Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Η Ποντικοπαγίδα: Η απίστευτη ιδέα του Ροκφέλερ για μείωση κι έλεγχο πληθυσμών!

Εκεί που νομίζεις ότι έχεις φτιάξει όλη την άσκημη εικόνα του παζλ, ένα νέο κομμάτι έρχεται να προστεθεί για να την μεταμορφώσει σε… ακόμα πιο άσκημη!

Πριν ακριβώς ένα χρόνο, οι ηγέτες του κόσμου, μέσω του Οργανισμού Ηνωμένων Εγκληματιών, γνωστού ως ΟΗΕ, υπέγραψαν το Πρόγραμμα  για τους Ανθρώπινους Οικισμούς (UN-ΗΑΒΙΤΑΤ ή αλλιώς Ατζέντα 2030, υλοποίηση της γνωστής Ατζέντας 21) που…

«Ένοπλη ομάδα» απειλεί με εκτελέσεις αν εκποιηθούν σπίτια στην Κύπρο


 

Με δολοφονίες πολιτικών, δικαστών και τραπεζιτών απειλεί η «Ένοπλη Ομάδα Απόδοσης Δικαιοσύνης» η οποία απέστειλε σήμερα προκήρυξη στον τηλεοπτικό σταθμό «Αλφα» Κύπρου. Στην προκήρυξη διατυπώνονται απειλές για την εκποίηση πρώτων κατοικιών που ανήκουν σε δανειολήπτες, κυρίως της Συνεργατικής Τράπεζας, οι οποίοι δεν μπορούν να αποπληρώσουν τα δάνεια τους.

Εκρήξεις και ηλιακές καταιγίδες συγκλονίζουν την «Ενεργή Περιοχή 2673» του Ήλιου μας – Εκτινάχθηκε στεμματική μάζα που θα φθάσει στη Γη- Ο IRMA έχει σχέση με την δράση του ήλιου;

 
Ειδικευμένοι επιστήμονες από όλο τον κόσμο κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την εντελώς ασυνήθιστη ηλιακή δραστηριότητα τονίζοντας ότι αυτή είναι εκτός φυσιολογικής λειτουργίας , προκαλώντας πλήθος ερωτηματικών και έντονης παγκόσμιας «ανησυχίας».

Ο Ήλιος την Κυριακή το απόγευμα εκδήλωσε άλλο ένα εκρηκτικό ξέσπασμα, εξαπολύοντας μια ακόμη ισχυρή ηλιακή έκλαμψη.
Επρόκειτο για άλλη μία έκλαμψη της κατηγορίας Χ, της ανώτερης στη σχετική κλίμακα, η οποία έφθασε σε ισχύ Χ8,2, πολύ κοντά στην ισχύ της έκλαμψης Χ9,3 της 6ης Σεπτεμβρίου, που ήταν η πιο έντονη εδώ και 12 χρόνια.

ΑΦΑΝΗΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΤΥΦΩΝΕΣ


Σε αυτό το άρθρο, θα πρέπει κατ αρχάς να καταλάβει ο κάθε αναγνώστης, ώστε να μην τρέφονται αυταπάτες, ότι δεν είναι οι ψηφοφόροι αυτοί που καθορίζουν το αποτέλεσμα στις κάλπες ούτε οι πρωθυπουργοί αυτοί που κυβερνούν το κάθε κράτος.

Οι περισσότερες εντολές αποστέλλονται από συγκεκριμένα κέντρα εξουσίας και υλοποιούνται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις είτε είναι αυτές αριστερές είτε δεξιές. Μέσα στις πολλές επιλογές που σου έχει δώσει το σύστημα για να επιλέξεις τι θα ψηφίσεις από τον σορό, υπάρχει το κακό από το χειρότερο, η καλύτερα το μη χείρον βέλτιστον.

“Στην υγειά σας”! Τα μεγάλα γερμανικά κέρδη από την “ελληνική διάσωση” -LIBERATION!

Τα επωφελή αποτελέσματα που είχε το ελληνικό πρόγραμμα δανεισμού για τον γερμανικό προϋπολογισμό, επισημαίνει σημερινό δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Liberation. Μάλιστα, ο αρμόδιος για θέματα προϋπολογισμού των Γερμανών Πρασίνων Σβεν –Κρίστιαν Κίντλερ τονίζει πως «τα κέρδη πρέπει να επιστραφούν στην Ελλάδα».

«Αυτά τα κέρδη πρέπει να επιστραφούν στην Ελλάδα. Μπορεί μεν να είναι νόμιμο να ωφελείται οικονομικά η Γερμανία από την ελληνική κρίση, ......
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters