Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Ο μυστηριώδης Ρωσικός ραδιοφωνικός σταθμός που εκπέμπει μηνύματα που κανείς δεν μπορεί να αποκρυπτογραφήσει

Είκοσι τέσσερις ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, τα τελευταία 35 χρόνια, μεταδίδει έναν θαμπό, μονότονο τόνο. Κάθε λίγα δευτερόλεπτα συνοδεύεται από ένα δεύτερο ήχο, σαν κόρνα από πλοίο. Μία ή δύο φορές την εβδομάδα, ένας άντρας ή μια γυναίκα θα διαβάσει μερικά λόγια στα ρωσικά, και αυτό είναι.
Ο καθένας, οπουδήποτε στον κόσμο, μπορεί να ακούσει, απλά ρυθμίζοντας ένα ραδιόφωνο στη συχνότητα 4625 kHz.

Χρονογράφημα: Μεταξύ σοβαρού και αστείου, μετά την φύση... να καταργήσουμε και την Ιατρική


Ανοιχτή Επιστολή

  • Προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης
  • Προς τον Υπουργό Υγείας
  • Προς τους Αρχηγούς των Κομμάτων της Βουλής

Κύριοι,

Μετά τη νομοθετική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης για την Δήλωση Αλλαγής Φύλου, προτείνω την σε προαιρετική βάση αντιμετώπιση των ασθενειών.

Οι Γάλλοι μαζεύουν υπογραφές για να επιστραφούν 7,8 δισ. στην Ελλάδα!


Αυτό θα πει Ελλάς – Γαλλία συμμαχία! Οι Γάλλοι μαζεύουν υπογραφές για να δοθούν στην Ελλάδα τα 7,8 δισ. που είχε κέρδος η ΕΚΤ την περίοδο 2012-2016 από τις αγορές ελληνικών ομολόγων.

Μπροστάρης της… προσπάθειας που κάνουν οι Γάλλοι, ο διευθυντής της εφημερίδας Humanite, Πατρίκ Λε Γιαρίκ.

ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ. ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΕΚΤΟΣ ΔΟΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 120 ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ...

Από το 2014 χωρίς μέλος στην ΔΟΕ, μετά από 120 χρόνια!  Διασύρεται η Ελλάδα από τις μεθοδεύσεις Μπακογιάννη.  Οργή του Τόμας Μπαχ και τελεσίγραφο.  
Μητσοτάκης: Δεν ελέγχω την …Ντόρα!...
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters