Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Η (αρχική) συζήτηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας για το αίτημα των συμπολιτών μας να ακυρωθεί η τροποποίηση του κώδικα ελληνικής ιθαγένειας του 2015 θα γίνει κανονικά.


Όποιος και όποια συνελληνίδα θελήσει να παραστεί και να συμπαρασταθεί  μπορεί, με την ταυτότητά του που θα παρουσιάσει στην είσοδο, να αναζητήσει
την αίθουσα του 4ου τμήματος της 7μελούς συνθέσεως στις 9:30 π.μ. στο ΣτΕ


Καλή δύναμη σε όλους και καλή επιτυχία στο δίκαιο αίτημα των ελλήνων πολιτών!

Σίλφιο: Το δημοφιλές βότανο των αρχαίων Ελλήνων που εξαφανίστηκε (φωτό)

Δείτε τι ακριβώς ήταν το σίλφιο, το μυστηριώδες βότανο των αρχαίων Ελλήνων που κόστιζε το βάρος του σε ασήμι, τις υποσχέσεις που έδινε αλλά και γιατί εξαφανίστηκε…

Λέγεται πως ήταν ο ίδιος ο Απόλλωνας αυτός που το χάρισε στους Έλληνες θέλοντας να τους κάνει ένα δώρο που δεν θα ξεχνούσε κανείς.

Ριζικές αλλαγές στην οφθαλμολογία: «Παρελθόν» γυαλιά και φακοί - Πως θα βλέπετε από τα 30μ. τους δείκτες ενός ρολογιού!

Καναδοί επιστήμονες αναμένεται να βάλουν τέλος στα γυαλιά και τους φακούς επαφής καθώς ανακαλύψαν έναν βιονικό φακό που βρίσκεται ήδη στο στάδιο των κλινικών δοκιμών και σύμφωνα με τους ειδικούς, έρχεται να αλλάξει τα μέχρι σήμερα δεδομένα και να ανοίξει νέες σελίδες στην οφθαλμολογία.

Έχετε την ΔΕΗ ως πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος; - Ετοιμαστείτε να αλλάξετε με το «έτσι θέλω»



Το γνωρίζατε ότι πολύ σύντομα θα είσαστε υποχρεωμένοι να αλλάξετε πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος με το «έτσι θέλω»;

Πωλητήριο σε 500.000 πελάτες της βάζει η ΔΕΗ σε μια προσπάθειά της να επιταχύνει τη μείωση του μεριδίου της στην αγορά λιανικής.

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗ !!!

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΗΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΑΦΕΙΔΩΣ ΘΑΛΛΑΣΟΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ, ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΙΖΝΕΣ...

Όταν Ο Καποδίστριας μιλούσε για Πατριωτισμό και Εθνική Αξιοπρέπεια το 1807

 

Ένα  έγγραφο του Ιωάννη Καποδίστρια προς την Γερουσία της 18/30 Ιουνίου 1807 με την οποία απαντάει
σε διάφορες επικρίσεις εναντίον του  για την Άμυνα της Λευκάδας, τις οποίες είχε ενστερνιστεί ο Μοντσενίγος.
Αυτό που ωστόσο έχει μοναδικό ενδιαφέρον είναι ότι στο έγγραφο αυτό γίνεται αναφορά για πρώτη φορά στην σύγχρονη πολιτική Ιστορία του Ελληνικού Έθνους  στον Πατριωτισμό, τη Φιλοπατρία, την αγάπη για την πατρίδα και η Εθνική αξιοπρέπεια.

Σαν σήμερα οι Ρότσιλντ και οι Άγγλοι δολοφόνησαν τον Εθνάρχη Καποδίστρια


 

27 Σεπτεμβρίου/9 Οκτωβρίου 1831. Η αποφράδα ημέρα
του νέου Ελληνισμού

του Σπύρου Χατζάρα
Ήταν Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου/9 Οκτωβρίου 1831. Με απόφαση των Ρότσιλντ και εντολή του αχυρανθρώπου του, Δούκα του Ουέλλιγκτον, ο πράκτορας των άγγλων αστυνομικός διευθυντής Ναυπλίου, ο Αλμέιντα, έβαλε τον Κουλοχέρη Κρητικό Κοζώνη σωματοφύλακα του Καποδίστρια με εντολή να τον πυροβολήσει στο κεφάλι μπροστά στο άγιο Σπυρίδωνα για να ενοχοποιηθούν οι επίσης συνωμότες Μαυρομιχαλαίοι που είχαν τον ρόλο του Όσβαλντ. 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters