Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Αδιανόητο! – Δεύτερος σεισμός κατόπιν παραγγελίας!!!

Είναι εντελώς αδιανόητο αυτό που συμβαίνει και δεν το χωράει ανθρώπου νους! Μοιάζει ότι εκεί έξω κυκλοφορούν σχιζοφρενείς με ένα πριόνι στο χέρι κι όποιον πάρει ο χάρος!
Ο φονικός σεισμός που έγινε πριν από λίγο στο Μεξικό, του οποίου τα θύματα ανεβαίνουν ραγδαία, είναι γεμάτος “σατανικές” συμπτώσεις.

Το Φαινόμενο της ''Επιτάχυνσης του Χρόνου'' σας προετοιμάζει για την Μετάβασή σας στην Πέμπτη Διάσταση

Ο χρόνος επιταχύνεται το φαινόμενο Μπορείτε Προετοιμασία για 5DΕίστε ένας από τους ανθρώπους που αισθάνονται σαν να επιταχύνεται ο χρόνος;
Αν ναι, μπορείτε να είστε ένας από αυτούς που είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στην επόμενη πυκνότητα.

Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο βιώνουν μια αίσθηση σαν ο χρόνος να επιταχύνεταιΕνώ η ημέρα εξακολουθεί να αποτελείται από βήματα των 24 ωρών, ο χρόνος μοιάζει να κινείται πιο γρήγορα από ποτέ για πολλούς ανθρώπους.

Τι γνώριζαν οι αρχαίοι Έλληνες περί των οντοτήτων της νύχτας και τρόμαζαν τόσο?

Στην αρχή του 15ου ειδυλλίου του ο Θεόκριτος παρουσιάζει δυο γυναίκες, οι οποίες προσπαθούν να βγουν από το σπίτι και να διασκεδάσουν στην ετήσια γιορτή του Άδωνη. Τους εμποδίζουν, ωστόσο, οι διαμαρτυρίες ενός παιδιού, το οποίο, όπως όλα τα παιδιά που καταλαβαίνουν ότι πρόκειται να αφεθούν πίσω με τις νταντάδες τους, διαμαρτύρεται έντονα.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters