Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Η «Ελληνίδα» γυναίκα του Άσαντ - Καμαρώστε την.. Ποιο το περήφανο μήνυμά της σε ΗΠΑ και συμμάχους

Η σύζυγος του Σύριου προέδρου Άσαντ,Εσμά, με τα ελληνικά χαρακτηριστικά,

καθώς κατάγεται από την Συρία, όπου Ελληνογενείς ζουν μέχρι και σήμερα, φαίνεται πως έχει κληρονομήσει τον ελληνικό «τσαμπουκά» και το αίσθημα ελευθερίας των Ελλήνων.

Μιλώντας στο ρωσικό κανάλι Rossiya 24, τόνισε πως θα προτιμήσει να πεθάνει ή να την σκοτώσουν παρά να φύγει και να εγκαταλείψει την χώρα της, την Συρία, όπου οι αμερικανοκίνητοι ισλαμιστές έχουν προκαλέσει ανείπωτο χάος και τρομακτικές σφαγές, κυρίως κατά των χριστιανικών ελληνογενών πληθυσμών.

Οι εν λόγω δηλώσεις κάνουν τον γύρο του κόσμου και δημοσιεύτηκαν και στο ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Sputnik.

Η Εσμά, αναφερομένη στον ρόλο της Ρωσίας στον πόλεμο της Δύσης κατά της Συρίας με ισλαμιστές εισβολείς, σημέιωσε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ την αποφασιστική βοήθεια που πρόσφερε ο ρωσικός λαός στον αγωνιζόμενο συριακό λαό, ο οποίο υπομένει τα φρικιαστικά εγκλήματα των αμερικανοκίνητων στρατιωτών του Αλλάχ.

Όπως τόνισε:

«Αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μου την Συρία δεν έχουν παγκόσμιο προηγούμενο. Οι ξένοι εισβολείς θα πρέπει κάποτε να τιμωρηθούν παραδειγματικά, καθώς και όσοι τους βοήθησαν να διαπράξουν τα εγκλήματα. Μας έχουν προτείνει πολλές φόρες να εγκαταλείψουμε τα πάντα και να διαφύγουμε στο εξωτερικό, προκειμένου να σωθούμε, αλλά εμείς αρνηθήκαμε, καθώς είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας και αν χρειαστεί να πεθάνουμε εδώ».

Το DNA των Ελλήνων μίλησε ακόμη μία φορά στο πλαίσιο του θρυλικού Μολών Λαβέ!



masternews.gr



*Πρώτη δημοσίευση 21-10-2016.

Το διαβάσαμε από το: http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Συμβούλιο των Δώδεκα: ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ένα ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΤΡΙΞ !!!

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Μάτριξ !!! Ένας αθέατος και παράδοξος κόσμος που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε, αλλά ζούμε μέσα σε αυτόν. Δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη περιγραφή από τον Πλάτωνα και την αλληγορία του Σπηλαίου

Άραγε, λοιπόν, είμαστε «βυθισμένοι» σε μία κατάσταση που «κάποιοι» έξω από αυτήν ορίζουν τις ζωές μας; Άλλοι τους ονομάζουν Ερπετοειδή, άλλοι Άρχοντες. Η ουσία, όμως, είναι πως εξουσιάζουν ή θέλουν να εξουσιάσουν τον πλανήτη, όποιοι κι αν είναι, όπως και αν ονομάζονται.
Παράλληλα, υπάρχει και ένα αντίπαλον δέον.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters