ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΤΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Η ΑΑΔΕ - Η ΑΡΧΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟΣΧΙΣΗΣ ΚΛΑΔΟΥ,

Οι ελεγκτές μπήκαν την πιο ακατάλληλη στιγμή! - Βόλος: Σκηνές απείρου κάλλους σε ταβέρνα


 
Απίθανα πράγματα κατά τη διάρκεια ελέγχου σε ταβέρνα του Βόλου. Ο ιδιοκτήτης πήρε την κατάσταση στα χέρια του…
Πληθαίνουν τα επεισόδια μεταξύ εκπροσώπων ελεγκτικών μηχανισμών και επαγγελματιών. Οι απανωτοί έλεγχοι οι οποίοι γίνονται από όλες τις υπηρεσίες του Δημοσίου, έχουν δημιουργήσει έναν ασφυκτικό κλοιό στους επαγγελματίες, με αποτέλεσμα τα πνεύματα να οξύνονται με το παραμικρό.

Όταν το Κράτος μας ληστεύει…


Γράφει ο
Τάσος Καραλίγκας

Έχω καταγγείλει επανειλημμένως τη δυναστική συμπεριφορά του ελληνικού Κράτους απέναντι στον Έλληνα πολίτη. Δημόσια και επώνυμα έχω καταδικάσει τις πρακτικές του ελληνικού Δημοσίου και των Υπηρεσιών του απέναντι στους υπηκόους του, που ταιριάζουν πιο πολύ σε νταβατζή αγοραίου έρωτα, παρά σε ευνομούμενο και δημοκρατικό Κράτος!
Πρακτικές,  που πάντοτε στοχεύουν στην οικονομική εξόντωση του υπηκόου, ξεπερνώντας πολλές φορές τα όρια της νομιμότητας… Αυτή την εκκωφαντική διαπίστωση μας προσφέρει τώρα τελευταία το Συμβούλιο της Επικρατείας, επιβεβαιώνοντας με τον πλέον σαφή τρόπο, πόσο παράνομο είναι το ελληνικό Κράτος…

Νέα επαναστατική θεραπεία για την πρεσβυωπία...

Νέα επαναστατική θεραπεία για την πρεσβυωπία
Νέα επαναστατική θεραπεία, από αμερικανούς επιστήμονες, αλλάζει τα δεδομένα στην οφθαλμολογία και γεννά πολύ σοβαρές ελπίδες πως τα επόμενα χρόνια πρεσβυωπία και καταρράκτης θα είναι θεραπευτικώς αντιμετωπίσιμα!

Η μέρα που ξεπεράσαμε τα όρια της γης...

Φέτος, η ανθρωπότητα μόλις σε 7 μήνες εξάντλησε όλους τους φυσικούς πόρους της γης για το παρόν έτος, και πλέον θα ζει με «πίστωση», δημιουργώντας ένα μη βιώσιμο οικολογικό χρέος.

Σύμφωνα με το δίκτυο Global Footprint Network, που εδρεύει στο Όκλαντ της Καλιφόρνια, πρόκειται για το «Overshoot Day» – δηλαδή, για την μέρα ξεπεράσματος της γης.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters