Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Υποχρέωση του οφειλέτη να δείχνει το σπίτι σ' αυτούς που θέλουν να το αποκτήσουν μέσω πλειστηριασμού!

Διανύουμε εποχές μοναδικής σκληρότητας με τους ανθρώπους όχι μόνο να χάνουν το σπίτι τους αλλά και να είναι υποχρεωμένοι να πρέπει να το δείξουν σε αυτούς που θα το πάρουν σαν να είναι ξεναγοί και αυτό έχει θεσμοθετηθεί με διάταξη!

Πυρηνικό ατύχημα στη Βάση της Σούδας; Πάνω από 7 ημέρες η ανίχνευση ραδιενέργειας


Η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας βγάζει ανακοινώσεις καθησυχάζοντας. Μιλάει για μυστήριο.. δεν γνωρίζει λέει.

Όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ η κατάσταση είναι τελείως διαφορετική και προφανώς άκρως επικίνδυνη για να φτάνει στο σημείο η ΕΕΑΕ να μας λέει άλλα των άλλων !

Δείτε τι ανακάλυψε ομάδα αστρονόμων – ανάμεσα τους και 6 Έλληνες!

Σε σπουδαία ανακάλυψη προχώρησε ομάδα αστρονόμων, στην οποία ανήκουν και έξι Έλληνες, καθώς βρήκε την ύπαρξη ενός δακτυλίου γύρω από τον εξωτικό νάνο πλανήτη Χαουμέια, ο οποίος βρίσκεται πέρα από τον Ποσειδώνα.
Από τους τέσσερις πλανήτες νάνους του ηλιακού μας συστήματος (Πλούτωνας, Έρις, Μακεμάκε, Χαουμέια), οι οποίοι

ΓΙΑΤΙ Η ΝΗΣΟΣ ΘΗΡΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ;


Σχετική εικόνα

(Διαγραφή ονόματος και ιστορίας, εφιαλτικό προϊμιον εσχάτης προδοσίας).

Τα προηγούμενα δελτία ταυτότητος, τόπον γεννήσεώς μου, ανέφερον Ημεροβίγλιον Θήρας. Το τελευταίο του 2010, «Ημεροβίγλιον Κυκλάδων».
Το χωριό ημερο-βίγλιον, (παρατηρητήριον της ημέρας), στην κορυφή της μεγαλύτερης καλντέρας του πλανήτη, ελέω των σχεδίων Καποδίστρια και Καλλικράτη των παγκοσμιοποιητών και των επίορκων υπηρετών τους, αντικαταστάθηκε από μία αοριστία, «ένα ημεροβίγλιον, κάπου στις κυκλάδες».
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters