Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Ο Τσίπρας παραποιεί το εθνόσημο στα βίντεο του

 

«Ελληνική Κυβέρνηση» γράφει στο τέλος κάθε βίντεο και όχι «Ελληνική Δημοκρατία» κάτω από τον εθνικό θυρεό

Η παραποίηση του εθνοσήμου είναι ένα από τα κοινά στοιχεία που εμφανίζονται στα, μέχρι στιγμής, τρία βίντεο διαφήμισης του κυβερνητικού έργου:
  • «Κουλούρια Θεσσαλονίκης»
  • «Ωδή στο κοινωνικό μέρισμα»
  • «Λόλα, να ένα γεύμα!»
Καθένα από αυτά τα σύντομα φιλμ κλείνει με το ίδιο γραφικό: Κάτω από τον εθνικό θυρεό, αντί των λέξεων «Ελληνική Δημοκρατία» αναγράφεται το «Ελληνική Κυβέρνηση».


Αυτό είναι το τελευταίο βίντεο του Αλέξη Τσίπρα "Λόλα να ένα γεύμα" για τα σχολικά γεύματα (στο τέλος του βίντεο το παραποιημένο εθνόσημο):



Το επικίνδυνο αυτό παιχνίδι με το εθνόσημο, εκτός του ότι είναι νομικά και ποινικά επιλήψιμο, καταχωρίζεται στις αποδείξεις για το μέγεθος του σεβασμού που τρέφει (ή δεν τρέφει) η νυν κυβέρνηση προς τους θεσμούς και τη σημειολογία τους.

Τα άλλα 2 βίντεο με το παραποιημένο εθνόσημο:

Ένας χρόνος γραφείο Θεσσαλονίκης



Και το κοινωνικό μέρισμα. Πρόκειται για το βίντεο που προκάλεσε αίσθηση λόγω των πούρων του Τσίπρα



Αν αναρωτιέστε γιατί αφαίρεσαν το "Ελληνική Δημοκρατία" από το Εθνόσημο δείτε και τα χθεσινά βίντεο από την εξεταστική. Εδώ και εδώ


https://omadaalithias.gr/politiki/o-tsipras-parapoiei-ethnosimo-sta-vinteo-toy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters